De oprichter van 't Zusje Peter Smits blijft ook na de overname door de Gustoso Groep in zijn functie. “We zijn erg blij dat we in de Gustoso Groep zo'n ervaren en professionele partner hebben gevonden.
Tapasrestaurantketen 't Zusje komt in handen van het Duitse horecaconcern Gustoso. Het bedrijf wil volgend jaar ook tapasrestaurants in Duitsland openen. 't Zusje heeft in Nederland momenteel 36 restaurants. Het eerste restaurant werd in 1998 gevestigd in het Brabantse Uden.
Tapasketen 't Zusje is overgenomen door Gustoso Gruppe.
Peter Smits, oprichter van 't Zusje blijft actief in de restaurantketen na de overname door Gustoso.
't Zusje is een full franchise formule waarbij de complete formule is ontwikkeld. De formule 't Zusje omvat o.a. centrale inkoop, menu, prijs, keukenrouting, kwaliteit, administratie, Inrichting, training en opleiding, marketing & communicatie.
Je kunt de 'Smitjes' gerust een echte ondernemersfamilie noemen. Niet alleen zijn tweeling Mariëlle en Niels kinderen van ondernemer, het zijn ook het jongere broertje en zusje van die andere Smit, influencer en serieondernemer Bas Smit.
Bijgerechtjes. Bijgerechtjes zijn los te bestellen voor 1,60. Bij Bourgondisch genieten vanaf 5 rondjes zijn bijgerechtjes inclusief.
Met 36 locaties in Nederland is restaurantketen 't Zusje een groot succes. Het tapasrestaurant vindt haar oorsprong in Uden, toen eigenaar Peter Smits een broodjeszaak overnam. Inmiddels komt de keten deels in Duitse handen, zodat ook daar vestigingen gaan openen. Het begon allemaal in 1998, in Uden.
Kun je Halal eten bij 't Zusje? Bij 't zusje maak je zelf keuze uit onze menukaart; bestaande uit vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Het rundvlees en kip dat wij gebruiken is Halal gecertificeerd, echter kunnen wij een Halal bereidingswijze in onze keuken niet garanderen.
Het eerste tapasrestaurant werd in 2009 gevestigd in het Brabantse Uden. In 2012 werd een vestiging in Oudenbosch geopend en vanaf dat moment rolde de franchiseketen uit over het hele land, met nu in totaal 36 vestigingen.
Het is goed bedacht: bij 't Zusje dineer je voor een vast bedrag van 33,80 euro per persoon. Alle tafels worden één keer bezet, dus je mag zo lang blijven als je wilt. Daarmee is het een fancy variant van een all you can eat, al noemen ze het zelf liever 'avondvullend bourgondisch dineren'.
't Concept van 't Zusje
Restaurant 't Zusje is een horecaconcept waarbij gasten van kleine, versbereide tapasgerechtjes kunnen genieten. Gasten kiezen 2 gerechtjes per persoon, per ronde waarbij tijd geen rol speelt.
Een bezoekje aan 't Zusje staat voor 'een avondje onbeperkt bourgondisch genieten van de lekkerste tapas'.
In de Nederlandse taal gebruiken wij de zus.
Bij 't Zusje kom je bourgondisch genieten van kleine, versbereide tapasgerechtjes. Hierbij kiezen jij en je gezelschap ieder 2 gerechtjes per ronde uit voor het vaste tarief van 39,95. 'Bourgondisch genieten' is alleen per tafel te bestellen.
Dit restaurant in Nijmegen is verkozen tot de beste van de hele formule. Dat je er lekker kunt tafelen wisten we al wel, maar nu is het ook nog officieel: 't Zusje in Nijmegen is voor het tweede jaar op rij verkozen tot het beste 't Zusje van Nederland!
Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden: Gasten betalen €24,50 van zondag tot en met donderdag en €29,50 op vrijdag en zaterdag.De prijs voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is €12,50 van zondag tot en met donderdag en €17,50 op vrijdag en zaterdag. De prijs kan op feestdagen afwijken.
Kom heerlijk genieten bij 't Zusje Oudenbosch voor 39,95 en probeer een keuze te maken uit onze uitgebreide tapaskaart, wijnkaart, bierkaart en de verschillende lekkere cocktails.
De mannelijke vorm van zus is dus broer .
Dit nooit meer! Vreemd concept, lekker eten. Eten was lekker. Het concept is vreemd, je betaalt per ronde van 2 gerechten met een maximum van 5 rondes.
Kom dagelijks bourgondisch genieten van 16:00 – 23:00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen geopend voor een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur.
Bij 1.000 punten maak je kans op mooie prijzen, zoals gratis onbeperkt tapas eten voor 4 tot 10 personen of een exclusieve cruiserfiets. Ook zijn er trucs om het sparen te versnellen. Zo krijg je 100 punten extra als je bij een ander Zusje incheckt, en kun je punten delen met iemand anders.
Nadat Peter in 1998 de Udense broodjeszaak De Baronie overnam, richtte hij in 2009 restaurant 't Zusje op. Inmiddels heeft 't Zusje 35 filialen in heel Nederland.