Een extensie is een uitbreiding voor de browser. U hebt daarmee toegang tot een extra functie. Blokkeer hiermee bijvoorbeeld advertenties op internet of download een YouTube-video. Een extensie noemt men ook wel een plug-in of add-on.
Browserbeveiliging vereist browserextensies om uw surfen op het web, online bankieren en winkelen te kunnen beschermen en om u beveiligingsinformatie te tonen terwijl u internet gebruikt. Nadat u het product op uw computer hebt geïnstalleerd, probeert het product de browserextensies automatisch te installeren.
Officieel is een plugin een klein programma dat je aan je browser kunt toevoegen. Een van de bekendste is Flash Player van Adobe. Een extensie is een extra functionaliteit van je webbrowser, geschreven in dezelfde broncode als je browser.
Een extensie is een uitbreiding of een aanvulling, deze term kan voor diverse doelstellingen gebruikt worden en er bestaan meerdere soorten extensies. Zo is er de toevoeging aan een bestandsnaam zoals . doc voor Word documenten, de landcode .
Klik rechtsboven op Meer Meer hulpprogramma's. Extensies.
Breng de wijzigingen aan: In-/uitschakelen: Hiermee schakel je de extensie in of uit. Toestaan in incognitomodus: Klik voor de betreffende extensie op Details. Schakel Toestaan in incognitomodus in.
Wanneer u Microsoft Edge gebruikt , helpt Microsoft Defender SmartScreen uw beveiliging te beschermen tegen phishing- en malwaresites en -software en helpt u weloverwogen beslissingen te nemen over downloads.
Castlevania: Symphony of the Night. In Castlevania: Symphony of the Night struin je door de gangen van het kasteel van Dracula, terwijl om elke hoek een eng monster staat die jou met een paar klappen dood heeft. ...
Wat betekent browser extensie wordt niet gebruikt?
Als het bericht 'Extensies uitgeschakeld' wordt weergegeven, komt dit omdat Chrome een of meer van uw extensies heeft uitgeschakeld om uw gegevens te beveiligen terwijl u browst op internet. De extensies die Chrome heeft uitgeschakeld, zijn niet gedownload via de Chrome Web Store of worden als onveilig beschouwd.
Wanneer de extensie in uw browser is ingeschakeld, beschermt Browserbeveiliging uw browsen en internetbankieren door zowel gecodeerd (HTTPS) als niet-gecodeerd (HTTP) verkeer te ondersteunen.
Een goede manier om veilig met je smartphone te browsen, is door te internetten met een VPN-verbinding. Een VPN, of Virtual Private Network, verbergt je locatie en maakt je anoniem, want je verbindt met een server in een ander land, waarna websites denken dat je daar bent.
Typ verkenner in het zoekvak op de taakbalk en selecteer vervolgens in de zoekresultaten Verkenner. Schakel in Verkenner onder Beeld in de groep Weergeven/verbergen het selectievakje Bestandsnaamextensies in.
Extensies, zoals Markering, voegen extra functionaliteit toe aan apps, de Finder en de Touch Bar. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik je vervolgens op 'Extensies' .
Klik in de menubalk op Ga ▸ Ga naar map en vul het volgende pad in ~/Library/Safari/Extensions/. Selecteer vervolgens de extensies die je wil uitschakelen en sleep deze naar de prullenmand om ze te verwijderen.
De extensie geeft weer om wat voor soort document het gaat. Een Word-bestand is bijvoorbeeld te herkennen aan 'doc' of 'docx', een foto aan 'jpg'. De bestandsextensie staat achter de bestandsnaam en wordt door middel van een punt gescheiden van de rest (bijvoorbeeld: woordenboek. docx).
Het veranderen van extensie van een bestand kan "dwingen" het bestand te openen in een ander programma. Dit kan handig zijn wanneer een bestand niet openen met het standaardprogramma . Echter, een betere manier om welk programma te wijzigen opent u een bepaald bestand is om de eigenschappen van het bestand te wijzigen.
Bestandsextensies worden in sommige besturingssystemen gebruikt om de computer in staat te stellen het type van een bestand te bepalen, om zodoende het juiste programma te kunnen starten om het bestand mee te openen.