Boursin pasta is ontzettend lekker en ook nog eens makkelijk om te maken. Met maar een paar ingrediënten kun je genieten van een heerlijke vegetarische pasta roomkaas.
DEN HAAG – Paturain is de lekkerste kruidenroomkaas in het supermarktschap. Dat is de uitkomst van een smaaktest in het oktobernummer van de Consumentengids. smaaktest met acht koelverse roomkaasje uit het supermarktschap. doopte dit Boursin, meldt de Consumentengids.
Om een constante kwaliteit te garanderen wordt wel gebruikgemaakt van industrieel verwerkte kaas: gestandaardiseerde kaas met toevoeging van een standaard hoeveelheid melk en room. Boursin wordt anno 2007 geproduceerd in Pacy-sur-Eure in Normandië.
Naast de Boursin kruidenkaas, waar je ook prima gerechten mee kunt klaarmaken, is er ook Boursin Cuisine: een variant met nog meer room erin. Een andere bekende kruidenkaas is Philadelphia, in 1880 vernoemd naar de Amerikaanse stad Philadelphia.
Gezondheid
Kaas past in een gezonde dagelijkse voeding. Er zijn gezondere kazen dan Paturain Fijne kruiden. Paturain Fijne kruiden kun je wel als extraatje eten. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen.
Paturain: hét Franse merk van kaasspecialiteiten met de beste ingrediënten. Paturain Knoflook & fijne kruiden is fris van smaak. Lekker smeuïg, goed smeerbaar, bereidt zonder conserveringsmiddelen en verpakt in een handig hersluitbaar kuipje.
Paturain Verse Roomkaas Knoflook & Fijne Kruiden 90g.
Bevat Boursin® gluten? Aan geen van de producten van Boursin® worden glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of hybride soorten hiervan) toegevoegd.
In plaats van Boursin kun je ook andere kruidenkaas, tofu, feta, of geitenkaas gebruiken. Varieer met kruiden, voeg toe wat jij lekker vindt!
Creme Fraiche met wat kruiden er door heen, eventueel teentje knoflook, goed mengen en klaar!
Paturain Roomkaas knoflook & fijne kruiden kuipje 90 gram - Smeerkaas, roomkaas, zuivelspread.
Paturain cuisine knoflook & fijne kruiden 185 gram is een zuivel specialiteit op basis van room en yoghurt voor het bereiden van koude en warme gerechten.
Fines herbes (Frans voor fijne kruiden) is een klassiek mengsel van keukenkruiden. Oorspronkelijk bestaat het mengsel uit bieslook, kervel, peterselie en dragon, maar ook andere kruiden als rozemarijn, tijm en basilicum worden er wel in gebruikt.
Boursin is een Franse kaas die van oorsprong uit Normandië afkomstig is. Het is een verse kaas waarin room en knoflook zijn vermengd. Kruidenboter zelf maken is natuurlijk lekkerder dan kopen in de winkel. Dit recept is smeuïg en authentiek aan de originele kruidenboter uit Frankrijk.
Verschil tussen roomkaas, smeerkaas en zuivelspread
Wanneer een product niet voldoet aan een aantal eisen, zoals een minimaal vetgehalte van 33% dan mag het geen verse (room)kaas worden genoemd. In dat geval noemen we het vaak zuivelspread.
Er zitten 61 kilocalorieën in 1 stuk (15 gram) toastje met roomkaas. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'toastje met roomkaas'? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.
Het Philadelphia productassortiment
Philadelphia is meer dan een echte goede roomkaas, er is een hele reeks smaken en vetgehaltes, snacks en spreads. Bekijk hieronder ons volledige assortiment om uw favoriete Philadelphia te vinden.
Op het keto dieet wil je een roomkaas kiezen die laag in koolhydraten is. Hierdoor valt het bekendste merk, Philadelphia, direct af. Original Philadelphia bevat 4 gram koolhydraten per 100 gram.
Wat is Nutri-Score? Verse luchtige kruidenkaas light met knoflook en kruiden, bevat 66% minder vet dan AH roomkaas kruiden.
Ricotta Kaas
Ricotta Cheese is een andere Italiaanse kaas die een verse kaas is (zoals roomkaas en mascarpone). Ricotta heeft een mildere smaak dan roomkaas en heeft niet dezelfde gladde textuur als roomkaas.
Wat is het verschil met normale roomkaas? Het grootste verschil is het vet percentage. Mascarpone heeft ongeveer twee keer zoveel vet. Hierdoor is de smaak veel voller als roomkaas, want vet is nu eenmaal smaak.