Lekker dippen met dit licht pittige sausje. Zacht in het begin. Een verrassende twist aan het eind.
Dat mijn neef de saus niet kende is ook helemaal niet zo gek. Want Madsauce, gemaakt van mosterd, uienpoeder, peterselie (of dille) en kleurstof, ontwikkelde McDonald's speciaal voor Nederland (en later België).
Het is namelijk appeltje eitje en je bent er supersnel mee klaar. Bereid de kroketten in een pan en de hamburgerbroodjes in de magnetron, roer de mayonaise en mosterd door elkaar, beleg de broodjes met de kroket en de saus en klaar is je eigen McKroket!
McDonald's, I'm Lovin It! Wie houdt er niet van een Big Mac met patat en niet te vergeten een flinke dot saus erbij. Heerlijk.
Onze beroemde klassieker. Niet 1, maar 2 burgers van 100% rundvlees met verse sla, cheddar smeltkaas, verse uitjes en fijne slices van augurk. Met legendarische Big Mac saus op een 3-delig sesambroodje.
Wanneer je smacht naar een patatje met mayo, ben je bij de McDonald's niet echt aan het goede adres. De keten verkoopt namelijk alleen hun eigen fritessaus bij de frietjes. Welke overigens ook heel erg lekker is. De reden dat de fastfoodgigant geen mayonaise aanbiedt is eigenlijk heel erg logisch.
American fritessaus is gemaakt van mosterd, uienpoeder en kruiden als peterselie of dille. Het is een zoete, kruidige variant van mayonaise.
Reacties. Fritessaus is een Nederlandse bijgerecht bij frietjes, die alleen in Nederland en België geconsumeerd wordt. McDonald heeft deze saus speciaal voor deze markt ontwikkeld, omdat dit aansluit op de lokale eetgewoontes.
Een krachtige saus met een goed doorsmakende tomatenbasis en een verfijnde kruidenmengeling. Deze Americain saus is een ware ode aan de krachtige westerse smaken.
Precies zoal bij McDonalds. Liquid Smoke is een echt Amerikaans product en moeilijk te verkrijgen op de Nederlandse markt. Het geeft gerechten zoals vlees of sausjes een rooksmaak.
Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen. Dit keer komt de McWrap definitief terug, zo laat het bedrijf weten.
De McWrap Honey Mustard met malse Chicken Tenders in een krokant laagje, tomaat, witte kool, verse sla en een heerlijke saus met zoete honing en scherpe mosterd lekker opgerold in een volkoren wrap!
Finally: de McWrap is voorgoed terug bij McDonald's.
Het grootste verschil tussen de normale mosterd en de Amerikaanse mosterd is dat de Amerikaanse mosterd een zoetere smaak heeft. Amerikanen gebruiken de Amerikaanse mosterd meestal voor de hotdogs of hamburgers. Bekijk ons hele assortiment van Amerikaanse mosterd en Amerikaanse mayonaise en doe je bestelling!
Frietsaus of Fritessaus bestaat uit ongeveer dezelfde ingrediënten als mayonaise alleen in andere hoeveelheden. Het oliegehalte in frietsaus varieert tussen de 5% en 35%, waar dit bij mayonaise dus minimaal 70% moet zijn. Om tot hetzelfde volume te komen wordt er water toegevoegd.
In 1967 is Fritessaus uitgevonden door Remia als een alternatief voor mayonaise. Het grote verschil tussen mayonaise en frietsaus is dat u bij mayonaise precies weet wat u krijgt. Bij frietsaus is het gissen naar de ingrediënten.
Zoetzure saus
Ik heb de saus gemaakt van abrikozenconfituur, lookpoeder, uienpoeder, sojasaus, mosterd, witte wijnazijn, glucosesiroop en maiszetmeel.
Chicken McNuggets is de merknaam voor de kipnuggets van separatorvlees van kip zoals deze door de fastfoodketen McDonald's worden verkocht. In de Verenigde Staten worden ze sinds 1983 verkocht, later kwamen ze ook beschikbaar op de Europese markt.
Zoetzure saus bestellen | Albert Heijn.
De plakjes cheddarkaas voor de burgers van McDonald's zijn een zuivelproduct. Het is reguliere kaas waaraan melkbestanddelen, zout en de natuurlijke kleurstoffen caroteen en paprika zijn toegevoegd. Deze toevoegingen worden gedaan ten behoeve van smaak en kwaliteit.
McDonald's gebruikt sinds 1999 extreem diervriendelijke slachtlijnen. In fabrieken waar tot wel 400 runderen per uur worden geslacht en verwerkt, lopen de koeien kalm, in een vloeiende stroom en zonder zelfs maar te loeien hun einde tegemoet.
Je proeft het meteen, het vlees van onze burgers is 100% rundvlees. Puur rundvlees van de beste kwaliteit. Daar voegen we geen kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toe, slechts een snufje peper en zout na het grillen.