Oude kleding, schoenen en tassen kun je nu een tweede leven geven via Cash4YourFashion. Consumenten kunnen hun spullen in een doos of vuilniszak stoppen en naar de inzameldepots van Cash4YourFashion brengen. Voor elke kilo krijg je 0,65 euro.
Tips om zelf je kleding online te verkopen:
Wees eerlijk of kleding 'nieuw', 'zo goed als nieuw' of 'gebruikt' is. Maak meerdere foto's van het item in verschillende outfits. Spreid je kansen door het kledingstuk op meerdere platformen aan te bieden. Wees reëel in het vaststellen van de prijs.
Zolang uw omzet lager is dan 25.000 euro, hoeft u geen btw aan te rekenen. Om te bepalen of een bijverdienste 'regelmatig' is, kijken de fiscus en de sociale zekerheid naar verschillende criteria, zoals het aantal keren dat u iets bijverdient en hoe snel die bijverdiensten elkaar opvolgen.
Zwart bijverdienen is niet helemaal illegaal. De belastingdienst vraagt dat je zwart verdiend geld ook aangeeft bij de belasting en dit mag oplopen tot maximaal 8000 euro per jaar.
In totaal maken er al 22 miljoen mensen gebruik van de app. Actieve verkopers geven aan dat ze gemiddeld tot 200€ per maand verdienen door hun afdankertje regelmatig op Vinted aan te bieden. Hoe werkt het? Je uploadt een foto, je geeft de maat, de kleur, de staat, het merk en de prijs van het kledingstuk aan, et voilà.
De winkelvoorraad kleding opkoper koopt graag merkkleding, designermerken, sportskleding, werkkleding en schoenen. Biedt maar aan wat u heeft en wilt verkopen. De winkelvoorraad kleding opkoper komt snel bij u langs zodat u weer snel ruimte op de plank en in uw magazijn heeft én extra geld voor uw nieuwe voorraad.
€0,40 per kilo. We zamelen kleding en schoenen in die u zelf niet meer draagt, maar nog wel zo mooi, netjes en modieus is dat we er nog iemand een plezier mee kunnen doen. Dit wordt bij ons gewogen en ingenomen en u krijgt het aantal kilo's dat hieraan voldoet direct contant of per bank uitbetaald!
Winkels die je kleding voor jou verkopen, vragen zelf meestal 60% van de opbrengst. Dat lijkt veel, maar het kan zelfs gunstig uitpakken. Voor een paar bijna niet gedragen sneakers kreeg ik op Marktplaats biedingen tot 2 euro. In de tweedehands winkel waar ik ze inbracht, leverden ze mij uiteindelijk 14 euro op.
– Leger des Heils Reshare geeft de kleren gratis weg aan mensen in nood (bijvoorbeeld daklozen of asielzoekers). Ook worden de donaties voor een klein prijsje in hun tweedehandswinkels verkocht. Soms versturen ze de kleding naar sorteerbedrijven. Dit laatste levert geld op die ze vervolgens in hulpprojecten investeren.
H&M heeft recycle-boxen in alle winkels wereldwijd. Breng huishoudtextiel en kleding die je niet meer wilt naar een H&M-winkel en je krijgt van ons als dank een kortingsbon. Alle textiel is welkom - van alle merken en in elke conditie.
Kan ik gebruikte kleding en textiel recyclen in de winkel? Ja, je kunt je kleding kwijt in de recycle-boxen in onze winkels. Breng huishoudtextiel en kleding die je niet meer wilt naar een H&M-winkel en je krijgt van ons als dank een kortingsbon. Alle textiel is welkom - van alle merken en in elke conditie.
Je kan op veel plekken in Nederland jouw tweedehands kleding aan ons doneren, bijvoorbeeld bij onze ReShare Stores* of in een van onze textielcontainers. Help ons om de textiel en kleding zo goed mogelijk te hergebruiken door van tevoren te controleren wat we kunnen gebruiken en hoe je het kan doneren.
In de meeste gemeenten staan textielcontainers waar je kleding, schoenen en huishoudtextiel kunt inleveren. Als die er niet zijn, kun je het naar de milieustraat brengen. Je kunt deze spullen ook naar de kringloopwinkel brengen. Sommige goede doelen zamelen oude kleding huis-aan-huis in.
Winkeliers kiezen vaak om hun stock kleding in één keer te verkopen aan een opkoper van kleding. Dat is voor een winkelier de meest eenvoudige manier om toch nog geld te halen uit een stock. Dat is zeker belangrijk omdat voorraden van kleding elk jaar dalen in waarde. Ook de kosten voor opslag lopen vaak op.
Je eigen huis leegverkopen mag, óók als het bij elkaar om best wat spullen en geld gaat. Het is bovendien ook niet erg als je in elke maand van het jaar wel wat spullen verkoopt.
Je uitbetaling wordt binnen 5 werkdagen op je bankrekening bijgeschreven (weekenden en feestdagen tellen niet mee).
Vinted verdient geld door kopers een vaste vergoeding in rekening te brengen voor elke transactie die succesvol via Vinted wordt gedaan. Deze vergoedingen worden gebruikt voor het dekken van vaste kosten, zoals verzendlabels of betalingsverwerkingen. Voor elke transactie wordt er 0,7 dollar gevraagd.
Dat is namelijk belastingvrij tot maximaal 4,50 euro per uur (of als je jonger bent dan 23: maximaal 2,50 per uur), maximaal 150 euro per maand of maximaal 1.500 euro per jaar.
Een miljoen euro verdienen klinkt moeilijker dan dat het is. Stel dat jij elke maand 10.000 euro verdiend, dan heb je na 100 maanden een miljoen. 100 maanden is 8.3 jaar, dus na acht jaar en een kwartaal kun jij dus al miljonair zijn als je elke maand 10.000 euro verdiend.