Ingrediënten: suiker, glucosestroop, water, rund gelatine (halal gecertificeerd), voedingszuur: E330, E270 (geen wei), E296, aroma's.E330 - Citroenzuur: In hoge concentraties komt het voor in citrusvruchten, maar ook in kiwi aardbeien en ander zacht fruit.
Omdat ze zo moeilijk te verkrijgen zijn worden Takis online voor bizar hoge prijzen verkocht. Ook nieuwe, exclusieve smaken zijn maar lastig te vinden door de lage beschikbaarheid. Laten we hopen dat de hype in 2023 ervoor zorgt dat je deze tortillarolletjes ook bij de buurtsuper kan scoren.
De Takis Fuego Chips is een opgerolde tortilla chips die behoorlijk pittig is. De originele Taki's smaak heeft een pikante smaak gecombineerd met een vleugje limoen wat zorgt voor een heerlijke belevenis. Naast de originele smaak, biedt The Candy Corner ook andere smaken van de Taki's Fuego Chips!
Takis Blue Heat zijn knapperige gerolde tortilla chips met de intense smaak van limoen en hete chillipeper. Deze smaak is minder heet dan de fuego en de Fuego heeft een rode kleur maar Takis Blue Heat bracht het naar een ander niveau om een blauwkleurige chips uit te brengen.
De lekkere Takis Fuego chips zijn de heetste van al onze smaken met een pittige chili- en limoensmaak.
Takis Fuego zijn voor de spicy liefhebbers
En dat is eigenlijk ook de enige naam die deze chips echt eer aandoet. Oké, de smaak heeft ook wat limoenerigs (lekker!), maar dan nog: en een glaasje melk erbij is geen overbodige luxe hoor.
De enorm populaire Takis Fuego Blue Heat is nu verkrijgbaar bij The Candy Corner in Amsterdam! De knapperige tortillachips zijn heerlijk pittig door de chilipepers, wat zorgt voor een ongekende smaaksensatie (en blauwe vingers).
E296 - Appelzuur is een natuurlijk zuur, dat voorkomt in de meeste vruchten en groentes. Al onze ingrediënten zijn gecertificeerd, getest en goedgekeurd door Halal Food Quality.
De Takis Hot Nuts Fuego kost €3,50.
Online Takis bestellen
Bestel vandaag je Takis online bij Snoop Candy Store en je hebt ze morgen in huis!
Tortillachips fabrikant Paqui heeft de heetste chips ter wereld gelanceerd: de Carolina Reaper Madness. Deze smaakpapilverzengende creatie is zo heet dat hij per stuk is verpakt, in een metaforisch doosje in de vorm van een doodskist.
Voedingswaarde (per 100g)
Energie 2092 kJ / 500 kcal, Vet 29 g, waarvan verzadigd vet 7 g, Koolhydraten 60 g, waarvan suikers 3,6 g, Eiwit 7 g, Zout 3,6 g.
Hou jij van een lekkere zak chips? Dan moet je uitkijken met die van de Zweedse bierbrouwerij St. Erik's. Daar betaal je namelijk tien euro per chipje, en dan wordt een zak opeens wel heel duur.
Cheetos zijn de beste chips ter wereld. Dat blijkt uit een rondvraag van ranker.com. Cool Ranch Doritos en Lays Classic vullen respectievelijk de tweede en derde plaats.
De winnaar van onze chipstest is Delhaize met een score van 7,8 op 10 en is voor ons dus de lekkerste zoute chips uit de supermarkt. Everyday van Colruyt eindigde op de tweede plaats met een score van 7,6. Op de derde plaats staat Crocky Ancienne met 6,9 op 10. Geen enkel merk kreeg een onvoldoende.
Takis Blue Heat zijn knapperige gerolde tortilla chips met de intense smaak van limoen en hete chillipeper. Deze smaak is minder heet dan de fuego en de Fuego heeft een rode kleur maar Takis Blue Heat bracht het naar een ander niveau om een blauwkleurige chips uit te brengen.
Prijsinformatie. De prijs van dit product is 13 euro.
Er zit 9,2 gram vet in 1 2 sneetjes (95 gram) tosti, waarvan 4,4 gram verzadigd vet. Voor je hart en bloedvaten is het gezond om vooral producten te kiezen met veel onverzadigde vetten. Onverzadigd vet zit bijvoorbeeld in olie, halvarine, vloeibare bak- en braadproducten, avocado, noten en (vette) vis.
Light-chips bevatten wel wat minder calorieën dan gewone chips, maar het verschil is klein. In light-chips zit minder vet dan in gewone chips, maar wel meer koolhydraten.
In chips zit heel wat zout, zout zorgt ervoor dat we meer vocht vasthouden. Één pakje chips kan gemakkelijk ervoor zorgen dat je meer dan 1 kilo bijkomt in 1 dag. Dit is dus geen vet, maar vocht.
In 1853 bakte de Amerikaanse kok George Crum bij toeval de allereerste chips in het Moon's Lake House Hotel in Saratoga Springs in Amerika. Dat ging zo: een gast vond zijn gebakken aardappels te dik en stuurde ze steeds weer terug naar de keuken.
2001 – Smiths wordt Lay's - Wereldwijde kwaliteit
Omdat ook de Benelux-afdeling in januari 2001 aan deze wereldwijde standaarden voldeed, veranderde de merknaam voor aardappelchips van Smiths naar Lay's.