Waar staat Jo voor bij voetbal?

Momenteel worden de teamnamen in de JO (Jeugd Onder) en MO (Meiden Onder) competities aangeduid met JO of MO. Gemengde teams, teams met jongens en meiden, worden in de JO competitie aangeduid met een G achter de teamnaam (voorbeeld JO14-3G).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op knvb.nl

Wat betekent JO9?

Klasse JO9: 6, 7, 8 of 9 jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vvhoeven.nl

Waar staat JO8 voor?

Dit bord geeft aan dat er een korte invoegstrook is van minder dan 200 meter. Dit bord geeft een (nood) vluchthaven aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verkeersregels.vvn.nl

Wat betekent JO13?

Zoek een verenging bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden! JO13 t/m JO19 De JO13 t/m JO19 in de Hoofdklasse en categorie B spelen gedurende het seizoen 3 fasen. Onder 23 competities De O23-competitie in de B-categorie helpt jonge voetballers in de overgang naar uiteindelijk het seniorenvoetbal.

Wat betekent JO17?

Voor de letter O komt de letter J van 'jeugd'. Een oud tweedejaars B-team gaat nu dus JO17 heten (Jeugd Onder 17 jaar). Dit zijn teams waarin zowel jongens als meisjes gezamelijk in één team kunnen spelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

KNVB: Het nieuwe pupillenvoetbal - 6 TEGEN 6

26 gerelateerde vragen gevonden

Wat is JO11?

De JO11-2 is een team van jeugdspelers die niet ouder zijn dan 10 en ook tijdens het eerste kalanderjaar van het seizoen niet ouder worden dan 10. Stel het is september 2019. Een jongen wordt ingedeeld in een team en is geboren op 4 juni 2009, dan zal deze speler voor het seizoen 2019-2020 worden ingedeeld in de JO11.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cjvv.nl

Hoe lang speelt de JO11?

Per fase worden er 6 a 7 wedstrijden georganiseerd door de KNVB, conform het vierfasen-model. Speeltijd De speeltijd bij Onder 11 en Onder 12 is 2 x 30 minuten. Time-out De time-out vindt plaats halverwege iedere helft (tijdens een neutrale spelsituatie zoals een achterbal of uitbal).

Hoeveel spelers bij JO11?

De Onder 11 en onder 12 pupillen spelen 8 tegen 8-wedstrijden op een bijna half veld (42,5 x 64m). De wedstrijden worden bij deze leeftijdscategorieën geleid door een pupillenscheidsrechter.

Hoeveel spelers o10?

Dit betekent dat het aantal door te wisselen spelers en het aantal keren van doorwisselen, onbeperkt is. Het advies luidt om maximaal 7 tegen 7 te spelen, en slechts bij extreme weersomstandigheden dit aantal uit te breiden tot 8 tegen 8 of maximaal 9 tegen 9.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op svhbc.nl

Hoe lang speelt de JO9?

JO6: 8x 5 minuten. JO7: 8x 5 minuten. JO8: 2x 20 minuten. JO9: 2x 20 minuten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op clubvoetbaldagen.nl

Hoe groot veld JO9?

De pupillen onder 8, onder 9 en onder 10 spelen 6 tegen 6 wedstrijden op een bijna kwart veld (42,5m x 30m).

Hoelang speelt de o10?

8 en O. 9 na 10 minuten en bij O. 10 na 12,5 minuten een time-out plaats van maximaal 2 minuten. De time-out wordt door de spelbegeleider aangegeven door middel van een fluitsignaal, op het moment er 10 minuten verstreken zijn en er geen scoringskans is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hfcedo.nl

Hoe lang speelt de jo10?

Wedstrijdvorm 6 tegen 6 spelregels. De speeltijd voor onder 8 en onder 9 is 2 x 20 minuten. Voor onder 10 is dat 2 x 25 minuten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op knvb.h5mag.com

Hoe lang speelt de jo17?

De speeltijden zijn als volgt: • De speeltijd bij Onder 13 is 2 x 30 minuten. De speeltijd bij Onder 14 t/m 15 is 2 x 35 minuten. De speeltijd bij Onder 16 t/m 17 is 2 x 40 minuten. De speeltijd bij Onder 18 t/m 19 is 2 x 45 minuten.

Hoe speel je 6 tegen 6?

De tegenstander staat op minimaal 5 meter afstand. er altijd een directe vrij bal door de tegenpartij genomen. Bij het ontnemen van een duidelijke scoringskans binnen het keepersgebied krijgt de aanvallende partij een strafschop. De tegenstander staat op minimaal 5 meter afstand.

Hoe groot veld jo12?

Het speelveld

Voor de breedte geldt maximaal 69 en minimaal 64 meter. De doelen (7,32 meter breed bij 2,44 hoog) staan op het midden van de doellijnen. Het doelgebied meet 18,32 meter bij 5,50 meter. Het strafschopgebied is 40,32 bij 16,5 meter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op roda46.nl

Welke leeftijd MO13?

MO13: De MO13 competities worden aangeboden voor speelsters die zijn geboren in 2011 en 2012.

Hoe oud is een jongere?

Hoe oud zijn jongeren? Volgens de Van Dale zijn jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud. Het Centraal Bureau voor de Statistiek gebruikt de term voor alle mensen van 0 t/m 25 jaar. Het is dus belangrijk om zelf na te denken wie jouw jongeren als doelgroep zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youngworks.nl

Hoe lang speelt MO13?

− Voor de JO13/MO13 een tijdstraf van 5 minuten − Voor de JO14/MO14 en ouder een tijdstraf van 10 minuten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op website.storage