Je profielen in Google-services bekijken en beherenTik bovenaan op Persoonlijke informatie.Scroll naar Je profielen.Tik daarna op Profielen bekijken.Selecteer een service om je profielgegevens te bekijken.
Wie Google denkt dat jij bent, vind je daar via 'Advertentie-instellingen' Waar je allemaal bent geweest, via 'Locatiegeschiedenis' Wat je in je leven opgezocht hebt, in je 'Web- en app activiteit' en zelfs je 'Youtube zoek– en kijkgeschiedenis'
De meeste internetgebruikers zoeken met de zoekmachine Google naar informatie. Dit wordt ook wel 'googelen' genoemd. Hierdoor weet Google welke zoekopdrachten iemand heeft gegeven en welke websites deze persoon bezoekt. Deze gegevens geven Google een goed beeld van zijn gebruikers.
Iedereen die toegang heeft tot je internetverbinding kan zien welke websites je bezoekt. Dit geldt onder meer voor je internetprovider, de overheid en eventuele hackers. Daarnaast kunnen de websites die je bezoekt, zoekmachines en nog veel meer partijen ook meekijken.
De zoekgeschiedenis van Google zegt veel over wie je bent. Alle URL's en trefwoorden die je ooit in de zoekpagina van Google hebt getypt, worden op de servers van Google opgeslagen.Ze laten zien wie je bent en wat je interesses zijn.
Je bouwt namelijk aan een steeds betere vindbaarheid en de autoriteit die je opbouwt is niet zomaar weg. De kosten om bovenaan in Google te komen met SEO is heel afhankelijk van een aantal punten, maar over het algemeen liggen de kosten tussen de € 250,- en de €1700,-per maand.
Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.
Veelgestelde vragen over de zoekgeschiedenis. Hoelang bewaart Google gegevens in de Google Workspace-zoekgeschiedenis? Standaard verwijdert Google deze gegevens na 18 maanden. Maar uw gebruikers kunnen de verwijderperiode wijzigen in 3, 18 of 36 maanden, of instellen dat gegevens nooit worden verwijderd.
Controleer datalekken.
Check met enige regelmaat of je data onderdeel zijn van een bekend lek. Dit kan onder meer via haveibeenpwned.com , scatteredsecrets.com en politie.nl/checkjehack. Ook steeds meer wachtwoordmanagers waarschuwen als je wachtwoorden gelekt zijn.
Je profielen in Google-services bekijken en beheren
Ga op je Android-telefoon of -tablet naar je Google-account.Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.Scroll naar Je profielen.Tik daarna op Profielen bekijken.
Als u onbekende activiteit opmerkt in uw Google-account, Gmail of andere Google-producten, kan het zijn dat iemand anders uw Google-account zonder uw toestemming gebruikt.
Accounts toevoegen
Log op uw computer in bij Google. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal. Kies Account toevoegen in het menu. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.
Advertenties helpen ons onze producten te financieren
Adverteren maakt het mogelijk om onze producten aan iedereen aan te bieden. Hoewel we dingen verkopen zoals Pixel-telefoons, apps op de Play Store, YouTube-abonnementen en tools voor bedrijven, verdienen we het grootste deel van ons geld via advertenties.
Tussen 2009 en 2015 groeide het aantal apps in de Google Play Store meer dan 112 keer. Van 16.000 tot 1.800.000. Google is dagelijks meer dan 200.000.000 mensen per dag van dienst.
Google verwerkt een grote hoeveelheid zoekopdrachten per dag. Elke seconde voeren we zo'n 40.000 zoekopdrachten uit via de zoekmachine. Dat zijn 3,5 miljard zoekopdrachten per dag en 1,2 biljoen zoekopdrachten per jaar.
Wat is SEO? SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel het verbeteren van een website met als doel hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoe hoger jouw website scoort op relevante zoekwoorden, hoe groter de kans dat mensen jouw website bezoeken.
De domeinnaam Google is ontstaan als woordspeling op het woord 'googol'. Googol is een wiskundige term en duidt een getal aan met een waarde van 10100. Door een spelfout van een van de oprichters is hieruit de naam Google ontstaan.
Log in met je Google account.Klik rechtsboven op je profielfoto.Klik op 'Zoekgeschiedenis'. Bekijk vervolgens je zoekgeschiedenis in chronologische volgorde.
Dit betekent dat de wifi-eigenaar toegang heeft tot informatie zoals je IP-adres, verbonden apparaten, websites die je hebt bezocht en zelfs de tijd die je online bent geweest. Je internetprovider heeft ook toegang tot deze logbestanden.
Apparaten bekijken die zijn verbonden met je netwerk en het datagebruik checken. In de Google Home-app of de Google Wifi-app kun je zien hoeveel persoonlijke apparaten zijn verbonden met je wifi-netwerk.