Je telefoonnummer is gekoppeld aan bepaalde Google-services die je hebt ingesteld of die je gebruikt. Als je bepaalde services wilt bekijken waarvoor je telefoonnummer wordt gebruikt, check je het gedeelte Telefoon van je Google-account.
Ga naar je Google-account.Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging.Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren. Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.
Nieuwe Google-accounts beschikken al over Gmail, dus je zou al een Gmail-adres moeten hebben als je je account onlangs hebt gemaakt. Als je nooit een Gmail-account hebt gemaakt, kun je je kosteloos aanmelden. Zo maak je een Gmail-account: Ga naar gmail.com.
@gmail.com-account heeft geen beheerder
Uw account is niet gekoppeld aan een bedrijf, school of organisatie. In plaats daarvan is het een gratis Google-account dat u zelf kunt beheren.
Accounts toevoegen
Log op uw computer in bij Google. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal. Kies Account toevoegen in het menu. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.
Je wachtwoorden beheren en beveiligen
Je wachtwoorden worden opgeslagen in je Google-account. Voor een lijst van accounts met opgeslagen wachtwoorden ga je naar passwords.google.com of bekijk je je wachtwoorden in Chrome. Als je wachtwoorden wilt bekijken, log je opnieuw in.
Een Google-account is een algemeen inlogaccount waarvoor u maar één e-mailadres en wachtwoord nodig heeft.
Je hebt twee opties om meerdere account/ smartphones te koppelen. Je kan iemand aan je woning of kantoor toevoegen diegene heeft dan de meeste rechten, machtigingen en toegang tot alle apparaten in de app. Jij blijft wel altijd hoofdbeheerder van je eigen woning en de apparaten die erin zijn gekoppeld.
Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan telefoongidsen en nummerinformatiediensten.
Wanneer je niet inlogt met een Google-account op een Android-apparaat, dan kun je nog steeds apps downloaden en updaten. Meestal download je je apps uit Google Play (daar later meer over), maar daarnaast bestaat nog een aantal downloadwinkels. Denk dan aan de Galaxy Store op Samsung-toestellen en de Amazon Appstore.
Nee, u kunt YouTube, Google Cast, Voice Search en basis-tv-functies gebruiken zonder een Google-account. Om diensten van Google te gebruiken zoals Google Movies, Google Music, Google Games en om nieuwe toepassingen te installeren vanuit Google Play, hebt u een Google-account nodig.
Met een Google-account hebben mensen toegang tot de internetdiensten van Google, waaronder Gmail. Maak dit account gratis aan.
Als je Gmail gebruikt via je werk, school of een andere organisatie: Je kunt maximaal 1000 gemachtigden toevoegen binnen je organisatie. Bij normaal gebruik hebben 40 gemachtigden tegelijkertijd toegang tot een Gmail-account.
Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor Android. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik rechtsboven op je profielfoto. Tik op Nog een account toevoegen.
Bij een account hoort informatie over de gebruiker, zoals persoonlijke gegevens, inloggegevens en informatie waar de gebruiker bij mag. Er bestaan verschillende soorten accounts, zoals een gebruikersaccount of een administratoraccount voor beheerders.
Wanneer u een Google-account instelt met een e-mailadres dat niet van Google is, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat u heeft gebruikt om het account te maken. Als u uw adres niet verifieert, kunt u geen Google-account maken.
Samsung biedt smartphone- en tabletgebruikers de mogelijkheid om een Samsung-account aan te maken. Naast een Google-account is er dan een tweede account op het toestel ingesteld. Dat geeft toegang tot verschillende functies en apps: Samsung Cloud: Dit is vergelijkbaar met een harde schijf, maar dan op internet.
Als u bent ingelogd, wordt uw e-mailadres weergegeven naast uw naam en profielfoto. Selecteer uw profielfoto of initiaal om uw e-mailadres te vinden. U kunt inloggen met dit e-mailadres.
Privé: alleen zichtbaar voor jou. Iedereen: zichtbaar voor iedereen. Mensen met wie je communiceert: zichtbaar voor mensen met wie je communiceert, bijvoorbeeld via Chat en gedeelde fotoalbums in Google Foto's. Je organisatie: zichtbaar voor iedereen in je organisatie, zoals werk of school.