Stap 1 Tik op de knop Instellingen app op uw iPhone, iPad of iPod. Stap 2 Scroll naar beneden en zoek safarien tik erop. Stap 3 Ga naar de onderkant en klik op de Geavanceerd Tab. Stap 4 Tik op Safari Website gegevens om een deel van de verwijderde browsergeschiedenis te zien die daar wordt vermeld.
Je kunt het gratis downloaden en de volgende stappen volgen: Start de EaseUS Data Recovery Wizard > Selecteer de map of schijf waar Chrome je geschiedenis opslaat, en druk op Scan > Kies de chrome geschiedenis bestanden die je wilt terughalen en klik Herstel .
Klik of tik tijdens je de sessie op de vorige-knop en houdt deze ingedrukt. Na enige momenten verschijnt er een overzicht met de recente geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot wanneer je het venster of tabblad hebt geopend, alles wat je daarna bezocht hebt vind je terug in dit overzicht.
Je kunt je volledige historie in Safari bekijken: Ga in Safari naar de Bookmarks-knop. Kies het klok-icoontje rechtsboven. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
Verwijderde foto's terugzetten
Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.
Je kunt op iCloud.com bekijken hoeveel iCloud-opslag je hebt en hoeveel er beschikbaar is. Ga op iCloud.com naar je accountinstellingen en bekijk het gedeelte 'Opslag'.
Je kunt in het geschiedenisoverzicht zoeken om snel webpagina's te vinden die je eerder hebt bezocht. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld.
Als u de geschiedenis, de cookies en de cache wilt wissen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Safari' en tikt u op 'Wis geschiedenis en websitedata'. Als u de geschiedenis, cookies en browsergegevens van Safari wist, worden de gegevens voor automatisch invullen niet gewijzigd.
Om dit te doen, veeg naar beneden op de App-bibliotheek pagina en zoek naar Safari. Om Safari weer in het iPhone-dock te plaatsen, houdt u het pictogram van de Safari-app ingedrukt en houdt u het ingedrukt totdat u de app weer aan het startscherm kunt toevoegen. Sleep en plaats de app vervolgens in het dock.
Bijvoorbeeld wanneer u onlangs een website bezocht hebt waarvan u niet precies meer weet hoe er terecht gekomen bent, maar nog wel ongeveer weet wanneer het was. Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd.
Zoekgeschiedenis verwijderen
Belangrijk: Als je de zoekgeschiedenis verwijdert die is opgeslagen in je Google-account, kun je deze niet meer herstellen. Je kunt een specifieke activiteit verwijderen of de zoekgeschiedenis verwijderen voor een bepaalde dag, een bepaalde periode of altijd.
Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Wat kan je hier nog doen: Je kan filteren op datum of op Google product. Je kan het bijhouden van je geschiedenis afzetten.
De privémodus inschakelen
Open Safari op uw iPhone of iPod touch. Tik op de knop 'Tabbladen' . Tik op '[aantal] tabbladen' om de lijst 'Tabgroepen' weer te geven. Tik op 'Privé' en vervolgens op 'Gereed'.
In de Safari-app kun je surfen op het internet, websites bekijken, een voorvertoning van een websitelink bekijken, webpagina's vertalen en de Safari-app weer in het beginscherm zetten als de app daaruit is verwijderd.
Open de app Safari. Tik linksboven op het pictogram van een opengeslagen boek. Tik op Geschiedenis of het pictogram van een klok.
Een verwijderde e-mail terugzetten
Tip: Je kunt als volgt verwijderde e-mails van al je accounts bekijken: tik linksboven op 'Postbussen', tik op 'Wijzig' boven in de lijst en selecteer vervolgens de postbus 'Alle in prullenmand'.
Een verwijderde e-mail terugzetten
linksbovenin om je postbussen weer te geven en tik vervolgens op de postbus 'Prullenmand' van een account. Tik op de e-mail die je wilt terugzetten.
iCloud is in elk Apple device ingebouwd. Op die manier blijven al je foto's, bestanden, notities en meer veilig bewaard, altijd up‑to‑date en overal binnen handbereik. Iedereen krijgt gratis 5 GB iCloud-opslag om mee te beginnen.
iCloud-opslag is helaas geen verlengde van het interne opslaggeheugen van een iPhone of iPad. Kort gezegd, met iCloud kan je het opslaggeheugen niet uitbreiden. Wel kun je in beperkte maten iCloud gebruiken om opslagruimte vrij te maken op je iPhone of iPad. Dit kan onder meer met foto's en muziek.
Foto's en video's terugzetten
Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat. op je iPhone of iPad. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.