Bij een conference call bellen alle deelnemers op hetzelfde moment met elkaar. Soms zitten een paar deelnemers in één vergaderruimte en bellen ze van daaruit met de andere deelnemers. Een conference call kan op verschillende manieren opgezet worden.
Als uw aanbieder het ondersteunt, kunt u op uw iPhone een conferentiegesprek met maximaal vijf mensen opzetten. Het aantal mogelijke deelnemers van een conferentiegesprek en de mogelijkheid om individuele bellers toe te voegen, samen te voegen of hun verbinding te verbreken, hangt af van uw aanbieder.
Een Drie- gesprek, is een gesprek tussen werkgever, werknemer en psycholoog, met als doel helderheid te verschaffen in de wederzijdse behoeftes van werkgever en werknemer, waarbij er wordt gezocht naar de best passende oplossingen voor een succesvolle arbeidsre-integratie.
De nieuwe functie, die WhatsApp Call genoemd wordt, maakt het mogelijk om te bellen als er een actieve internetverbinding is, of dit nu mobiele data of WiFi betreft. Hierdoor kan er 'gratis' gebeld worden met contactpersonen op WhatsApp, los van de kosten die een databundel eventueel met zich meebrengt.
WhatsApp: hoe je gratis (internationaal) kunt bellen met je vrienden. Als je vroeger internationaal wilde bellen, ging dat altijd gepaard met enorme kosten. Gelukkig is die tijd allang voorbij. Met WhatsApp kun je nu internationaal bellen zonder daar iets voor te hoeven betalen.
Met WhatsApp-videobellen kun je jouw familie en vrienden op afstand tóch even face-to-face spreken. Deze mogelijkheid is gratis en werkt heel makkelijk.
Hoe werkt een conference call? Bij een conference call bellen alle deelnemers op hetzelfde moment met elkaar. Soms zitten een paar deelnemers in één vergaderruimte en bellen ze van daaruit met de andere deelnemers.
Je hebt beter en consistenter bereik, het gesprek klinkt helderder en je legt sneller verbinding. Bijkomend voordeel is dat je snel kunt blijven internetten terwijl je belt. Normaal schakelt je telefoon over naar een 2G- of 3G-verbinding om te kunnen bellen.
Bellen via wifi kost hetzelfde als bellen via het mobiele netwerk van je provider. De gebelde minuten staan dan ook gewoon op de rekening van je provider. Voor bellen via wifi worden geen extra kosten berekend. Heb je bijvoorbeeld een abonnement met 100 belminuten, dan kun je die gebruiken voor het bellen via wifi.
Met spraakoproepen bel je gratis naar je contacten via WhatsApp, ook als ze in een ander land zijn. Voor spraakoproepen wordt gebruikgemaakt van de internetverbinding op je telefoon in plaats van je belminuten.
WhatsApp is en blijft gratis. Onder WhatsApp-gebruikers gaat een bericht rond waarin staat dat je het appje moet doorsturen om te voorkomen dat je moet betalen voor WhatsApp.
Dat staat voluit voor Voice Over LTE. En LTE, dat kennen we als 4G. VoLTE betekent dus 'oproepen via het 4G-netwerk'. Dit wordt trouwens vaak verward met sms'en en bellen via je wifi-netwerk.
Betekent Wi-Fi Calling. Wanneer de telefoon met een Wi-Fi netwerk verbonden is, en optie Wi-Fi calling staat aan, worden gesprekken gevoerd over Wi-Fi en niet over mobiele netwerk. Dit kan handig zijn op plaatsen waar er slechte netwerk dekking is.
Je simkaart is dus best belangrijk, ondanks dat je hem niet eens ziet. Ook zonder simkaart kun je je telefoon toch gebruiken. Je kunt via een wifi-verbinding gewoon op internet, spelletjes spelen en andere apps gebruiken. Alleen kun je zonder simkaart niet mobiel internetten, sms'jes versturen of bellen.
Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen.
Vanaf versie 2.19.120 kan dit wel, dankzij de ondersteuning voor wisselgesprekken. Zodra je gebeld wordt als je al in een gesprek zit, zie je nu een knop om het huidige gesprek op te hangen en het nieuwe gesprek te beantwoorden. Zolang je dit niet doet, blijft de telefoon bij de beller gewoon over gaan.
WhatsApp zonder telefoon
WhatsApp rolt de ondersteuning voor meerdere apparaten uit naar iedereen. Om WhatsApp Web of WhatsApp Desktop te gebruiken, is het niet langer meer nodig om je telefoon in verbinding met het internet te houden.
Wie is de eigenaar van Telegram? Telegram is eigendom van dezelfde twee mensen die het bedrijf in 2013 in Rusland hebben opgericht, Pavel Durov en zijn broer Nikolai. Pavel is ook de CEO van het bedrijf.
WhatsApp biedt daarmee de mogelijkheid om op meer dan twee apparaten (smartphone en één ander apparaat) tegelijk de berichtendienst te gebruiken. Naast de telefoon waarop WhatsApp staat geïnstalleerd, kunt u het gebruiken op maximaal vier andere apparaten.
Je kunt WhatsApp op je desktop gebruiken zonder een browser. Om WhatsApp Desktop op je computer te installeren, download je het van de Microsoft Store, de Apple App Store of de WhatsApp-website.