Browserhistorie bekijken in Safari voor iOS Je kunt je volledige historie in Safari bekijken: Ga in Safari naar de Bladwijzer-knop.Tik op het klok-icoontje rechtsboven. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
Open de Safari-app.Tik op de knop 'Toon bladwijzers' en vervolgens op de knop 'Geschiedenis'.
Log in met je Google account.Klik rechtsboven op je profielfoto.Klik op 'Zoekgeschiedenis'. Bekijk vervolgens je zoekgeschiedenis in chronologische volgorde.
Ga naar jouw account door op je profielfoto te klikken, rechtsbovenin.Kies in het menu voor “Zoekgeschiedenis”. Vervolgens zie je een overzicht van je gehele zoekgeschiedenis. Naast elk item kan je op het kruisje klikken om deze specifieke zoekopdracht te verwijderen.
Bekijk verwijderde Safari-geschiedenis op iPhone met iTunes Backup/Finder. Open iTunes of Finder, klik op het iPhone-pictogram en selecteer Back-up herstellen. Selecteer het back-upbestand dat uw verwijderde Safari-geschiedenis bevat en klik op de knop Herstellen.
Je browsergeschiedenis wissen in Safari
Op je iPhone, iPad of iPod touch: Tik in Instellingen op 'Safari' > 'Wis geschiedenis en websitedata'.
Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myactivity.google.com. Selecteer Verificatie van Mijn activiteit beheren boven je activiteit.
Iedereen die toegang heeft tot je internetverbinding kan zien welke websites je bezoekt. Dit geldt onder meer voor je internetprovider, de overheid en eventuele hackers. Daarnaast kunnen de websites die je bezoekt, zoekmachines en nog veel meer partijen ook meekijken.
Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd.
Privé: alleen zichtbaar voor jou. Iedereen: zichtbaar voor iedereen. Mensen met wie je communiceert: zichtbaar voor mensen met wie je communiceert, bijvoorbeeld via Chat en gedeelde fotoalbums in Google Foto's. Je organisatie: zichtbaar voor iedereen in je organisatie, zoals werk of school.
Je browsegeschiedenis is de informatie die Internet Explorer op je pc opslaat wanneer je op het web surft. Om uw ervaring te helpen verbeteren, bevat deze browsegeschiedenis informatie die u in formulieren hebt ingevoerd, wachtwoorden en sites die u hebt bezocht.
In de Safari-app kun je surfen op het internet, websites bekijken, een voorvertoning van een websitelink bekijken, webpagina's vertalen en de Safari-app weer in het beginscherm zetten als de app daaruit is verwijderd.
Tik op Privacy en beveiliging. Tik op Browsegegevens wissen. Controleer of er een vinkje staat bij Browsegeschiedenis. Tik achter 'Periode' op het uitklapmenu en vervolgens op de periode waarvan u de geschiedenis wilt verwijderen.
Werkgevers mogen niet zomaar bijhouden wat werknemers doen, ook niet bij privé-gebruik van internet, e-mail of telefoon. De regels over wat wel en niet mag, en wat de werkgever kan controleren, moeten in een ICT- en internetreglement worden vastgelegd.
WiFi routers hebben meestal niet de mogelijkheid om precies te zien wat iemand op het internet doet. Daarnaast is dit zelfs als je toegang hebt tot het "ruwe verkeer" vaak niet mogelijk. Dit heeft te maken met de technologie, waarbij het verkeer vaak versleuteld is.
Alle gegevens die beschikbaar zijn op het Internet, worden opgeslagen op zogenaamde "servers", uit de kluiten gewassen computers met veel opslagruimte. Veel van de drukbezochte servers (zoals Google) worden zelfs "verdeeld" over meerdere aparte computers, zodat niet 1 computer alle gevraagde informatie moet bezorgen.
Je browsergegevens verwijderen
Als je een gegevenstype synchroniseert en dit verwijdert op je Android-apparaat, wordt het overal verwijderd waar het wordt gesynchroniseerd. Het wordt dus ook verwijderd van andere apparaten en uit je Google-account.