Doorschakelen met voorwaarden actief is een standaardmelding die betekent dat als je in gesprek bent, bellers worden doorgeschakeld naar je voicemail (als je de standaard instellingen gebruikt ten minste).
Doorschakelen = (Met deze functie kunt u de telefoon zo instellen dat bepaalde telefoontjes of alle telefoontjes die binnenkomen, automatisch naar een ander telefoonnummer worden doorgestuurd.
Voorwaardelijk: inkomende oproepen worden doorgestuurd naar het bestemmingsnummer totdat de doorschakeling wordt verwijderd, voor alle oproepen wanneer je in de modus Bezet of Niet storen bent.
Met code ##002# kun je alle doorschakelingen in één keer opheffen. Toets *#21# op je toestel in en vervolgens druk je op de beltoets. Je hoort dan een melding of er een doorschakeling actief is. Het is mogelijk om je telefoonnummer door te schakelen naar een buitenlands nummer.
Als je in gesprek bent worden je gesprekken doorgeschakeld naar de voicemail. Die 'voorwaarden' zijn dus actief. De manier om je voicemail uit te schakelen, mocht je dat willen, is door 12339 in te toetsen en te bellen.
Doorschakeling activeren
Voorbeeld: Als je alle inkomende gesprekken wilt doorschakelen naar telefoonnummer 06 1234 5678, toets je in: **21*0612345678# en dan de beltoets.
Je kunt je mobiele telefoon doorschakelen naar andere mobiele of vaste nummers. Dit is vrij eenvoudig, maar kost wel geld. Wanneer de doorschakeling van je mobiel actief is, betaal je de kosten van het gesprek dat gevoerd wordt met het andere nummer.
Het instellen van een doorschakeling kost niets. Als je wordt gebeld en het gesprek wordt doorgeschakeld, dan betaal je wel voor het gesprek vanaf jouw telefoon naar het telefoonnummer waarnaar je hebt doorgeschakeld.
Is *#21# bellen om inkomende telefoontjes direct door te schakelen naar je voice mail. Als iemand dan belt, gaat hij meteen naar je voicemail. Je moet hem dan wel weer even uitzetten als je wel weer bereikbaar wil zijn.
Als je je nummer doorschakelt, dan worden alleen je telefoontjes naar je andere telefoon doorgestuurd. Je zult nog steeds Whatsapp berichten op je smartphone binnenkrijgen. Deze worden helemaal niet doorgestuurd.
Als de beller naar een persoon vraagt, zeg je: “Ogenblik, ik verbind u door.” Zeg nooit: “ogenblikje”, “momentje” of “klein momentje”. Spreek de beller altijd met 'u' aan. Als de persoon niet naar een persoon vraagt, maar een vraag heeft, vraag dan goed door. Net zolang totdat jij weet wie de beller zou moeten spreken.
Het is mogelijk om met een opdrachtcode alle inkomende gesprekken door te schakelen naar een ander nummer. Met behulp van de opdrachtcodes kun je de doorschakeling activeren, annuleren maar je kunt ook de status opvragen. Dit doe je op de volgende manier: Activeren: **21*(telefoonnummer)#
Druk op Oproepen doorschakelen. Druk op Spraakoproep. Druk op het gewenste doorschakeltype. Als je prepaid-klant bent, kun je de instellingen van je telefoon om door te schakelen niet zelf wijzigen.
Alle gsm's en smartphones reageren op Unstructured Supplementary Service Data (USSD) codes. Dit zijn codes voorafgegaan door een sterretje en eventueel een hekje en gevolgd door een hekje waarmee je bijvoorbeeld het unieke identificatienummer van het toestel kunt oproepen.
Oproepen doorschakelen
Om de doorschakeling van uw vaste lijn in te schakelen, vorm *21* gevolgd door uw gsm-nummer of het nummer van uw andere vaste lijn en sluit af met #.
Oproepdoorschakeling. Schakel inkomende telefoons op je vaste lijn door naar een ander (mobiel) nummer. Zo blijf je bereikbaar als je niet thuis bent.
Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar.
Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger.
Er zijn tegenwoordig veel dual sim smartphones te koop. Dual sim betekent dat er 2 simkaarten in je smartphone kunnen. Zo heb je 2 verschillende telefoonnummers in een smartphone, bijvoorbeeld één voor privé en één voor je werk.