Als ondernemer heeft Gordon zijn schaapjes op het droge. In totaal bezit de Amsterdammer 3 goedlopende horecazaken; 2 in Amsterdam en 1 in Blaricum. Met meer dan 60 man personeel in totaal werd er – voor het sluiten van de horeca – flink wat omzet gedraaid.
Minimum en maximum salaris voor Chef-koks - van € 1.713 tot € 3.852 per maand - 2022. Het aanvangssalaris van een Chef-koks bedraag meestal tussen de € 1.713 en € 2.318 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.152 en € 2.909 per maand bij een werkweek van 38 uur.
De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz van restaurant Diverxo is uitgeroepen tot de beste chef ter wereld. Hoogst genoteerde Amsterdammer bij The Best Chef 2021 is Joris Bijdendijk van Rijks op plek 46, een stijging van liefst 41 plekken.
Gordon Ramsay legt uit waarom hij zelf first class vliegt maar z'n kids in economy dumpt. Topchef Gordon Ramsay heeft zichzelf verdedigd voor het vliegen in eersteklas, terwijl hij zijn kinderen lekker op economy laat vliegen.
Een Chef Kok in Nederland verdient gemiddeld € 3.105 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.640 (laag) tot € 3.575 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.
16.000 tot 17.800 koks. sinds 2012 sinds 2012 sinds 2012 sinds 2012 Dat is 100.000 mederkers meer dan nu!
Librije-sterrenkok Jonnie Boer uit Zwolle is wéér de allerbeste chef-kok van Nederland. De Zwolse sterrenkok Jonnie Boer is uitgeroepen tot de hoogst genoteerde Nederlandse chef in de internationale top 100 van The Best Chef Award.
Geranium beste restaurant van 2022
Het is weer een goed jaar voor Kopenhagen. Voor het tweede jaar op rij is een restaurant in de Deense hoofdstad uitgeroepen tot het beste ter wereld bij 'The World's 50 Best Restaurants Awards'. Geranium werd gisteravond uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld.
De Italiaanse chef Massimo Bottura, bekend van zijn restaurant Osterica Francescana in het Italiaanse Modena, werd verkozen tot succesvolste en hardst werkende chef. Bottura's waarde werd geschat op 200 miljoen euro, dankzij zijn 15 gepubliceerde kookboeken, 6 restaurants en 4 Michelinsterren.
Salaris chirurg
Ter indicatie: als beginnend afgestudeerde in dienst van een algemeen ziekenhuis verdien je, conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS), per jaar een bruto salaris van ongeveer € 70.000,- voor een 45-urige werkweek. Het salaris kan oplopen tot zo'n € 130.000,-.
Hoe meer werkenemers er aangestuurd worden en hoe meer verantwoordelijkheden de Sous-chef heeft, des te hoger zal het salaris uitvallen. Het ligt ergens tussen de €1800 en €2600.
Een Chefkok factureert ongeveer € 55 per uur ex BTW.
Al met al zit de zanger er warmpjes bij. Sterker nog, het vermogen van Gordon wordt geschat op een astronomisch bedrag tussen de 6 en 8 miljoen euro. Daar komt nog bij dat hij niet lang geleden zijn huis in Blaricum na drie jaar heeft weten te verkopen voor een bedrag nét iets onder de 3 miljoen. Tel uit je winst.
Vermogen van André Hazes jr.
Zijn vermogen wordt geschat op maar liefst 4 miljoen euro. Dat was begin dit jaar, dus dat is ongetwijfeld nog wel wat aangedikt. Hij heeft twee eigen bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding – niet meer en minder dan een financiële holding.
Zijn vermogen wordt in Quote's jaarlijkse 100 Jonge Miljonairs-lijst op 12 miljoen euro geschat.
Doorheen de jaren wist Noma twee Michelinsterren te verzamelen. In september 2021 volgde de ultieme bekroning met een derde ster. Eten in het restaurant is dan ook niet goedkoop. Het huidige menu kost 2.800 Deense kroon (ruim 376 euro).
Sublimotion, het duurste restaurant ter wereld, gevestigd in het Hard Rock hotel. Voor gemiddeld 1500 euro per persoon kan je hier drie uur genieten van een unieke ervaring.
Gordon Ramsay werd in 1966 geboren in Johnstone, Schotland en groeide op in Engeland. In 1997 zijn wereldwijde restaurantgroep Gordon Ramsay Restaurants op. Het heeft in totaal 16 Michelin-sterren gekregen en heeft momenteel in totaal zeven.
De Librije is een instituut dat sinds 2004 wordt erkend met drie Michelin sterren. Chef Jonnie en gastvrouw Thérèse Boer zijn stuwende krachten achter de ontplooiing van de Nederlandse gastronomie. Ze inspireren. Duurzame streekproducten, aandacht voor groenten, inventieve technieken.
In 1993 vergaarde Den Blijker zijn eerste succes in toen nog kortstondige culinaire loopbaan. Zijn eerste restaurant – De Engel in Rotterdam – kreeg namelijk een prestigieuze Michelinster, die uiteindelijk in 2002 weer zou worden ingetrokken.
Dat betekent dat we gemiddeld 4 medewerkers per jaar nodig hebben voor alle diensten.