Geraspte kokosnoot 25,5%, plantaardige vetten (palm, shea), suiker, AMANDELEN 8%, magere MELKPOEDER, WEIPOEDER, TARWEMEEL, zetmeel, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; aroma's, rijsmiddel : natriumwaterstofcarbonaat ; zout.
100 g bevat 627 calorieën.
Omschrijving. Reep van witte chocolade (60%) met kokosnoot en amandelen. Cacao op het totaal: 20%.
Prijsinformatie en bestellen
De prijs van dit product is 13 euro en 65 cent. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
1 stuk (12,5 g) bevat 75 calorieën.
Enkel voor Ferrero zelf maakt het veel uit, want zij rekenen wel in kilo's. Hoe meer Ferrero verkoopt aan een hoge prijs, hoe hoger de omzetcijfers. Het spreekt voor zich dat er heel wat onderhandelingen tussen winkels en de producent aan vooraf gaan om zo'n exclusievere verpakking te kunnen aanbieden."
INGREDIËNTEN. MELKCHOCOLADE 30% (suiker, cacaoboter, cacaomassa, afgeroomde MELKPOEDER, BOTERCONCENTRAAT, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; vanilline), HAZELNOTEN 28,5%, suiker, palmolie, TARWEMEEL, WEIPOEDER, magere cacao, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; rijsmiddel : natriumwaterstofcarbonaat ; zout, vanilline.
Gezondheid
Raffaello Ferrero is niet geschikt als onderdeel van je dagelijkse voeding. Raffaello Ferrero kun je wel als extraatje eten. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen.
Alle geraffineerde smaken van een met kokos gevuld en omhuld wafeltje met binnenin een hele amandelnoot: een absolute smaakrevelatie.
Ferrero - Nutella, Rocher, Raffaelo, e.m. u gebruikt van vegetarisch stremsel afkomstig is. alcohol opgeloste aroma is. Nutella bevat dierlijke weipoeder afkomstig van de koe.
Ferrero is de producent van iconische merken die generatie na generatie in trek zijn, waaronder nutella, Ferrero Rocher, Tic Tac, Kinder en Raffaello, producten die aanwezig zijn en verkocht worden in meer dan 170 landen.
Nutella werd in 1949 door de Italiaanse chocolatier Pietro Ferrero bedacht. In de oorlog had Ferrero veel moeite om aan de sterk gerantsoeneerde cacao en chocola te komen. Hij ontwikkelde daarom een mengsel van hazelnoten, suiker, olie en cacao dat hij in harde blokken als beleg verkocht.
Alle producten van Ferrero op de Nederlandse en Belgische markt zijn geschikt voor de 'Islamische gemeenschap' zoals ze dat noemen. Een uitzondering hierop is Mon Cheri (bevat alcohol). De weipoeder in Ferrero producten bevat stremsel die vrij is van dierlijke oorsprong.
Er zitten 447 kilocalorieën in 1 stuk (110 gram) kokos, vers. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'kokos, vers'?
Er zitten 110 kilocalorieën in 1 blikje (250 gram) energy drink. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'energy drink'? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.
De hazelnoot is altijd al het kenmerkende ingrediënt van Nutella® geweest. In de periode na de Tweede Wereldoorlog kwam de bedenker van Nutella® op het briljante idee om de heerlijke hazelnoot, typisch voor de Italiaanse regio Langhe, te combineren met cacao, een ingrediënt dat in die tijd moeilijk te verkrijgen was.
Want proeven van een Ferrero Rocher brengt een ware smaakexplosie teweeg: een volledige knapperige hazelnoot in de kern, een heerlijk smeuïge hazelnootvulling, een krokant wafeltje als omhulling, en dit alles bedekt met een laagje chocolade en licht geroosterde notenstukjes.
Benaming. Ijs gearomatiseerd met kokosnoot (63,9%) met kokossmaakomhulling en amandelschilfers.
Glutenvrij én vegan te maken
De originele Raffaello zijn niet glutenvrij vanwege het wafeltje dat in het recept is gebruikt.
Productie vindt plaats in de fabriek in Alba, die dagelijks 24 miljoen Rochers produceert.
Het merk Ferrero Rocher werd in 1982 opgericht door Michele Ferrero, een Italiaanse ondernemer met een passie voor chocolade. Ferrero Rocher begon als een klein familiebedrijf dat chocolaatjes van hoge kwaliteit maakte van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
Nutella, in menig huishouden is er wel een pot van de bekendste chocopasta ter wereld te vinden.
De chocoladepasta wordt verkocht in 75 landen en geproduceerd in tien fabrieken verspreid over West-Europa (Villers-Ecalles in Frankrijk, Alba en Sant'angelo dei Lombardi in Italië, Belsk in Polen, Stadstallendorf in Duitsland), Moskou in Rusland, Brantford in Canada en Lithgow in Australië.
Nutella wordt gekenmerkt door de authentieke smaak van hazelnoten en cacao. De unieke romigheid versterkt de smaak. Ingrediënten: suiker, palmolie, hazelnoten 13%, magere cacao 7,4%, magere melkpoeder 6,6%, weipoeder, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline. Nutella hazelnootpasta is glutenvrij.