Als je de e-mail hebt ontvangen, maar de inloglink werkt niet, probeer dan het volgende: Update de Klarna app naar de laatste versie. Tik op de inloglink op hetzelfde apparaat waarmee je wilt inloggen via de app. Gebruik je telefoonnummer om in te loggen met de verificatiecode.
Als een administrator een nieuwe gebruiker toevoegt in Klarna Online, wordt er een e-mail met een activeringslink naar het e-mailadres van de nieuwe gebruiker gestuurd. Om het account te activeren, klikt de gebruiker binnen 24 uur op de link.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.
We vragen je je gegevens te verifiëren om er zeker van te zijn dat je informatie en aankopen die zijn gekoppeld aan jouw e-mailadres, veilig worden gedeeld.
Zowel Klarna als AfterPay voert een risicocheck uit bij elke aankoop. Zo wordt er een inschatting gemaakt hoe groot de kans is dat de consument zich de aankoop kan veroorloven. Als iemand bijvoorbeeld eerder niet heeft betaald bij een achterafbetaling, wordt dit meegenomen in de beoordeling.
We verifiëren de identiteit en het adres van onze consumenten op basis van externe databronnen, inclusief een check op eerder betaalgedrag. Dit kan variëren van een softe tot een harde check, afhankelijk van het Klarna-product dat wordt gebruikt.
De eerste keer dat klanten gebruikmaken van 'Betaal nu' vragen we ze om gegevens die ons helpen om de klanten en de gekozen bank te verifiëren. Klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van onze 'Betaal nu'- betaalmethoden kunnen daarna betalen met één klik. Ze hoeven niet keer op keer hun gegevens in te vullen.
Met Klarna kun je achteraf betalen in webwinkels. Uiteraard moet de webwinkel deze betaalmethode wel aanbieden, wat lang niet altijd zo is. Naast Klarna zijn er namelijk meer manieren om achteraf te betalen, bijvoorbeeld Afterpay. Samen met Klarna zijn dit de 2 bekendste achteraf-betaalmethodes.
Betaalt u de rekening in één keer, dan is het kopen op rekening, smeert u de betaling uit in de tijd dan gaat het om kopen op afbetaling. Kiest u voor betaling op krediet, dan betaalt u een kleiner maandelijks bedrag, maar ook rente. Posterorderbedrijven zoals Wehkamp en Neckermann bieden ook het kopen op rekening aan.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.
Ben je zeker van je aankoop? Betaal gelijk. Klarna rekent hiervoor geen extra kosten. Je kan met één klik betalen, of met iDEAL.
Onder het kopje 'De webwinkels adres- en contactgegevens (gebruikt door Klarna)' staan de gegevens die wij gebruiken om contact op te nemen met jullie en om Klarna-facturen naar te sturen. Deze gegevens kunnen jullie aanpassen als er iets niet klopt.
In je favoriete webshop selecteer je Klarna als betaalmethode. Kies voor 'Betaal in 3 delen'. Het bedrag moet minimaal € 35 zijn en maximaal €4.000 per aankoop.
Voor zowel GO, PRO en PREMIUM betaal je 1,19% per Nederlandse transactie. Het tarief geldt voor alle betaalwijzen, daarin maakt Klarna geen onderscheid. Je betaalt dus voor een iDEAL betaling een fee van 1,19%, maar ook voor creditcard betalingen én achteraf betalingen!
De overeenkomst voor het krediet wordt gesloten wanneer Klarna je aanvraag voor Betaal in delen accepteert. De benodigde documenten worden je per brief toegestuurd. Klarna meldt deze overeenkomst bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel.
Openbaar Ministerie, de politie en bijzondere opsporingsdiensten geautomatiseerd bankgegevens bij Nederlandse banken kunnen opvragen.
Ja. Er is geen vastgestelde limiet aan het aantal aankopen dat je met Klarna kunt doen.
Dit kan door een bedrijf toestemming te geven om saldo en/of transacties van je betaalrekening op te vragen, een betaling te starten of te kijken of je saldo wel of niet voldoende is voor een bepaalde betaling.
Als je de uiterste betaaldatum niet haalt, krijg je eerst een herinnering. Daarna ontvang je een betalingsherinnering en worden er kosten aangerekend, maar je krijgt altijd een nieuwe kans om het uitstaande bedrag te betalen.
Is er sprake van openstaande facturen of overdrachten aan het incassobureau, dan is achteraf betalen meestal ook geen optie. Verder zijn er artikelen die je per definitie niet achteraf kunt betalen. Ook met een cadeaubon is het achteraf betalen van producten niet mogelijk.
Koop je met een creditcard, dan worden die gegevens - in tegenstelling tot bij Afterpay - doorgestuurd naar het Bureau Krediet Registratie (BKR). Het BKR houdt een database bij van alle kredieten die consumenten afsluiten.
Bij een online aankoop kan je klant via Klarna check-out nu kiezen voor 'betaal nu' en 'betaal later'. Wil je klant direct afrekenen dan kan hij via verschillende betaalopties met 1 click afrekenen. Wil je klant later betalen dan krijgt deze 2 weken om de factuur te betalen.