Volwassenen €32,50 p.p.Kinderen 4 t/m 11 jaar: €17,50 p.p. * Tijdens feestdagen worden andere tarieven en tijden gehanteerd. Onder de feestdagen vallen: Kerstmis, Pasen, Moederdag, Pinksteren & Vaderdag.
Prijzen: Volwassenen €21,- p.p. Kinderen 3 t/m 11 jaar €11,50 p.p.
Grillbuffet, waar diverse soorten vlees en vis à la minute worden bereid. Selectie van warme gerechten. Koffie, thee, melk en jus d'orange zijn inclusief gedurende 2,5 uur.
Wat je op tafel zet? Bijna alles kan! Een frisse salade, een smakelijk soepje, wrap hapjes, zoete lekkernijen, zoals scones of kaneelbroodjes, een goedgevulde quiche, mini quiches en natuurlijk het lekkerste brood: van verse boterhammen tot knapperige broodjes uit de oven.
Prijs: € 19,00 p.p.
Paasbrunch - VOL
€ 36,00 p.p. Volwassenen | € 18,00 Kinderen p.p. (4 - 11 jr.) Let op: de Paasbrunch is helaas al volgeboekt.
Dagelijks kunt u bij ons in de restaurants terecht voor een heerlijke lunch. Onze lunchkaart staat vol smaakvolle gerechten. Van de klassieke twaalfuurtjes en uitsmijters tot aan poké bowls en sushi. Onze hotels pakken uit met heerlijke lunchgerechten.
De middagmaaltijd of lunch (ook wel middageten) (verouderd: noenmaal) is de maaltijd die gegeten wordt rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 14 uur. Terwijl er met 'diner' vaak een warme (avond)maaltijd wordt bedoeld, kan een lunch of middagmaal zowel koud als warm zijn.
Het gezondste is om af te wisselen tussen water, thee en koffie zonder suiker, en zuiveldranken zoals halfvolle melk, karnemelk en yoghurtdranken of sojadrink. Hou je niet zo van de smaak van water? Probeer dan eens fruit in je water te doen. De smaak van het fruit trekt in het water.
Het ontbijtbuffet is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 6.30 uur tot 10.30 uur.
Want wat mag er niet ontbreken bij een paasbrunch? In de basis staan er natuurlijk broodjes op tafel maar ook iets van eieren. Dit kan zijn gekookt eitje, scrambled eggs, tot gerechten in de vorm van of met een ei. Daarnaast is het volgende ook onmisbaar zijn bij het maken van het paasontbijt of paasbrunch.
Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Er staat een tafel met allemaal verschillende hapjes in een centrale ruimte. Iedereen loopt met een bord langs de tafel(s) en schept het eten op. Als het bord vol is, gaat men dit aan tafel opeten, om eventueel later nog meer op te scheppen.
Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan een Van der Valk hotel? Geniet van Live Cooking, waarbij de chef-koks samen met hun team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Naast een breed aanbod van vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs.
Maandag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur tot 24:00 uur. Bij mooi weer kan het zijn, dat de bar is gesloten, maar het mooie terras is dan geopend.
De ideale tijd voor een brunch ligt ergens tussen 11.00 en 14.00 uur, maar in restaurants is het all day brunch-concept nu ook steeds meer in opkomst.
Wij hebben een aantal richtlijnen die we aanhouden qua aantallen; voor een echt eetmoment, zoals ontbijt, brunch, lunch, rekenen wij drie stuks voor een volwassene en iets erbij zoals een eierkoek. Voor kindjes twee stuks en wat erbij.
Maar wat zou een brunch zijn zonder een heerlijk assortiment kaas? Sommigen geven de voorkeur aan zachte kazen, anderen kiezen voor een wat pittiger variant. Voeg aan het assortiment kazen wat druiven, noten, vijgen of peren toe. Je kaasplateau wordt zo het middelpunt van de belangstelling.
De uitgaven kunnen per bezoeker flink verschillen. De echte Hollanders lukt het om de kosten van een etentje buiten de deur te beperken tot onder de 20 euro. Een even grote groep consumenten geeft minimaal het dubbele uit: 40 euro of meer. De meeste consumenten besteden zo'n 30 euro per persoon in een restaurant.