Het salaris van een gastvrouw/gastheer varieert tussen de €1600 en €2400 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Hoeveel je precies verdient hangt af van leeftijd, ervaring en het bedrijf waarbij je werkzaam bent. Gemiddeld verdient een gastvrouw/gastheer €2000 bruto per maand.
Het salaris van een Gastvrouw begint bij € 1.725 per maand. Het beroep Gastvrouw is een variant van het beroep Medewerker bediening horeca. Het salaris van Medewerker bediening horeca ligt gemiddeld op € 2.262 bruto per maand.
Het salaris van een receptioniste varieert tussen de €1725 en €2330 bruto per maand. Gemiddeld verdient een receptionist €2025 bruto per maand.
Een gastvrouw of gastheer is verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten in een restaurant, horecagelegenheid, culturele instelling of bij een evenement. Hij verwelkomt gasten, neemt hun jas aan en wijst ze hun plek, en maakt ze in algemene zin wegwijs.
Vriendelijkheid & enthousiasme: een goede Gastvrouw bezit deze twee eigenschappen. Representatief: als Gastvrouw ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Dus alles wat jij doet, zorgt voor een mening over het bedrijf!
De opleiding Gastheer / -vrouw is beschikbaar als BOL-opleiding of BBL-opleiding. De opleiding duurt 2 jaar. Je ontwikkelt je tot een klantvriendelijke gastheer of gastvrouw die alles weet over eten en drinken. Het is belangrijk dat je goed Nederlands en Engels praat.
Hoeveel verdient een Receptionist in Nederland? Het gemiddelde receptionist salaris in Nederland is € 26.400 per jaar of € 13,54 per uur.
Hoeveel verdient een Baliemedewerker gemiddeld in Nederland? Een Baliemedewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.125 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.810 (laag) tot € 2.445 (hoog).
Het gemiddelde administratief medewerker salaris in Nederland is € 29.402 per jaar of € 15,08 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 26.398 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 35.186 per jaar.
Vanaf 21 jaar verdien je minimaal € 11,06 per uur. Als fulltimer zul je per maand minstens € 1.725 moeten verdienen. Check ook alle andere minimumloonbedragen per januari 2022 bij een 36-urige werkweek.
Hoe weet ik hoeveel loon ik krijg? Als je bedrijf onder een cao valt, vind je in de loontabel (in het cao-boekje) de afspraken over je loon. Als jij weet in welke schaal je functie is ingedeeld, kun je direct de bijbehorende loonschaal opzoeken.
Deze medewerker houdt zich bezig met de ontvangst van patiënten, het maken van afspraken en de administratie.
De hoofdzakelijke taak van een baliemedewerker is het beantwoorden van de telefoon en het verwelkomen, informeren en begeleiden van bezoekers van een organisatie. Als baliemedewerker wijs jij mensen de weg wanneer zij het gebouw betreden of bel jij de collega met wie zij een afspraak hebben staan.
De Baliemedewerker heeft vaak een MBO diploma nodig, liefst in Administratie, maar ervaring als Baliemedewerker of in een soortgelijke functie kan soms al voldoende zijn voor een baan. Zolang men maar op minimaal MBO niveau werkt en denkt maakt het hebben van een diploma over het algemeen niet veel uit.
Minimum en maximum salaris voor Receptionisten, algemeen - van € 1.380 tot € 2.997 per maand - 2022. Het aanvangssalaris van een Receptionisten, algemeen bedraag meestal tussen de € 1.380 en € 2.127 bruto per maand.
De receptioniste / telefoniste zorgt voor een nette en klantvriendelijke ontvangst van de klant, voor het correct aannemen en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken, maar ook voor het ondersteunende administratieve activiteiten en voor telefonische acties en onderzoek (denk aan verkoopondersteuning en ...
Een Gastheer (of Gastvrouw) is werkzaam in de horeca en bedient de gasten van bijvoorbeeld een restaurant, café of hotel. De Gastheer is als het ware het gezicht van het horecabedrijf. Naast bedienen is ook informeren een belangrijke taak.
Er bestaan geen vervolgopleidingen voor het beroep serveerster, omdat er ook geen specifieke opleidingen bestaan voor het beroep. De Mbo-opleiding gastheer of gastvrouw moet gezien worden als de meest gerichte basisopleiding binnen de horecabranche.
Een gastheer of gastvrouw is iemand die gasten ontvangt. Van oorsprong betreft het een particulier die anderen uitnodigt en gelegenheid biedt om samen in gelijkwaardigheid de (gast)maaltijd te gebruiken of andere genoegens te delen.
In het kort. Als zelfstandig gastheer of gastvrouw werk je met name in restaurants of hotels. Jij zorgt ervoor dat het aan de gasten niks ontbreekt. Je heet iedereen welkom, geeft advies bij hun menukeuze en je zorgt voor een goede afhandeling van de administratie.
Om de gast tevreden te stellen is het daarom belangrijk dat de medewerkers gastgericht zijn. Dit betekent een goed inlevingsgevoel, zeer flexibel zijn, grote mensenkennis, goed kunnen luisteren en communiceren en het leuk vinden om iets voor andere mensen te kunnen betekenen.