Devos & Lemmens maakt sinds 1886 Belgische mayo's en sauzen. Op ambachtelijke wijze bereid met uitstekende ingrediënten. Deze saus wordt gemaakt met vrije-uitloop eieren en is glutenvrij.
Dit product bevat ei, melk, selderij, mosterd, lactose. Opgelet: de samenstelling van onze producten kan te allen tijde wijzigen.
De lekkerste en meest onderscheidende mayonaise? Dat is de ambachtelijke Mayonaise van Levo, exclusief voor de horeca. De mayonaise van Levo is gluten- en lactosevrij.
Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent.
Remia Mayolijn bevat 55% minder vet dan mayonaise. Dit product is 100% plantaardig en volledig glutenvrij.
Mayonaise, Lactosevrij, Glutenvrij.
Ketchup, mayonaise, mosterd, curry, tomatensaus, jus en dressings kunnen allemaal gluten bevatten. LEES OOK: Deze 10 tekenen kunnen erop wijzen dat je intolerant bent voor gluten. Sommige restaurants gebruiken pannenkoekenbeslag of voorverpakte eimengsels met dit beslag, wat de scrambled eggs luchtig houdt.
De Zaanse Mayonaise is gemaakt met 80 procent plantaardige olie, bevat omega 3, bereid met scharreleieren, rijk aan onverzadigde vetzuren en is glutenvrij.
D&L Mayonaise met eieren heeft een heerlijke volle en romige smaak en is glutenvrij.
Mayonaise (Frans: sauce mayonnaise) is een koude, witte saus op basis van olie, eidooiers, azijn of citroensap, mosterd en eventuele smaakmakers. Het is een stabiele emulsie van plantaardige olie in water, waarbij de eidooier als emulgator optreedt.
Een aantal producten in ons vast assortiment zijn lactosevrij. Zoals bijvoorbeeld lactosevrije melk, sojaboter en BIO haver- en amandelmelk. Er zijn nog meer gluten- en lactosevrije producten. Graag verwijzen wij jou door naar de dichtstbijzijnde Lidl winkel, waar onze medewerkers jou met veel plezier verderhelpen.
Mayonaise: óók geen zuivel
Ook mayonaise is zo'n product dat mensen onbewust bij de zuivel scharen. Maar mayonaise is toch echt gemaakt van eigeel met wat olie en azijn. Er komt geen spatje zuivel in voor.
Gewone mayonaise bestaat uit olie, ei(dooier), azijn, zout en soms wat mosterd. Vanwege het ei is mayonaise weliswaar vegetarisch, maar niet 'vegan'.
Wil je voor de minste calorieën gaan dan kun je het beste kiezen voor de Heinz Seriously Good mayonaise light. De meeste calorieën vind je in de AH Biologisch Halvanaise.
Hellmann's Vegan heeft een onmiskenbare smaak en een rijke, zachte textuur. De vegan saus is te gebruiken als Mayonaise. Is glutenvrij en geschikt voor vegetarische en veganistische voeding.
Remia Mayolijn bevat 55% minder vet dan mayonaise. Dit product is 100% plantaardig en volledig glutenvrij.
Mayonaise, Lactosevrij, Glutenvrij.
Mayonaise bestaat naast plantaardige olie en eigeel uit mosterd, azijn en/of citroensap. inname, houdt hier dan rekening mee. Een alternatief is om halfvolle mayonaise te kiezen wat weliswaar de helft minder vetten kan bevatten.
Melk, yoghurt, kwark en Hollandse kaas van koe-, geiten,- of schapenmelk zijn vrij van gluten. Zuivelproducten met toevoegingen zoals vla, vruchtenkwark, smeerkaas en buitenlandse kazen kunnen wel gluten bevatten.
Voor mensen met een glutenintolerantie heeft Lidl tijdelijk (extra) glutenvrije producten in de schappen, van glutenvrije pasta en brood tot koekjes en gebak. Bij Lidl ben je met dieetwensen aan het goede adres.
De Zaanse Mayonaise is gemaakt met 80 procent plantaardige olie, bevat omega 3, bereid met scharreleieren, rijk aan onverzadigde vetzuren en is glutenvrij.
raapzaadolie (80%), natuurazijn, scharreleigeel (6%), water, suiker, zout, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, suiker), conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma's (soja-eiwit en selderij), kleurstof (beta-caroteen), antioxidant (E385).