Wat is duurder Jumbo of Albert Heijn?

Volgens de consumentenbond is de Jumbo inderdaad de goedkoopste supermarkt van Nederland. De consumentenbond kijkt in haar onderzoek naar de prijs van de 110 meest gekochte A-merken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op metgeldomgaan.nl

Wie is duurder Albert Heijn of Jumbo?

De huismerken van Jumbo zitten precies op de gemiddelde prijs, bij AH is de klant 1 procent meer kwijt. Dat is evenveel als bij onlinesupermarkt Picnic en bij Plus. Spar en Poiesz zijn de uitschieters naar boven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op volkskrant.nl

Is de Jumbo de goedkoopste?

Jumbo blijft de goedkoopste supermarkt in jouw marktgebied. Jumbo is namelijk met de laagste prijslijn de goedkoopste supermarktformule van Nederland. Dat mag je concluderen uit het prijsvergelijkingsonderzoek van de toonaangevende EFMI Business School.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jumbo.com

Wat is de goedkoopste supermarkt in 2022?

De Consumentenbond noteerde in april 2022 de prijzen van 175 A-merk producten bij 12 landelijke supermarktketens. Dirk is het goedkoopst voor A-merken. Die zijn daar 7% goedkoper dan gemiddeld. Spar is de duurste supermarkt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Wat is nou echt de goedkoopste supermarkt?

Volgens de meest recente prijspeiling van de Consumentenbond was Jumbo, afhankelijk van het filiaal, de goedkoopste supermarkt. De Spar was de duurste supermarkt. Let op, Jumbo hanteert per winkel verschillende prijsniveau's. Zie hier welk prijsniveau de Jumbo bij jou in de buurt hanteert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op financieelonafhankelijkblog.nl

My favorite supermarket in the Netherlands_ Albert Heijn ( the largest dutch supermarket chain)

37 gerelateerde vragen gevonden

Waarom is de Albert Heijn zo duur?

Vooral luxe producten in de bonus

Albert Heijn is met de (sinds begin dit jaar helaas in de ban gedane) Hamsterweken een soort pionier geweest met grote kortingen. Helaas zijn het vaak wel luxe producten waarop deze grote kortingen worden gegeven. Veel mensen zullen ook zeggen onnodige en ongezonde producten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gierigegerda.nl

Is Albert Heijn goedkoper?

Als je een mix van huismerken en nationale merken koopt, zijn Colruyt en Albert Heijn de goedkoopste supermarkten om je boodschappen te doen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op test-aankoop.be

Wat is het duurste in de supermarkt?

1 - Nivea Q10 oog contour: €830,00

Voor het duurste product dat wij in onze supermarkt konden vinden, komen we weer terug bij Nivea en de strijd tegen ouderdom. Voor het enorme bedrag van 830 euro per kilo, verkoopt onze supermarkt Nivea Q10 oog contour.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op npo3.nl

Is de Aldi echt goedkoper?

Lidl en Aldi hebben al jaren het imago dat ze de allergoedkoopste supermarkten van Nederland zijn. Toch blijkt uit dit onderzoek dat dat helemaal niet zo is. Sterke nog. Koop je bij Albert Heijn echt alleen maar de budgetmerken, dan ben je daar net zo duur uit als bij Lidl en Aldi.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bespaarinfo.nl

Waar kun je het beste boodschappen doen?

Je kunt geld besparen door naar de markt te gaan. Verse producten zoals groente en fruit zijn hier vaak goedkoop. Zeker aan het einde van de dag. Koop niet meer dan je nodig hebt, zodat je aan het einde van de week geen eten hoeft weg te gooien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op voedingscentrum.nl

Is elke Jumbo even duur?

Jumbo is de goedkoopste supermarkt voor A-merken blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond. Maar de lage prijzen gelden slechts in 16% van alle Jumbo-winkels. De andere Jumbo-filialen hanteren prijzen die soms flink hoger liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Welke producten Jumbo 1 euro?

100 producten voor €1,00 bij JumboWelke zijn de moeite waard?
  • Hak appelmoes 2 stuks 350 gram (normale prijs: €3,38) ...
  • Taksi 2 x 1,5 liter (normale prijs: €2,32) en Jumbo Helder 2 x 1,5 liter (normale prijs: wisselend) ...
  • Elstar appels 1 kilo (normale prijs: €1,86) en Dole bananen 1 kilo (normale prijs: €1,29)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gierigegerda.nl

Waarom Jumbo?

