Open Signal op je telefoon en navigeer naar Signals instellingen. > Gekoppelde apparaten. Tik op de. -knop (Android) of op Nieuw apparaat koppelen (iOS)
Gekoppelde Apple ID-apparaten bekijken op de iPhone en iPad
Ga naar de Instellingen-app. Tik bovenaan op je naam. Scroll naar onderen. Je ziet hier een lijst van alle apparaten waarop je ingelogd bent met je huidige Apple ID.
Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [je naam]. Als je [je naam] niet ziet, tik op 'Log in op je [apparaat]' en voer daarna je Apple ID en wachtwoord in. Voer één van de volgende stappen uit: iOS 16: tik op 'iCloud' en schakel elke app of functie in die je wilt gebruiken.
Geschikte apparaten om te koppelen zijn een computer (via web of desktop-app), tablet (via browser) en Facebook Portal. Alle berichten worden automatisch gesynchroniseerd tussen je telefoon en je gekoppelde apparaten. Ook je berichtengeschiedenis wordt gesynchroniseerd.
Open uw browser op uw pc, ga naar https://account.microsoft.com/devices/android-iosen meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account. Er wordt een lijst met al uw aangesloten apparaten weergegeven. Selecteer voor elke optie Ontkoppelen.
Meerdere apparaten koppelen en chatten werkt makkelijk en snel: Open WhatsApp en tik rechtsboven op de drie puntjes; Tik op 'Gekoppelde apparaten'; Tik op 'Bèta voor meerdere apparaten' en volg de stappen.
Ga naar android.com/find en log in op je Google-account. Hier kan je meerdere apparaten (terug)vinden óf een ander account selecteren waar de desbetreffende telefoon mee verbonden is.
Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen
Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Om uw apparaat te vinden, logt u in bij iCloud.com/find. Of gebruik de Zoek mijn-app op een ander Apple apparaat dat u bezit. Als uw iPhone, iPad of iPod touch niet in de lijst met apparaten staat, is 'Zoek mijn' niet ingeschakeld.
Apparaten checken
Ga naar je Google-account. Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging. Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren. Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.
Met de optie Dichtbij delen, ook wel Nearby Share genoemd, deel je dus snel en draadloos bestanden met andere apparaten. Dat werkt vanaf Android 6.0 (Marshmallow) en later ook met Chromebooks.
Nieuw Bluetooth-apparaat koppelen lukt niet
Schakel de Bluetooth op je device uit en zet je device uit. Zet je device en Bluetooth-apparaat weer aan. Schakel Bluetooth weer in. Probeer opnieuw verbinding te maken.
Wanneer de bron 'Bluetooth' voor de eerste keer geselecteerd wordt zal het apparaat automatisch in de koppelingsmodus gaan. Wanneer u nog een apparaat wilt koppelen dan dient u de knop 'OPTION' voor drie seconden ingedrukt te houden om de koppelingsmodus te starten.
Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger.
Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar.
Als u geen toegang meer hebt tot uw WhatsApp-account en anderen wel berichtjes uit uw naam krijgen, is uw account overgenomen. Cybercriminelen hebben de code die hiervoor nodig is ontfutseld via een chatgesprek, sms of via de voicemail van uw telefoon.