Een handige en overzichtelijke betaalmethode: Laat uw bezoekers betalen per SMS. Bezoekers kunnen betalen via SMS, door een SMS te sturen naar een bepaald (verkort) nummer. Nadat de bezoeker een SMS heeft gestuurd, stuurt het platform een SMS terug waarop een bepaald bedrag in rekening wordt gebracht.
Paysafecard kopen met Afterpay
Een Paysafecard kun je kopen en betalen met Riverty. Dit is een betaalmethode waarbij je achteraf betaalt. Na de aankoop van je card krijg je 14 dagen de tijd om te betalen.
paysafe biedt de optie om je paysafecard-tegoed op elk moment over te maken naar de bankrekening van jouw keuze. Let op: paysafe rekent wel €7,50 transactiekosten per keer om het tegoed van je paysafecard naar je bankrekening over te maken.
Sms is niet gratis en heeft een aparte taal.
Het voordeel van deze methode is voornamelijk dat u met regelmaat (abonnementsdiensten) een bepaald tarief kunt incasseren. Deze methode werkt in de basis op dezelfde manier als de 'Pay per Call'- en 'Pay per Minute'-methoden. Tegenwoordig wordt betalen per SMS ook ingezet om facturatie-processen te digitaliseren.
De kosten voor het versturen van een SMS-bericht wisselen per mobiele aanbieder en per abonnement/prepaidkaart. De kosten variëren van gratis tot € 0,31.
Door een bericht te sturen zal er dus geen gratis sms of geld van je rekening gaan maar wel mobiele data. Heb je een wifi verbinding, dan is het helemaal gratis.
Wat is SMS? SMS, of Short Message Service, is een bekende en lang bestaande berichtenservice waarmee mobiele telefoons tekstberichten van maximaal 160 tekens kunnen uitwisselen. Elke mobiele telefoon, waar ook ter wereld, kan SMS-berichten verzenden én ontvangen.
Via sms stuurt u een tekstbericht naar iemand van wie u het telefoonnummer hebt. Dit staat in de contactenlijst of u typt het 06-nummer van de ontvanger. Sms'jes worden verzonden en ontvangen via het netwerk van de providers. De sms-kosten hangen af van uw abonnement; meestal worden sms'jes binnen de bundel verrekend.
Stuur een bericht naar de sms-dienst met daarin het woord 'STOP' of 'UIT'. Welk woord je precies moet gebruiken, staat als het goed is in het eerste bericht dat je van de dienst hebt ontvangen. Je stuurt de sms naar het nummer van de sms-dienst. Vaak is dit een viercijferig nummer, ook wel shortcode genoemd.
Afkomstig uit het Engelse, de afkorting van short message service.
De maximumlengte van een sms is 160 tekens zolang u de standaard 7 bit tekens gebruikt. Van zodra u een teken gebruikt dat niet in de 7 bit coderingslijst staat, vermindert het maximum aantal te gebruiken tekens in een sms naar 70.
Sms-berichten zijn niet specifiek beveiligd. Ze worden wel verzonden en ontvangen via een afgeschermd netwerk. Het betekent niet dat jan en alleman uw berichtjes kan aftappen, maar wel dat er geen speciale techniek wordt gebruikt om het sms-verkeer te versleutelen. Voor normaal gebruik is sms prima geschikt.
Is bellen en sms'en van Nederland naar het buitenland ook gratis? Nee, voor het bellen en sms'en vanuit Nederland naar het buitenland betaalt u wel extra kosten. U kunt bij uw telefoonaanbieder vragen wat de kosten hiervoor zijn. De kosten kunnen verschillen per aanbieder.
Als u iMessage niet gebruikt, kunt u sms/mms gebruiken. Dit zijn tekstberichten en foto's die u naar andere mobiele telefoons of een andere iPhone, iPad of iPod touch stuurt. Sms-/mms-berichten zijn niet versleuteld en worden weergegeven in groene tekstballonnen op uw apparaat.
Wat goed is om te weten: providers staan toe dat externe partijen geld incasseren via je abonnement, zoals hier dus gebeurt. Het gaat om zowel sms- als mobiele internetdiensten van derde partijen.
U kunt op 2 manieren controleren of u betaalt voor een mobiele internetdienst of sms-dienst: Kijk op uw telefoonrekening.Hierop staan alle mobiele diensten apart vermeld, bijvoorbeeld als 'sms-dienst', 'diensten mobiel internet' of 'payinfo.nl'.
WhatsApp is hiermee in feite veiliger dan een sms-bericht. De encryptie van sms-jes wordt uitgevoerd door mobiele providers die niet altijd het sterkste type encryptie gebruiken, hoewel dit van provider tot provider verschilt.
SMS is overal
Elke mobiele telefoon heeft SMS ingebouwd, dus de infrastructuur voor SMS is al hard-wired in mobiele telefoons wereldwijd.