Google Chrome is een snelle webbrowser die kosteloos beschikbaar is. Voordat je Chrome downloadt, kun je checken of je besturingssysteem wordt ondersteund en of aan alle andere systeemvereisten wordt voldaan.
Google Chrome is de internetbrowser van Google. Hij staat bekend als sneller en gebruiksvriendelijker dan andere browsers.
Chrome is standaard op vrijwel iedere Android-smartphone te vinden. Dit verklaart dan ook gedeeltelijk de populariteit. Daarnaast is Chrome simpelweg een hele fijne browser. De app is snel, verbruikt weinig mobiele data en zit boordevol functies.
Get Chrome for android
Opmerking: Tijdens de installatie van Google Chrome wordt de Google-opslagplaats toegevoegd, zodat je systeem Google Chrome automatisch up-to-date houdt. Als je de Google-opslagplaats niet wilt installeren, voer dan 'sudo touch /etc/default/google-chrome' uit voordat je het pakket installeert.
Google Chrome is de meest populaire browser voor Android en staat op meer dan een miljard smartphones. Websites bezoeken kan iedereen, maar de app heeft nog veel meer in huis.
Google Chrome is een snelle webbrowser die kosteloos beschikbaar is.
Open Google Chrome. Klik op Help. Klik op Over Google Chrome. Onder 'Over Chrome' staat welke versie van de browser op de pc staat.
Je plugt de Google Chromecast in de HDMI-poort van je TV, verbindt beiden met je WiFi-netwerk en je kunt starten met je favoriete film. De Chromecast maakt automatisch verbinding met de apparaten die verbonden zijn met je WiFi-netwerk. Je laptop of smartphone moet om te casten verbonden zijn met hetzelfde netwerk.
Van de vier populairste browsers (Chrome, Edge, Safari en Firefox) is Firefox de beste keuze. In tegenstelling tot Safari is deze browser beschikbaar voor alle veelgebruikte besturingssystemen voor desktopcomputers en mobiele apparaten.
Google Chrome is een zeer intuïtieve internetbrowser. Deze browser is vrij eenvoudig te gebruiken en veilig. Bovendien heeft Google Chrome ingebouwde bescherming voor transparantie. De functies voor veilig browsen waarschuwen gebruikers wanneer ze phishing- of malwaresites tegenkomen.
Chrome is niet bepaald de meest veilige of persoonlijke browserkeuze. Maar Google Chrome laadt snel, heeft veel handige extensies en heeft een erg fijn ontwerp. Chromium heeft alle goede onderdelen van Google Chrome, maar zonder de beveiligingsproblemen en inbreuk op persoonlijke gegevens.
Zo te zien gebruik je de Chrome-browser al.
Bij je Android telefoon is Google Chrome bijna altijd de standaard browser.
Chrome OS werkt anders dan Windows en MacOS. Het is namelijk gemaakt voor het internet. Bestanden worden online opgeslagen, apps en programma's zijn te downloaden via de Play Store en spelletjes kun je spelen in de Chrome-browser. Omdat alles via het internet gaat, is het besturingssysteem erg licht en snel.
De meeste installatiefouten oplossen
Controleer of je apparaat voldoet aan de systeemvereisten. Download het installatiebestand opnieuw via google.com/chrome. Gebruik het nieuwe bestand om Chrome opnieuw te installeren.
De publieke omroepen NPO 1, 2 en 3 kijk je gratis live via npostart.nl/live. Je kunt de meeste uitzendingen 7 dagen terugkijken. Terugkijken doe je via de website of de NPO Start app. Deze is voor de meeste smartphones, tv's en mediaspelers beschikbaar.
Firefox, Opera, Microsoft Edge, Dolphin en Brave bieden bijvoorbeeld deze optie.
Klik in het Dock onderaan het computerscherm met de rechtermuisknop op Chrome.Selecteer Sluit.
Een browser is een programma dat het mogelijk maakt om websites op internet te bezoeken. Dat kan via verschillende apparaten, zoals bijvoorbeeld een computer, tablet of mobiele telefoon. Een browser staat ook wel bekend als webbrowser of internetbrowser.
Als je ervoor kiest om de nieuwe browser niet als standaardbrowser in te stellen is dat natuurlijk geen probleem. Je kunt op je apparaat meerdere browsers naast elkaar hebben. Zo kun je je nieuwe browser een paar keer uitproberen om te kijken of het iets voor jou is.
Wat als mijn telefoon niet meer kan updaten? Je kunt met een oudere Android-versie bepaalde functies missen en je kunt zelfs beveiligingsproblemen hebben. Op een smartphone met Android 4.3 of lager kun je eigenlijk niet goed veilig werken.