Spijtig genoeg kan Philadelphia niet ingevroren worden omdat de textuur van de kaas bij die koude temperaturen afbreekt. Dit zou resulteren in een inferieur product.
Het Philadelphia productassortiment
Philadelphia is meer dan een echte goede roomkaas, er is een hele reeks smaken en vetgehaltes, snacks en spreads. Bekijk hieronder ons volledige assortiment om uw favoriete Philadelphia te vinden.
Alle producten van Boursin® kunnen worden verwarmd.
Ik weet dat je tegenwoordig met Philadelphia kunt koken om bijv saus te maken. Maar kan je dit ook met de goedkopere versies zoals van de euroshopper.
Philadelphia is een type roomkaas, dat wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
Kan ik Philadelphia invriezen? Spijtig genoeg kan Philadelphia niet ingevroren worden omdat de textuur van de kaas bij die koude temperaturen afbreekt. Dit zou resulteren in een inferieur product.
Kazen met een stevige textuur kun je vrijwel altijd goed invriezen. Zachte kaas als roomkaas, smeerkaas en ricotta kun je invriezen maar hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen gaan kruimelen.
Monchou is een merknaam van Campina, de grootste zuivelverwerker van Nederland. Toch zijn er ook andere producten die er enorm op lijken en dezelfde eigenschappen hebben, Philadelphia is hier een goed voorbeeld van. Het is een echte smaakmaker die bedoeld is om extra kracht aan bestaande gerechten te geven.
Hoe lang kan ik de kaas bewaren als ik het pakje heb geopend? Om optimaal van Philadelphia te genieten, kun je hem best binnen de 5 dagen na opening verbruiken.
Op het keto dieet wil je een roomkaas kiezen die laag in koolhydraten is. Hierdoor valt het bekendste merk, Philadelphia, direct af. Original Philadelphia bevat 4 gram koolhydraten per 100 gram.
Philadelphia is een type roomkaas, dat wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
Filadelfia is een van de zeven christelijke gemeenschappen in Klein-Azië waaraan een brief gestuurd wordt in het Bijbelboek de Openbaring van Johannes. Jezus verschijnt in een visioen aan de apostel Johannes en dicteert hem de zeven brieven.
De naturel smaak van philadelphia. Heerlijk fris en romig.
Dit product valt in de schijf van vijf en draagt bij aan een gezonde dagelijkse voeding. In een gezonde dagelijkse voeding passen kazen, zoals Original Philadelphia, frisse en romige smaak.
MonChou is een heerlijke verse roomkaas, vooral bekend van de MonChoutaart. Heerlijk romig, gemaakt van weidemelk en vegetarisch! MonChou is een uniek ingrediënt waarmee je eindeloos kunt variëren en de lekkerste taarten kunt bakken.
Top 5: Everyday Verse roomkaas natuur (Colruyt) - 4,15 euro/kg. Albert Heijn Zachte Zuivelspread naturel – 3,45 euro/kg. Philadelphia Original – 9,06 euro/kg.
Zoals gezegd zijn harde kazen geschikter om in te vriezen dan romige. Maar als je een goed doel voor een zachte kaas hebt na het ontdooien, kan je bijvoorbeeld brie of camembert invriezen en daarna smelten. Dan is er niet zoveel aan de hand. Bewaar het echter niet langer dan een paar weken in de vriezer.
Kan ik MonChou producten invriezen? Het is niet aan te raden deze producten in te vriezen, aangezien de smaak dan achteruit gaat en de producten na ontdooien korrelig worden.
Zure room bevat veel minder vet waardoor je soep of saus veel sneller gaat schiften, minder romig wordt en een zure smaak krijgt. Als je in een warm recept crème fraîche wilt vervangen, kun je beter roomkaas gebruiken.
Mascarpone. Mascarpone is eigenlijk geen roomsoort, maar een Italiaanse kaas die gemaakt is van room. Het lijkt qua consistentie dan ook op roomkaas en je gebruikt het ongeveer hetzelfde. Het percentage vet is zo'n 40% en je maakt er heerlijke tiramisu of mascarpone room van.
Reacties. De verse roomkaas van de Aldi is een goed en lekker alternatief. Daarnaast ook een stuk goedkoper. Zowel te gebruiken bij cheesecake als bij een normale Monchou taart.
Er zit 4,6 gram vet in 1 voor snee (15 gram) roomkaas, mon chou, waarvan 3 gram verzadigd vet. Voor je hart en bloedvaten is het gezond om vooral producten te kiezen met veel onverzadigde vetten. Onverzadigd vet zit bijvoorbeeld in olie, halvarine, vloeibare bak- en braadproducten, avocado, noten en (vette) vis.
Mayonaise en dressings zijn in feite emulsies, oftewel homogene mengsels van vet en water. Door het invriezen scheidt het vet zich van het water en verandert je romige mayo of dressing in een geschifte, klonterige saus.
Kaassaus invriezen is mogelijk met verschillende soorten kaas. Aangezien de kaassaus met melk wordt gemaakt, zal de saus bij het invriezen gaan schiften. Door de kaassaus na het ontdooien weer goed door te roeren, is de saus weer prima te gebruiken.
In principe kan je bijna alle voedingsmiddelen invriezen: vlees, vis, brood, gebak, groenten, fruit, en zelfs enkele zuivelproducten zijn geschikt om in te vriezen. De vuistregel bij voeding invriezen is dat je het ongeveer 3 maanden ingevroren kunt bewaren, zonder kwaliteitsverlies.