U kunt een gebruikersaccount herstellen tot 20 dagen nadat het is verwijderd. Dit geldt ook voor beheerdersaccounts. Na 20 dagen zijn alle gegevens definitief verwijderd en kunt u het account niet meer herstellen.
Als je een account verwijdert, wordt alles wat aan dat account is gekoppeld, ook verwijderd van je telefoon. Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen. Belangrijk: Je gebruikt een oudere Android-versie. Sommige van deze stappen werken alleen in Android 9 en hoger.
Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Inloggen op je Google-account (of bij een Google-product): Ga naar de inlogpagina van het product (voor Google-accounts is dit myaccount.google.com).
Foutmelding 'Kan je Google-account niet vinden' tijdens het inloggen. Als je je eerder hebt aangemeld voor een Google-account en je de gebruikersnaam of het e-mailadres niet meer weet, kun je proberen het account te herstellen. Volg de stappen in het vorige gedeelte om je account te herstellen.
Je hebt je gegevens en instellingen altijd met één klik binnen handbereik. Klik op je profielfoto en volg de link naar 'Je Google-account beheren'. Je kunt via je profielfoto ook makkelijk inloggen, uitloggen of de incognitomodus inschakelen. Als het om privacy gaat, is maatwerk noodzakelijk.
Accounts toevoegen
Log op uw computer in bij Google. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal. Kies Account toevoegen in het menu. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.
Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor Android. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik rechtsboven op je profielfoto. Tik op Nog een account toevoegen.
Let op: Gmail is een dienst van Google. Wijzigt u het wachtwoord, dan gebeurt dat ook voor alle andere Google-diensten. Het kan dus zijn dat u dan ook op uw Android-smartphone of -tablet het nieuwe wachtwoord moet invullen.
Wanneer u per ongeluk een e-mailbericht verwijdert uit uw -e-mail, kunt u dergelijke items herstellen als ze nog steeds in de map Verwijderde Items of Ongewenste e-mail staan. In sommige gevallen kunt u zelfs items herstellen nadat de map Verwijderde Items is leeggemaakt.
Google-accounts worden meestal uitgezet als de eigenaar van het account ons beleid niet heeft gevolgd. Het beleid van Google omvat: Servicevoorwaarden van Google. Andere beleidsregels en voorwaarden voor onze producten en services.
Open de Prullenbak door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Zoek en selecteer de bestand(en) en/of map(pen) die je wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en kies Terugzetten. De Prullenbak zal dan de verwijderde bestanden naar hun oorspronkelijke locatie herstellen.
Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen.
Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.
Je naam en profielfoto kunnen worden bekeken door andere mensen die gebruikmaken van Google-services waarin het hoofdprofiel van je Google-account wordt getoond, ook wanneer je communiceert of content deelt. Tip: Voor andere gegevens die u toevoegt, kunt u kiezen of ze privé zijn of zichtbaar voor iedereen.
Apparaten checken
Ga naar je Google-account. Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging. Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren. Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.
Back-ups van WhatsApp zijn gekoppeld aan het telefoonnummer en de Google-account waarmee ze gemaakt zijn.
Wie Google denkt dat jij bent, vind je daar via 'Advertentie-instellingen' Waar je allemaal bent geweest, via 'Locatiegeschiedenis' Wat je in je leven opgezocht hebt, in je 'Web- en app activiteit' en zelfs je 'Youtube zoek– en kijkgeschiedenis'