Een Supervisor in Nederland verdient gemiddeld € 3.285 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.795 (laag) tot € 3.780 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.
Een supervisor houdt toezicht op wat de begeleide, de supervisant, doet. Door werkervaringen en resultaten samen te bespreken geeft hij hem of haar vervolgens inzicht in zijn of haar sterke en zwakke punten, en hoe deze te benutten of verbeteren.
wat verdien je gemiddeld als teamleider? Een fulltime teamleider verdient gemiddeld tussen de 2.600 en 2.832 euro bruto per maand. Per jaar is dat 35.135 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.
Het landelijke gemiddelde salaris voor een Food and Beverage Supervisor in Nederland is €2.348 .
Minimum en maximum salaris voor Hotelmanagers - van € 1.699 tot € 4.401 per maand - 2022. Het aanvangssalaris van een Hotelmanagers bedraag meestal tussen de € 1.699 en € 2.579 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.105 en € 3.260 per maand bij een werkweek van 38 uur.
De teamleider, ook wel supervisor genoemd, speelt een belangrijke rol binnen Teleperformance. Als teamleider ben je de steun en toeverlaat van onze contactcenter-agenten.
Een supervisor hoeft bijvoorbeeld niet te rapporteren aan het hogere management van de organisatie. Daarom staat een manager dus net een stapje hoger. In sommige gevallen is een supervisor ook coach of begeleider. Hij of zij kan teamleden begeleiden bij bepaalde trajecten of geeft cursussen of trainingen.
Hoeveel verdient een Maitre D in Nederland? Het landelijk gemiddelde salaris voor een Maitre D in Nederland is € 3.461 per maand.
Minimum en maximum salaris voor Restaurantmanagers - van € 1.643 tot € 4.070 per maand - 2022. Het aanvangssalaris van een Restaurantmanagers bedraag meestal tussen de € 1.643 en € 2.393 bruto per maand.
Het loon van een restauranteigenaar: 2.500 euro netto.
Een leider stuurt aan en een manager bestuurt. Een leider schept iets uit niets en een manager bouwt verder uit. Een leider is visionair en een manager is meer strategisch en rationeel. Een leider focust zich meer op ontwikkelingen van medewerkers, een manager op doelstellingen.
Universiteit opleidingsniveau levert € 4.635,- per maand op. Met een HBO opleiding ontvang je € 3.775, MBO niveau resulteert in een salaris van € 3.015,-.
Hoe word je een Supervisor? Supervisor in de zin van teamleider, leidinggevende kun je worden met bepaalde mbo-opleidingen. Deze bestaan voor meerdere sectoren, bijvoorbeeld de logistiek en de beveiliging. Voor supervisor-functies met meer verantwoordelijkheid zal een hbo- of wo-diploma gevraagd worden.
Delegeren en uit handen geven
Een goede manager bemoeit zich niet met alles. Hij of zij zet de grote lijnen uit, maar leunt op de expertise van anderen. Mensen vrijheid en vertrouwen geven om zelf de juiste keuzes te laten maken, zorgt in de regel voor het halen van betere resultaten en een fijne, creatieve omgeving.
Dat mag als je NVO of NIP supervisor bent, of een GZ, OG, KJ of SKJ post-master registratie hebt én 5 jaar werkervaring als zodanig hebt. Er is geen cursus of opleiding verplicht. We raden je altijd aan om een cursus te volgen, zodat je leert hoe je collega's op een goede manier laat leren door te reflecteren.
Gemiddeld basissalaris
Het gemiddelde salaris voor a medewerker bediening (m/v) is € 12,25 per uur in Nederland.
Of je nou barman- of vrouw, chef-kok of receptionist bent of in een snackbar werkt, jouw minimumloon per uur wordt vastgesteld op basis van deze werkweek. Vanaf 21 jaar verdien je in de horeca minstens € 10,48 per uur. Als voltijds medewerker ligt je minimumloon per maand op minimaal € 1.725.
Na je studie start je tussen de 1819 euro en 2406 euro bruto. Dit kan na 10 jaar oplopen naar 2546 euro tot 3667 euro bruto. In onderstaande grafiek zie je hoe jouw salaris zich kan ontwikkelen als je aan het werk gaat na de opleiding Gastronoom/sommelier.
Ga je op uurbasis werken? Dan bedraagt het uurloon meestal tussen de 10 en 12 euro per uur. Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt, kan je ook fooi krijgen. Dit bedrag wordt verdeeld over bediening en keuken.
Wat verdient een cafetaria eigenaar? Hoeveel je met een eigen cafetaria kunt verdienen hangt sterk af van de omzet die je weet te behalen en de kosten die je maakt. Het inkomen dat je kunt verdienen als cafetariahouder ligt tussen de 30.000 en 90.000 euro bruto per jaar.
Er zijn diverse managementlagen te onderscheiden. De managementlagen worden voorgesteld als een piramide. Onderaan staat het uitvoerend personeel, daarboven het operationeel management, gevolgd door het middenmanagement. Bovenaan staat het topmanagement.
Om de functie te krijgen moeten je superieuren zien dat jij die aanleg hebt. Ook moet je kennis van je vakgebied hebben, en ook deze moet je kunnen etaleren. De eerste stap om manager te worden in het bedrijf waar je werkt is dus om in een goed daglicht te komen bij de mensen die je in het zadel kunnen helpen.
Een Teamleider Productie heeft een afgeronde en relevante HBO opleiding. Daarnaast wordt een uitgebreide en aantoonbare ervaring vereist op het gebied van het ontwikkelen van Procesoperators. Recente ervaring als Manager of Teamleider in de (proces)industrie is gewenst.