Driegangenmenu | € 37,50 Onze à la carte gerechten zijn met zorg voor u samengesteld. Daarnaast kunt u zelf een driegangendiner samenstellen voor € 37,50 per persoon. De gerechten waar u uit kunt kiezen, zijn aangegeven met ons toekan logo. Bekijk de menukaart hieronder en stel uw eigen menu samen.
De gemiddelde prijs van een driegangenmenu in Nederlandse restaurants ligt op 27,45 euro. Nederland is hiermee het duurste land van West-Europa. België volgt op de tweede plek met een prijs die 2,50 euro lager ligt dan in Nederland: 24,95.
€ 129,50 p.p. Het arrangement is inclusief: 1x Overnachting in een comfortabele hotelkamer.
Bij veel Van der Valk hotels kunt u zich laten verrassen bij het Live Cooking dinerbuffet. Hier bereiden de chefs à la minute en onbeperkt de lekkerste gerechten voor u klaar.
Volwassenen - €44,50. Senioren (65+) - €42,50. Kinderen van 8 t/m 11 jaar - €29,50.
Het Live Cooking diner duurt ongeveer 2.5 uur. Het restaurant sluit ongeveer om 22:00 uur. Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 47,50 p.p. Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 29,50 p.p.
Wat is het verschil met Valk.com? Van der Valk is ingedeeld in twee groepen. Valk Exclusief is het overkoepelende van 39 Van der Valk hotels & Restaurants.Valk Exclusief heeft een eigen account systeem en eigen deals.
Volwassenen €29,50 p.p.Kinderen 3 t/m 11 jaar €18,50 p.p.
Overnachten bij Van der Valk voor 52,50 euro met ontbijt? Een overnachting in een hotel staat voor puur genot. En helemaal als dat voor een speciale prijs kan. Daarom bieden wij een goedkope hotelovernachting al vanaf 52,50 euro per persoon aan.
Altijd voordeel wanneer u boekt met een Valkaccount
Maak een account aan en ontvang korting op uw volgende reservering in een van onze hotels.
Het ontbijtbuffet van Van der Valk is op de meeste hotellocaties doordeweekse dagen geopend van 06:00 tot 10:30. In het weekend kunt u tussen 07:00 en 11:00 terecht voor het ontbijt. Niet-hotelgasten betalen €18,50 tot €22,50.
Zo ontvang je op overnachtingen tot wel 50% korting en in onze restaurants ontvang je 10% korting.
De consument gaf in 2021 gemiddeld een bedrag uit van 70 euro op het terras. De horeca uitgaven verschillen wel per generatie en de millenials geven een bedrag uit van ongeveer 75-85 euro. Bij de generatie babyboomers gaat het om horeca uitgaven van ongeveer 65 euro.
Uit eten gaan in restaurants kan relatief duur zijn, vooral in toeristische gebieden. Een eenvoudige lunch in een restaurant kost ongeveer € 10 tot € 15 (drankjes niet inbegrepen), terwijl een driegangenmaaltijd voor twee personen in een restaurant in het middensegment ongeveer € 50 tot € 70 kost (ook zonder drankjes).
Een driegangenmenu of eten in een restaurant wat uit meerde gangen bestaat; voorgerecht, hoofdgerecht, dessert.
Een goede start van de dag begint natuurlijk met een heerlijk uitgebreid Van der Valk ontbijt! Als hotelgast kunt u kiezen voor een ontbijt bij uw verblijf maar ook zonder overnachting kunt u ontbijten bij Van der Valk.
Op een menukaart staan verschillende gangen vermeld, zoals voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De kaart geeft ook informatie over verkrijgbare bijgerechten en dranken. Op de meeste menukaarten staan ook de kosten vermeld. Bij snackbars en fastfoodrestaurants is het menu op grote schermen leesbaar.
De prijs voor de high tea bedraagt €29,50 per persoon, inclusief onbeperkt koffie of thee. Eventuele andere consumpties worden apart berekend op basis van wat je hebt genoten.
Op 30 september aanstaande wordt deze status officieel aangenomen door het Arresthuis. De hotelsterren worden afgegeven door de Hotelstars Union, de houder van de Europese Hotel Classificatie. “We zijn zeer trots en verheugd op het behalen van vijf sterren”, aldus Rob Polman van Het Arresthuis.
Op dit moment vallen 43 hotels onder het Valk Exclusief label en in de toekomst worden dat er meer. De hotels die op dit moment onder Valk Exclusief vallen zijn: Hotel Akersloot A9 / Alkmaar. Hotel Almere.
Van der Valk International BV (VDVI) is een holding waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. De holding is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk.
€ 44,50 p.p. Volwassenen | € 22,25 p.p. Kind (4 t/m 11 jr.)
Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Er staat een tafel met allemaal verschillende hapjes in een centrale ruimte. Iedereen loopt met een bord langs de tafel(s) en schept het eten op. Als het bord vol is, gaat men dit aan tafel opeten, om eventueel later nog meer op te scheppen.
€ 123,50 p.p. Er even lekker tussen uit.. Droom heerlijk weg in een van onze heerlijke hotelkamers. All inclusive genieten van Van der Valk Hotel Hoorn. U schuift aan bij het Live Cooking Diner tussen 17:00 en 21:00 uur.