In elk Van der Valk hotel kunt u à la carte lunchen en dineren. U kunt kiezen uit verschillende gerechten van de menukaart die de chef speciaal voor u heeft bereid. Proef bijvoorbeeld de klassieke Van der Valk gerechten of kies voor seizoens- of streekgerechten die bij elk hotel anders zijn.
Vrijwel elk Van der Valk hotel biedt een Live Cooking buffet aan. Het aanbod kan verschillen per hotel. Geniet u liever van een Live Cooking brunch-, lunch- of dinerbuffet? Het is allemaal mogelijk bij Van der Valk.
*Het dinerbuffet kent een maximale duur van 2,5 uur. € 39,50 p.p. Volwassenen | € 19,75 p.p. Kind (4 t/m 11 jr.) Let op: het dinerbuffet is enkel en alleen op vrijdag en zaterdag geopend.
Wilt u lekker komen lunchen of dineren? De Van der Valk Hotels beschikken over een à la carte restaurant waar u samen met uw vrienden en/of familie u kunt laten verrassen door de menukaart. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten zit er voor iedereen wel iets tussen.
Prijs: € 19,00 p.p.
Prijs High Tea
Volwassenen: € 23 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 12,50 p.p. Vooraf reserveren is noodzakelijk, de high tea is mogelijk vanaf 2 volwassenen.
In de nacht van zondag 12 op maandag 13 april 2015 wordt Tommie van der Burg (31) doodgeschoten bij de slagbomen van het Van der Valk-hotel in Eindhoven. Hij doet nog een poging om weg te rijden maar hij overlijdt achter het stuur.
Wat is het verschil met Valk.com? Van der Valk is ingedeeld in twee groepen. Valk Exclusief is het overkoepelende van 42 Van der Valk hotels & Restaurants. Valk Exclusief heeft een eigen account systeem en eigen deals.
De optelsom van inflatie, loonsverhoging voor horecapersoneel en de inhaalvraag leidt tot hogere prijzen voor vakantiebungalows of hotels. In april waren de prijzen voor accommodaties al 17,7 procent hoger dan een jaar eerder. Die prijzen stegen harder dan de inflatie van 9,6 procent in diezelfde maand.
Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Er staat een tafel met allemaal verschillende hapjes in een centrale ruimte. Iedereen loopt met een bord langs de tafel(s) en schept het eten op. Als het bord vol is, gaat men dit aan tafel opeten, om eventueel later nog meer op te scheppen.
Maandag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur tot 24:00 uur. Bij mooi weer kan het zijn, dat de bar is gesloten, maar het mooie terras is dan geopend.
De Lauwerszaal is 40 m2 groot en is de kleinste van alle zalen.
De geschiedenis van het familiebedrijf Van der Valk begint in 1939, als Martien van der Valk sr. dranklokaal De Gouden Leeuw in Voorschoten ombouwt tot een hotel. De keten telt nu honderd hotels, waar zesduizend mensen werken. De omzet bedraagt zo'n 600 miljoen euro.
De familie Van der Valk is groot. Gerrit kwam uit een gezin met elf kinderen en samen met zijn vrouw Toos kreeg hij op zijn beurt zeven kinderen. Nienkes vader Ad is er één van. Nienke: 'Opa had uiteindelijk 38 kleinkinderen.
Elle van Rijn
Op 27 november 1982 werd Nederland opgeschrikt door de ontvoering van Toos van der Valk, de vrouw van Gerrit van der Valk. Toos is op dat moment 52 jaar oud, moeder van zeven kinderen en oma van vijf kleinkinderen.
Alle hotels zijn in handen van familieleden en afstammelingen van Martinus. Een van hen is Annabel van der Valk. Annabel is 24 jaar, en heeft haar eigen skybar. Die staat op een wat onverwachte plek, namelijk langs de A15 in het Gelderse Tiel.
Afternoon tea of high tea? Een afternoon tea, zoals de Engelsen het noemen, is een theeceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten. Een afternoon tea wordt doorgaans rond 15.00/16.00 uur aan lage tafels, zogeheten salontafels, geserveerd en duurt circa twee uur. De Engelsen kennen ook de 'high tea'.
Wat kost een High Wine? Omdat er alcohol genuttigd wordt, liggen de tarieven voor een High Wine wel een stuk hoger dan die voor een High-Tea. U kunt denken aan prijzen tussen de 25 euro en de 45 euro per persoon voor een High Wine die ongeveer 2,5 tot 3 uur zal duren.
Geniet van Live Cooking, waarbij de chef-koks samen met hun team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Een gezellige avond uit met vrienden, familie of romantisch met z'n tweeën!
De gemiddelde prijs van een lunchbuffet is €10-€12 per persoon. Daarvoor kun je een riante lunch verwachten. Er zijn ook lunchservices die voor €8 per persoon al een aantal broodjes en dranken kunnen leveren. Voor de meeste luxe lunches en uitgebreidste assortimenten betaal je rond de €20 per persoon.