Sommige voedingsmiddelen kunnen een slechte vaginale geur geven. Dit is vooral zo bij asperges, maar ook knoflook, ui en broccoli kunnen de vagina een niet zo charmante geur geven. Daarom, als je graag knoflook eet, moet je beslissen of je afscheid wilt nemen van de delicate smaak of van de ongewenste geur.
Maar de smaak van een vagina van aan vrouw kan veel verschillen: van lichtzoet, pikant, zout tot aan een tint van ijzer. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen de natuurlijke smaak wel beïnvloeden. Zoals koffie, rood vlees, sigaretten, curry's en geneesmiddelen. De laatste kan de smaak wat scherper of bitterder maken.
Het boeket aan geuren wordt bepaald door de vaginale flora. Een mooi woord voor de bacteriën die er te vinden zijn. Veel daarvan zijn lactobacillen, wat melkzuurbacteriën zijn. En daarom is het heel normaal dat een vagina een beetje zurig ruikt.
Uit deze in vitro-studie konden wij concluderen dat Candida albicans zeer goed groeit in Biogarde-yoghurt. De schimmel groeit beter wanneer tevens vaginaal vocht aanwezig is, ongeacht of dit vaginale vocht verkregen is van vrouwen met of zonder candidosis vaginalis.
Aandacht omdat de orale seks Ananas hebben gegeten verbetert niet alleen in een kwestie van vloeibare smaken, maar verandert ook de aanraking van de tong. De ananas laat de tong een beetje ruwer en dat maakt het gevoel wanneer je een Frans intenser doet.
Sommige mensen beweren dat ananas de geur van de vagina kan veranderen, maar aangezien dat nooit wetenschappelijk bewezen is blijft het een feit-of-fabel geval. Carrie at toch de ananas, wachtte een paar uur en nodigde toen haar vriend uit voor wat playtime.
Deze tropische vrucht zit vol met antioxidanten, zoals vitamine C, beta-caroteen en zink die zowel de mannelijke als vrouwelijke vruchtbaarheid beïnvloeden. Tevens is het foliumzuur (vitamine B11) in de ananas een belangrijke vitamine voor zwangere vrouwen.
Asperges zijn rijk aan vitamine E en stimuleren de productie van hormonen die nodig zijn voor actieve seks. Bananen: dit fruit is vooral goed voor de heren. Ze zitten vol enzymen, zoals bromelaïne, die goed zijn voor hun libido. Bovendien leveren ze veel energie, omdat ze vitamine B bevatten.
Eén kopje ananas levert je lichaam meer dan 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C, de vitamine die je immuunsysteem boost. Bovendien is het een antioxidant die cellen beschermd tegen vroege veroudering. En er is nog meer goed nieuws: de vitamine zou ook een effect hebben op je taille.
Iedereen die ook maar een beetje van ananas houdt, weet dat die liefde niet altijd wederzijds is. Eet je te veel van deze tropische vrucht, dan begint je tong te prikken, kriebelen of zelfs branden en wordt je gehemelte ronduit rauw.
Voedingsmiddelen met veel vezels zoals zoete aardappelen, aardpeer, uien, banaan, haver, pompoen, zuurkool en vette vis zijn een voorbeeld van prebiotica en dragen bij aan een gezonde huishouding van je vagina.
De harde huid kun je gewoon eraf snijden en weggooien, maar je doet er goed aan om de kern, ook wel ananashart genoemd, wel te bewaren. Deze kern is namelijk een goed bron van bromelaïne, wat regelmatig als voedingssupplement wordt voorgeschreven vanwege de mogelijk bijzondere eigenschappen.
Ananas is vetverbrandend.
Er bestaat geen voedingsmiddel dat zomaar vet verbrandt. Verse ananas bevat - zoals de meeste groenten en fruit - weinig calorieën en is rijk aan vezels en vitaminen. Ananas helpt daarentegen wel uitstekend om een eiwitrijke maaltijd vlotter te verteren.
Het antwoord: Als je een branderig gevoel krijgt terwijl je ananas in je mond eet, kan dit te wijten zijn aan het enzym bromelaïne. Dat zit in de ananas en is verantwoordelijk voor het afbreken van eiwitten. Als ananas op je tong brandt, doet het enzym dus alleen zijn werk – in je mond.
Wat je voelt, is het 'oraal allergie syndroom' (OAS). Dat is een prikkeling of jeuk in de mond tijdens of vlak na het eten van fruit en/of noten. Bij jou is het kiwi, bij anderen is het bijvoorbeeld appel, peer of hazelnoot.”
Om deze reden is het belangrijk om niet te veel ananas te eten. Ons advies is om niet meer dan twee stuks/porties fruit per dag te eten wanneer je gewicht wilt verliezen (of niet wilt aankomen).
Wassen en sorteren
Het chloorwater wast het vuil en de insecten weg en scheidt de goede van de slechte vruchten met doorschijnend vruchtvlees; de laatste zinken. Hoeveel ananassen er blijven drijven kan de producent aanpassen door zout toe te voegen aan het water.
Olijfolie, avocado en noten vallen bijvoorbeeld in die categorie, net als andere gezonde vetten. Er is echter ook een groep met producten die gezonder en slanker lijken dan ze zijn. Dat zijn de zogenaamde stiekeme dikmakers.
Bramen: door het grote aantal gezonde voedingsstoffen kunnen bramen worden gezien als het gezondste fruit! Bramen bevatten veel belangrijke vitamines (A, B1, B2, B6, B11, C en E) en mineralen (natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium en koper).
Veel groente- en fruitsoorten kunt u dus eten mét schil, maar er zijn ook een aantal producten die u echt zonder moet eten. Dit omdat de schilletjes giftige stoffen bevatten of gewoonweg absoluut niet te eten zijn. Zo is de schil van een ananas, avocado of passievrucht echt niet geschikt voor consumptie.
Fruit uit blik of pot en diepvriesfruit bevat ongeveer evenveel voedingsstoffen als vers fruit. In fruit zit onder andere vitamine C, vitamine A, foliumzuur, kalium, ijzer en calcium. De hoeveelheden voedingsstoffen zijn bij elke soort anders, maar zelfs binnen dezelfde fruitsoort kunnen verschillen bestaan.
Van oudsher wordt er namelijk vaak ananas gegeten om de bevalling op gang te helpen. Ananas bevat kinine, waarvan wordt beweerd dat het een stimulerend effect heeft op de bevalling. Daarom is ananas tijdens je zwangerschap best goed.
'Zachte, zoete en fruitige smaken zijn over het algemeen positief voor de smaak van sperma. Mango, ananas en kiwi's bijvoorbeeld. Daarnaast is het drinken van voldoende water goed om te zorgen dat de in het lichaam aanwezige afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor minder invloed kunnen hebben op de geur en smaak.
Welke voedingsstoffen in komkommers zijn gezond? Een komkommer bevat erg weinig calorieën, maar zit wel vol met goede voedingsstoffen en vezels. Voorbeelden hiervan zijn kalium, vitamine K en antioxidanten. Zo houdt het mineraal kalium je vochtgehalte in balans en de normale bloeddruk in stand.