De schade claimen via uw inboedelverzekering
In veel gevallen wordt er bij val- en stootschade helemaal niet meer uitbetaald. Via de inboedelverzekering is uw telefoon alleen nog verzekerd voor diefstal vanuit uw huis, inbraak of brand. De standaard dekking compenseert de schade niet als u de telefoon laat vallen.
Als de batterij te warm wordt, kan de software het opladen boven de 80 procent beperken om de levensduur van de batterij te verlengen. Uw iPhone zal opnieuw opladen als de temperatuur is gedaald. Probeer uw iPhone en oplader naar een koelere plek te verplaatsen.
Als je een iPhone wilt kopen, kun je dat het best bij Apple doen. Wij kunnen je namelijk alles vertellen over abonnementen en de configuratie van je nieuwe iPhone.
Bij één op de drie smartphonebezitters onder de 45 jaar is er iets kapot aan het toestel, met een piek bij de 18 tot 24-jarigen.
Een kleine 10% van de ondervraagden laat zijn telefoon zelfs dagelijks op de grond stuiteren. Een kwart van de mensen doet dit gemiddeld wekelijks en nog een kwart van de ondervraagden laat zijn toestel maandelijks uit zijn handen glippen.
De inboedelverzekering vergoedt alleen bij bepaalde schade oorzaken, denk aan schade door brand, inbraak en blikseminslag. Voor het laten vallen van een smartphone bestaat dus geen dekking. Ook als de smartphone door een onverklaarbare reden op de grond valt en beschadigd raakt, is er geen dekking.
Als de schade een direct of indirect gevolg is van iets wat iemand anders deed, kan je deze persoon aansprakelijk stellen. Het is wel belangrijk dat jijzelf voorkomt dat de schade wordt vergroot. Dat is jouw plicht en wordt schadebeperkingsplicht genoemd.
Je kunt je telefoon verzekeren tegen schade, diefstal en andere ongelukken door middel van een standaard telefoon verzekering. Wat veel mensen niet weten is dat je je telefoon tevens kunt verzekeren middels een kostbaarhedenverzekering. Dit is een aanvullende verzekering op de inboedelverzekering.
Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u als verzekerde tegen het risico van aansprakelijkheid. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt vrijwel alle schade aan personen (letselschade) en aan andermans spullen (zaakschade) die door de verzekerde wordt veroorzaakt.
Sommige bedrijven nemen het risico om alleen het glas (touchscreen) te vervangen of door imitatie onderdelen te gebruiken, dit heeft maar 1 voordeel: de prijs. - Kwaliteit is een stuk lager, dat wil zeggen: meer kans op krassen en barsten.
In 2017 waren er wereldwijd 3,67 miljard smartphones in gebruik.
Niet alleen voor communicatie wordt de smartphone veel ingezet, ook voor het regelen van bankzaken en het doen van online aankopen wordt de smartphone steeds vaker gebruikt. 63% van de respondenten checkt zijn banksaldo via zijn of haar smartphone en 52% gebruikt het apparaat om geld over te maken.
De tijden verschillen van 60 minuten tot 180 minuten. Toch blijft het lastig om te zeggen, omdat het niet altijd duidelijk is wat het probleem is. Mocht het overduidelijk om een scherm gaan dan kan je de gegevens op de website als leidend beschouwen. En nog heel veel meer producten kan Phone Medic voor je repareren.
1876: Alexander Graham Bell was naar de VS gekomen om les te geven aan doven en was op zoek naar een manier om gesprekken elektronisch te verzenden. Hij vond in maart 1876 de telefoon uit.
Op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Het was het begin van de doorbraak van de smartphone. Want Apple maakte hightech snufjes, zoals touchscreens en apps, toegankelijk voor het grote publiek. Welke iPhones heb jij allemaal gehad?
Het claimen van één of twee schades is vaak geen probleem. Iedereen kan wel eens schade rijden. Wanneer je meerdere schades claimt in een korte periode, dan kan de verzekeraar een waarschuwing geven. Je ontvangt dan een waarschuwingsbrief.
Voordelen en nadelen verzekering
De voordelen van een levensverzekering zijn dat je jouw nabestaanden niet zonder iets achterlaat bij overlijden en je zit niet iedere maand vast aan een geldbedrag, zoals bij de schadeverzekering wel is. Nadeel is dat je geen geld krijgt als je op de afgesproken datum nog leeft.