Ga naar Google History > Log in met je Google account.Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.
Belangrijk: Als je de zoekgeschiedenis verwijdert die is opgeslagen in je Google-account, kun je deze niet meer herstellen. Je kunt een specifieke activiteit verwijderen of de zoekgeschiedenis verwijderen voor een bepaalde dag, een bepaalde periode of altijd. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
Bekijk verwijderde Safari-geschiedenis op iPhone met iTunes Backup/Finder. Open iTunes of Finder, klik op het iPhone-pictogram en selecteer Back-up herstellen. Selecteer het back-upbestand dat uw verwijderde Safari-geschiedenis bevat en klik op de knop Herstellen.
Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat. op je iPhone of iPad. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast. Tik onderaan op Herstellen.
Iedereen die toegang heeft tot je internetverbinding kan zien welke websites je bezoekt. Dit geldt onder meer voor je internetprovider, de overheid en eventuele hackers. Daarnaast kunnen de websites die je bezoekt, zoekmachines en nog veel meer partijen ook meekijken.
Veelgestelde vragen over de zoekgeschiedenis. Hoelang bewaart Google gegevens in de Google Workspace-zoekgeschiedenis? Standaard verwijdert Google deze gegevens na 18 maanden. Maar uw gebruikers kunnen de verwijderperiode wijzigen in 3, 18 of 36 maanden, of instellen dat gegevens nooit worden verwijderd.
Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd.
Gelukkig behoedt de Prullenbak (of Prullenmand op de Mac) u in de meeste gevallen voor problemen. Verwijderde bestanden belanden namelijk in deze digitale vuilnisemmer. Ze blijven daar staan tot iemand de prullenbak leegmaakt, tenzij u 'automatisch legen' hebt ingeschakeld op uw Windows-pc of Mac.
Open de Safari-app.Tik op de knop 'Toon bladwijzers' en vervolgens op de knop 'Geschiedenis'.
Activiteit vinden
Ga naar je Google-account.Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.Klik onder Geschiedenisinstellingen op Mijn activiteit.
Voer uw Google-account in en u ziet een lijst met alles wat Google heeft vastgelegd van uw browsegeschiedenis; Scrol omlaag naar Chrome-bladwijzers ; U ziet alles waartoe uw Android-telefoon toegang heeft gehad, inclusief bladwijzers en gebruikte app, en u kunt die browsegeschiedenis opnieuw als bladwijzers opslaan.
In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.
Iedereen die jouw internetverkeer kan zien - een school, werkgever, internetprovider, overheidsinstanties of mensen die meekijken op een openbare draadloze verbinding - kan je surfactiviteiten zien.
Soms heb je misschien niet eens door dat een dienst van Google is, zoals bij YouTube. Google maakt een profiel van al je data. Elke video die je bekijkt, term die je opzoekt en aankoop die je doet, geeft Google meer informatie over jou.
Privé: alleen zichtbaar voor jou. Iedereen: zichtbaar voor iedereen. Mensen met wie je communiceert: zichtbaar voor mensen met wie je communiceert, bijvoorbeeld via Chat en gedeelde fotoalbums in Google Foto's. Je organisatie: zichtbaar voor iedereen in je organisatie, zoals werk of school.
Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myactivity.google.com. Selecteer Verificatie van Mijn activiteit beheren boven je activiteit.
Werkgevers mogen niet zomaar bijhouden wat werknemers doen, ook niet bij privé-gebruik van internet, e-mail of telefoon. De regels over wat wel en niet mag, en wat de werkgever kan controleren, moeten in een ICT- en internetreglement worden vastgelegd.
WiFi routers hebben meestal niet de mogelijkheid om precies te zien wat iemand op het internet doet. Daarnaast is dit zelfs als je toegang hebt tot het "ruwe verkeer" vaak niet mogelijk. Dit heeft te maken met de technologie, waarbij het verkeer vaak versleuteld is.
Wanneer iemand je website bezoekt herkent de software het bedrijf én de persoon, maar wordt er geen persoonlijke identificeerbare informatie aan dit bezoek gekoppeld. Pas zodra een bezoeker de interactie aangaat met je website en zijn gegevens achterlaat wordt deze herkent.
Tik op 'Albums' en vervolgens op 'Recent verwijderd' onder 'Diensten'. Tik op 'Selecteer' en kies vervolgens de foto's en video's die je wilt terugzetten of verwijderen. Tik op 'Zet terug' of 'Verwijder' onder in het scherm.
Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, check je of het in de prullenbak staat. op je Android-telefoon of -tablet. Houd je vinger op de foto of video die je wilt terugzetten.Tik onderaan op Herstellen.