Bij onze focusklinieken kunt u terecht voor specifieke medische behandelingen aan uw bewegingsapparaat. Door die superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit zorg aanbieden en kunt u snel bij ons terecht. Kort gezegd: onze gespecialiseerde artsen helpen u snel weer op de been.
Bergman Clinics is een door het ministerie van VWS erkende instelling voor medische specialistische zorg en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande en toonaangevende ketens van zelfstandige klinieken in Nederland.
Naast de uitstekende kwaliteitszorg staat bij de Bergman Clinics een cliëntvriendelijke benadering hoog in het vaandel. Door onze gespecialiseerde, kleinschalige opzet kan het verplegend personeel u optimaal de aandacht geven. Hier vindt u nog de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is.
Bergman Clinics, een internationale groep van onafhankelijke medische klinieken, heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Duitse investeerder Triton. Naar verluidt telde de investeerder meer dan €1 miljard neer voor een belang van 70%. Ongeveer dertig jaar geleden werd Bergman Clinics opgericht.
Bergman Clinics is met de merken Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira in circa 30 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan vijftig locaties ontvangen we inmiddels meer dan 275.000 cliënten per jaar.
Hoewel Bergman Clinics een grote organisatie is met ruim 2.000 medewerkers is, is de dagelijkse werkvloer voor de meesten toch een kleinschalige (focus)kliniek. We geven onze mensen graag vrijheid en zelfstandigheid in hun functie, houden de lijnen kort en de organisatie plat.
Wat doen we? DC Klinieken levert verzekerde, laagcomplexe zorg binnen een specialistisch aanbod.
Ernst Ingmar Bergman (Uppsala, 14 juli 1918 – Fårö, 30 juli 2007) was een Zweeds toneel- en filmregisseur met een oeuvre van veertig films.
Bij een uitgebreide / gehele correctie worden zowel het gedeelte onder de navel als boven de navel behandeld. Ook hier worden overtollig vet en huid verwijderd. Soms worden uw buikspieren ingekort om weer gespannen te kunnen worden. Tenslotte wordt de navel verplaatst zodat deze op een natuurlijke plek komt.
Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract voor 2022
U bent verzekerd bij Menzis: Let op! Uw verzekeraar vergoedt uw behandeling niet op alle locaties van Bergman Clinics.
Men kan enkele kilo's verliezen maar het is zeker geen methode om algemeen gewicht te verliezen. De reden hiervoor is dat vet op zich heel weinig weegt (1 liter vet weegt amper 500 gr).
Is een liposuctie pijnlijk? Voorafgaand aan de liposuctie wordt u plaatselijk verdoofd. Tijdens de ingreep voelt u geen pijn, maar u kunt wel een lichte druk ervaren. Na de ingreep zijn de behandelde gebieden erg gevoelig.
Komt het vet weer terug na tumescente liposuctie? De vetcellen die zijn weggehaald na tumuscente liposuctie komen niet meer terug. Het resultaat is dus blijvend. Als u na de ingreep weer aankomt is dat niet omdat u méér vetcellen krijgt, maar omdat de bestaande vetcellen uitzetten.
Anesthesioloog-pijnspecialisten zijn expert in de behandeling van chronische pijn. Anesthesioloog-pijnspecialisten volgen een speciale opleiding in pijngeneeskunde. Ze houden hun kennis en vaardigheden bij om hun registratie als pijnspecialist te behouden.
Dit zijn verschillende soorten behandelingen die op het lichaam ingrijpen zoals bijvoorbeeld medicijnen, injecties, zenuwblokkades of zenuwstimulatoren, maar ook manuele geneeskunde/therapie en fysiotherapie.
De pijnarts en/of de pijnverpleegkundige gaat samen met jou na hoe de pijnklachten je belemmeren in je dagelijkse leven en in de omgang met anderen. We onderzoeken jou om te kijken waar de pijnklachten vandaan komen. Ook kijken we of je last hebt van pijn tijdens het bewegen, sporten en de dingen die je graag doet.
Liposuctie: de nadelen
Liposculptuur behoort tot de veiligste esthetische ingrepen. Er zijn ook aan deze ingreep risico's verbonden zoals een nabloeding, een infectie, problemen met de littekentjes, huidonregelmatigheden, reacties op de lokale anesthesie, een asymmetrisch resultaat of een overcorrectie.
Als de plastisch chirurg veel vetcellen verwijdert dan wordt het aantal vetcellen drastisch minder. Dat is mooi, kunt u denken. Maar wat overblijft is de huid die eruit ziet als een slappe, leeggelopen ballon. De huid kan na een liposuctie tot op zekere hoogte terugtrekken wanneer het vet wordt verwijderd.
Toch wijzen de wetenschappers liposuctie niet af: 'Liposuctie is niet bedoeld om gewicht te verliezen, maar om de contouren van het lichaam te verbeteren. Ook al keerde het vet terug, die verbetering ging niet verloren. De vrouwen die meewerkten waren en zijn heel blij met het resultaat.
Het kan bij zowel krachttraining als duursport voorkomen dat je op de weegschaal geen verschil ziet of zelfs in kilo's aankomt. Dat kan komen omdat je meer spierweefsel ontwikkelt. Laat je dus niet ontmoedigen. Als je intensief sport, kan je er vanuit gaan dat je vetmassa kwijt bent.
Complicaties. Een lipo-laserbehandeling van de onderkin en kaaklijn is een beperkt invasieve ingreep wat onder andere inhoudt dat de insteekopeningen niet gehecht hoeven te worden. Desalniettemin bestaat er altijd een kans op een infectie. Om dit te voorkomen zal er preventief antibiotica voorgeschreven worden.
Als je iedere dag 500 calorieën minder eet dan dat je verbrandt, val je in theorie 1 kilo vet af per 2 weken. Deze regel geldt wel alleen op korte termijn, want op lange termijn gaat het lichaam minder calorieën verbranden. Overigens ga je ook iets van spiermassa verliezen, waardoor je ook minder calorieën verbrandt.
Voorwaarde hiervoor is wel, dat er een medische indicatie voor de ingreep moet zijn. Met een verwijsbrief van de huisarts of via een andere doorverwijzer kunt u bij ons probleemloos terecht.
Het aanbrengen van botox wordt vergoed als de medisch specialist de diagnose hyperhidrosis (overmatig zweten van de oksels) heeft gesteld en de behandeling met botox medisch noodzakelijk is voor u. De behandeling wordt vanuit de basisverzekering vergoed en valt onder het eigen risico voor verzekerden vanaf 18 jaar.