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen leuk kan zijn, elke dag weer. Het is onze ambitie om het meest klantgerichte bedrijf van Nederland en – waarom niet? – de wereld te worden! De klant van vandaag wil lekker eten, vindt gezondheid belangrijk, wil makkelijk en bewust kunnen kiezen en niet te veel betalen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jumbo.com

Welke winkel is goedkoper AH of Jumbo?

Volgens de consumentenbond is de Jumbo inderdaad de goedkoopste supermarkt van Nederland. De consumentenbond kijkt in haar onderzoek naar de prijs van de 110 meest gekochte A-merken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op metgeldomgaan.nl

Welke supermarkt is het duurst 2022?

De Consumentenbond legde in april 2022 de prijzen vast van 175 A-merk producten bij 12 landelijke supermarktketens. Daarbij kwam Dirk kwam als goedkoopst voor A-merken uit de bus. Die zijn daar namelijk 7 procent goedkoper dan gemiddeld. En Spar is de duurste supermarkt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op maxmeldpunt.nl

Welke supermarkt heeft het goedkoopste vlees?

6. Kies voor een goedkopere supermarkt. Er zijn diverse supermarkten die goedkoop vlees aanbieden. Zo kun je voor goedkoop vlees terecht bij de Aldi, Lidl, Plus en Albert Heijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dyme.app

Waarom is de Lidl zo goedkoop?

Het gros van de producten (90 procent) is speciaal voor Lidl geproduceerd: Lidl-merken dus. Daardoor heeft het bedrijf meer controle over de productiekosten (en dus de prijzen) én zijn er geen tussenpersonen die voor extra kosten zorgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op favorflav.com

Welke supermarkt bestaat het langst?

De Kijkgrijp in IJmuiden is in 1955 de eerste echte supermarkt van Nederland. De winkels in Wormerveer en Zaandam zijn in 1969 de eerste winkels in de Zaanstreek met de naam DekaMarkt op de gevel. Sinds 1986 hebben alle filialen dezelfde naam: DekaMarkt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op levensmiddelenkrant.nl

Wat betekent de naam Lidl?

De verkoop van 'no name-producten' aan consumenten die het niets uitmaakte om artikelen uit dozen te pakken werd een succes. Het recht om de nieuwe supermarkt Lidl te noemen, kocht Schwarz voor 1.000 mark van Ludwig Lidl, een leraar in het beroepsonderwijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op duitslandnieuws.nl

Welke boodschappen zijn duurder geworden?

Boodschappen in de supermarkt zijn sinds september gemiddeld 18,5 procent duurder geworden. De prijsverhogingen verschillen sterk van product tot product. Pasta, brood, melk, kaas, zonnebloem- en olijfolie, babyvoeding en keukenpapier stegen veel meer in prijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trouw.nl

Wat is goedkoper Jumbo of Picnic?

Laagste prijsgarantie van Picnic

Uit onderzoek van bijvoorbeeld de Consumentenbond blijkt ook dat Picnic het goedkoopst is met A-merken. Dagelijks vergelijken ze bij Picnic de prijzen met de online prijzen van de Jumbo en Albert Heijn. Is een product daar goedkoper? Dan passen ze bij Picnic de prijs automatisch aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op online-supermarkten.nl

Is de Lidl goedkoper?

Koken & etenHuismerkproducten bij Lidl zijn het goedkoopst, zo blijkt uit een nieuwe peiling van de Consumentenbond. Het prijsverschil tussen budgetmerken bij 'gewone' en 'discount'-supermarkten neemt echter af: Dirk en Vomar hebben Aldi al ingehaald.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Waar is het goedkoopste winkelen?

Colruyt blijft goedkoopste supermarkt, extra goedkoop als er een Albert Heijn in de buurt is. Wie zijn boodschappen bij Colruyt doet, is gemiddeld het goedkoopst af. Dat blijkt uit de jaarlijkse supermarktenquête van Test-Aankoop.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vrt.be

Welke supermarkt goedkoopste groenten?

Lidl is gemiddeld 16% goedkoper voor groente en fruit dan andere supermarkten. Dit blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond onder 15 supermarktketens. Spar is de duurste supermarkt voor groente en fruit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Is de Coop duur?

De goedkoopste ketens zijn Dirk van den Broek (90), Hoogvliet (laag, 91), Vomar (91) en Dekamarkt (96). Aan het andere eind van het spectrum vinden we Coop (106), Poiesz (111) en Spar (118).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Populaire vragen