Chocolade Bossche bol € 2,90
De Chocolade Bossche bol wordt ook wel chocoladebol genoemd.
Een SUPERBOL: dit is een grote Bossche bol voor. ongeveer 6 personen. Deze kost € 13,25 en in. kadoverpakking € 14,75.
Hoogstpersoonlijk haalt hij dagelijks zo'n 1500 Bossche Bollen door de chocolade. Want Jan de Groot (Den Bosch, 1971) is naast maker van het succesvolste gebakje van Brabant, ook hoeder van een geheim recept.
De lekkerste Bossche bol bestellen doe je bij Bakker Bart. Deze overheerlijke roomsoes uit 's-Hertogenbosch wordt bij bakker bart geserveerd met een lekkere chocolade topping.
Een Bossche bol (Bosschenaren noemen het een sjekladebol) is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gemaakt van soezenbeslag en daarna gevuld met verse slagroom.Tot slot wordt de bol geglazuurd met gesmolten chocoladefondant.
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en). Deze smaakmaker is het lekkerst als u deze dezelfde dag nog op eet. Wij adviseren u om dit product maximaal drie dagen in de koelkast te bewaren, langer bewaren zal invloed hebben op de geweldige smaak van dit product.
Verschil tussen moorkop en Bossche bol
Een moorkop is kleiner dan een Bossche bol. Het verschil zit hem er verder onder andere in dat de basis van een moorkop een soesje is van zeer luchtig deegwaar, dit in tegenstelling tot de Bossche bol waar alleen de omtrek bestaat uit een laagje deegwaar.
Deze vastgoedondernemer uit Fijnaart is groot geworden met vastgoed in Nederland en Duitsland. Hij heeft een vermogen van 160 miljoen euro. Meer dan vorig jaar, maar toch moest hij in de lijst een aantal plekken prijsgeven. Hij komt van plek 238.
Bossche bollen zijn natuurlijk niet heel gezond, maar vergeleken met ander gebak vallen ze nog best mee:Een Bossche bol levert per stuk minder calorieën dan het meeste andere gebak. Als je op je gewicht let en iets te vieren hebt: kies dan een mini bol, die hebben ze namelijk ook bij de Groot :) Smakelijk!
De Bossche bol eet je namelijk “gewoon uit het vuistje”. Draai de Bossche bol 180 graden en neem 'm tussen je vingers van één hand. Daarna is het een kwestie van happen. Ja, je verwacht een redelijke kliederboel.
1 stuk (75 gram) bossche bol bevat:
Wil je een andere hoeveelheid of eenheid kiezen?
1 minibol (50 g) bevat 169 calorieën.
Bossche bollen lijken op de kleinere moorkoppen, die echter meestal zijn geglazuurd. Op de bovenkant van moorkoppen wordt soms een toef slagroom aangebracht, bij de Bossche bollen doet men dit niet.
Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gebakken van soezenbeslag, gedoopt in gesmolten pure chocolade en daarna gevuld met slagroom. Bossche bollen hebben een diameter van ongeveer 12 cm en zijn daarmee grote gebakjes.
De lekkerste moorkop bestellen doe je bij Bakker Bart
Kortom de perfecte lekkernij om jezelf en anderen mee te verwennen. Bestel je moorkop eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart-vestiging. Een moorkop bestellen en afhalen/laten bezorgen bij Bakker Bart biedt een aantal voordelen.
Kan ik overgebleven Bossche bollen invriezen? “Kan ik overgebleven Bossche bollen invriezen?” Je kan ze invriezen. De chocolade en slagroom zijn van goede kwaliteit.
Allerlei andere broden zijn wel goed in te vriezen, zoals plakken van een normaal brood, bolletjes en dergelijke.
Hoeveelheid eiwit in bossche bol:
3,8 gram. in 1 stuk (75 gram)
Voor Bosschenaren zijn de bollen van Jan de Groot tegenwoordig zonder twijfel "de enige echte". Het geheime recept wordt binnen de familie steeds overgedragen en is de "Bossche bol van Jan de Groot" een beschermd handelsmerk.
Toen we een tijd geleden een soezen bakdag op het programma hadden staan moest er natuurlijk ook een Bossche bol worden gemaakt. Even heel kort door de bocht: dat is een grote soes, gevuld met slagroom en voorzien van een laagje chocoladeglazuur.