Beschrijving. Gewicht: Circa 100 gram per stokje. blokjes gildehoen kip gemarineerde met de huisgemaakte saté-marinade.
Circa 22-25 gram per stokje. De buitenmaten van de kubus zijn 160 x 160 x 160 mm. De 'kooi' is van roestvrijstaal, de deksels van polystyreen. Bestel ook meteen het bijbehorende mes en de speciale (recht, machinaal gesneden) stokjes.
Gemiddeld gewicht van 185 gram.
Er zitten 153 kilocalorieën in 1 3 stuks (140 gram) kipsaté zonder saus. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'kipsaté zonder saus'?
Ik haal uit 1kg kippendij ongeveer 30 satehs. Als je voor 65 man minimaal drie stokjes wilt hebben, dan heb je dus minimaal 195 stokjes nodig.
Gewicht per stuk: Circa 100 gram. Per 3 spiezen verpakt.
Een portie kipsaté met pindasaus komt overeen met 130 gram.
Als je op zoek bent naar een voedzame maaltijd die je helpt om je conditie te verbeteren, dan is onze Kipsaté een uitstekende keuze. De Kipsaté is rijk aan eiwitten, wat belangrijk is voor het opbouwen en onderhouden van spieren.
Een portie saté bestaat uit 3 stokjes vers van de grill. Ook meerdere stokjes mogelijk.
Onze Kipsaté is de perfecte keuze voor als je een gezonde en lekkere maaltijd wil om af te vallen. Het is gemaakt van verse kipfilet en groenten, biedt een laag vet- en caloriegehalte en een hoge eiwitinname, wat essentieel is voor gewichtsverlies. Bovendien is het ook makkelijk klaar te maken en smaakt het geweldig!
1 stuk (125 gram) kipfilet, 100% bevat:
Wil je een andere hoeveelheid of eenheid kiezen?
Dubbele kippenborst met een gemiddeld gewicht van 500 gram.
De filets wegen gemiddeld 250 tot 400 gram per stuk. De Lekkerste kipfilet. Prachtige verse Hollandse kipfilet van topkwaliteit.
Omschrijving:50 stokjes Yakitori saté (1.000 gram) geserveerd in een hotpot (230 V) met marinade.
De kipsaté schnitzels wegen ca. 125 gr.p/stuk.
Kies dan voor zo'n 200 gram per persoon.
Je gebruikt 25 gram saté marinade per kilo vlees.
Beste pindasauzen
Het best uit de test kwam een Verstegen-variant met de naam Kant & Klare Satésaus natriumarm. Het testoordeel voor deze uitschieter is een 9,5 op een schaal van 0 tot 10. Ook Inproba scoort hoogt met de Satésaus kant en klaar. Het rapportcijfer kwam voor deze satésaus uit op een 7,6.
De smaak van kip is licht en subtiel dus bij de meeste kipgerechten kun je het beste voor een lichte en fruitige rode wijn kiezen of een volle witte wijn. Gegrilde kip: chardonnay of viognier. Liever rood? Ga voor een pinot noit.
De kosten? €3,19 per bak. Heel easy!
U kan deze in de verpakking opwarmen in een pannetje met water tegen de kook aan gedurende 20 minuten.
Per persoon kun je zo'n 400 gram kipfilet rekenen voor een hoofdgerecht. Dit gaat om het rauwe gewicht, tijdens het bakken verliest kip vaak nog wat vocht. Daarnaast is kip wat lichter verteerbaar omdat het een magere vleessoort is. Een hele kip uit de supermarkt weegt vaak zo'n 1,2 tot 1,4 kilogram.
Hoe moet je sate ajam maken? Snijd de kip in blokjes en marineer ze vervolgens in een mix van ketjap, djahé, ketoembar, djintan en wat limoensap. Laat de kip een paar uur marineren en rijg de blokjes vervolgens aan satéprikkers of spiesjes. Maak ondertussen een lekkere pindasaus.
32,6 gram. in 1 3 stuks (140 gram)