Voeg naar keuze een extra mini pistolet (niet belegd) toe. Standaard krijg je 4 mini volkoren driehoekjes per persoon, maar je kan dit aanpassen aan je eigen voorkeuren. Standaard krijg je 3 mini broodjes per persoon (kwart baguette van 12cm).
Hoeveel broodjes moet ik rekenen per persoon? Indien u een lunch besteld voor uw kantoor, dan gaat u doorgaans uit van een bepaald aantal personen. Om voldoende broodjes te garanderen, adviseren wij om 2,2 broodjes per persoon te bestellen. Een voorbeeld, u wilt voor 12 personen een harde broodjes lunch bestellen.
Wij raden altijd 1,5 sandwich per persoon aan (zes kwartjes per persoon). Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele dieetwensen en intoleranties van de gasten. Dit kunnen vegetariërs, veganisten, mensen met coeliakie (glutenintolerantie), zuivelintoleranties of andere allergieën zijn.
U mag uitgaan van een minimum van 4 stuks per persoon om de honger te stillen.
Wij adviseren voor een vullende lunch 2,2 broodje per persoon te bestellen. Let op: bij aantal kunt u het aantal broodjes in vullen die u wenst te bestellen.
Neem 1 groot stokbrood voor ongeveer 5 personen.
Wat is lekker op een zacht broodje? Op een zacht broodje kun je volop variëren. Beleg je broodje met jong belegen kaas of oude kaas.Of ga voor vleeswaren, zoals salami, ham of kipfilet.
Handige tips voor het bereiden van sandwiches
Over het algemeen is het bestellen van 1,5 sandwich per persoon het perfecte aantal. Als u een salade of een bijbehorend plateau bestelt, is 1 sandwich per persoon de gewenste portiegrootte.
Ons verrassingsbrood klassiek omvat : 7 broodjes per persoon belegd met: Jonge kaas.
Plan drie tot vier finger sandwiches per persoon als u ze serveert met een salade als hoofdgerecht. Als u finger sandwiches opneemt in een voorgerechtfeestmenu, hebt u één tot twee van elke sandwich per persoon nodig, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de duur van het evenement.
Hoeveel beleg mag ik gebruiken? Voor voedingsmiddelen die courant worden gebruikt als beleg gelden de volgende aanbevelingen per dag: 1 tot 2 (20-40 g) sneetjes kaas, 100 g vlees en vleeswaren (voor vis, eieren en vegetarische vervangproducten geldt dezelfde 100 g), 300 g groenten en 2 tot 3 stuks fruit.
Als u het gevoel heeft dat u meer gemak wilt dan wat dan ook, stel dan uw sandwiches samen en leg ze op het bord of de schaal waarop u ze wilt presenteren . Dek ze af met huishoudfolie en zet ze in de koelkast, klaar voor uw feest. Wanneer uw gasten arriveren, haalt u de sandwiches er gewoon uit en verwijdert u de huishoudfolie om ze te serveren.
1/3 stokbrood per persoon is voldoende.
Gemiddeld kun je rekenen op 2 tot 3 broodjes per persoon bij de brunch. Wat zet je op tafel met een brunch? Tijdens een brunch serveer je meer dan alleen broodjes. Denk aan een lekker soepje, een salade, wrap, smoothie en zoete gerechten.
Je kunt als vuistregel het volgende aanhouden: 4-6 hapjes per persoon en 3-4 drankjes per persoon. Dan kom je gemiddeld wel goed uit.
Welk type beleg wil je? Mix van heerlijke belegde zachte mini sandwiches en mini pistoletjes (50/50) met beleg naar keuze. We raden je aan om een 5tal stuks per persoon te bestellen (afhankelijk van het event of de apetijt).
Wat is een verrassingsbrood? Een verrassingsbrood is een groot brood, uitgehold en vervolgens deskundig opgevuld met lekkere mini-sandwiches en/of -pistolets.
Een broodje waar niet zo veel handelingen voor nodig zijn. Daarom reken ik er 70 procent marge bovenop de inkoopprijs. Bij broodjes met veel handelingen hanteer ik een marge van 72 procent.
Voor dit recept gaan we ervan uit dat 12 broodjes gelijk zijn aan 12 porties, wat geweldig is als je bijgerechten of andere hapjes gaat eten. Sommige mensen eten er misschien 2. (Ze zijn gewoon zo lekker.) Plan dus 1 1/2 sliders per persoon in bij het maken van je menu.
Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel sandwiches je nodig hebt. Wij adviseren altijd om 6 kleine kwartjes van de sandwich per persoon te nemen + 12 extra kwartjes voor het geval dat .
A: Gemiddeld heeft u tussen de 113 en 170 gram vleeswaren per persoon nodig als u broodjes serveert.
Kleinbrood. Met kleinbrood wordt brood tot 100 gram bedoeld. Een ander woord voor kleinbrood is 'luxe broodjes', omdat ze geproduceerd worden in kleinere gewichtseenheden en in verschillende, vaak bewerkelijke, vormen.
Sandwiches: brioche is een uitstekende basis voor sandwiches. Burgers: vervang gewone burgerbroodjes door briochebroodjes voor een decadentere burgerervaring. Croutons: snijd briochebrood in blokjes en rooster ze in de oven voor heerlijke croutons om op uw salades of soepen te leggen.
Stokbrood of harde broodjes verliezen snel hun lekkere krokantheid. Een tip is om ze opnieuw op te warmen in de oven! Maak het brood een beetje nat, schuif het 5 minuten in een voorverwarmde (200 °C) oven en het brood heeft weer een lekkere krokante korst.