Calvé mayonaise is glutenvrij. De yofresh vind ik ook erg lekker. De volgende puddingen van Mona zijn sowieso glutenvrij: Vanille, Bitterkoekjes, Kwark bosvruchten, Chipolata, Dame Blanche, Frambozen. Producten van Aviko zijn voorzien van gluten- en lactosevrije vermelding indien van toepassing.
Remia Mayolijn bevat 55% minder vet dan mayonaise. Dit product is 100% plantaardig en volledig glutenvrij.
Ingrediënten: Raapzaadolie, water, azijn, EIGEEL 5% (vrije-uitloop), suiker, mosterd (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, specerijen, natuurlijk aroma), zout, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel: xanthaangom, antioxidant E385, kleurstof: carotenen.
De lekkerste en meest onderscheidende mayonaise? Dat is de ambachtelijke Mayonaise van Levo, exclusief voor de horeca. De mayonaise van Levo is gluten- en lactosevrij.
Ja, pindakaas is normaal gesproken een glutenvrij product.
Calvé mayonaise is glutenvrij. De yofresh vind ik ook erg lekker.
Nutella wordt gekenmerkt door de authentieke smaak van hazelnoten en cacao. De unieke romigheid versterkt de smaak. Ingrediënten: suiker, palmolie, hazelnoten 13%, magere cacao 7,4%, magere melkpoeder 6,6%, weipoeder, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline. Nutella hazelnootpasta is glutenvrij.
Ketchup, mayonaise, mosterd, curry, tomatensaus, jus en dressings kunnen allemaal gluten bevatten. LEES OOK: Deze 10 tekenen kunnen erop wijzen dat je intolerant bent voor gluten. Sommige restaurants gebruiken pannenkoekenbeslag of voorverpakte eimengsels met dit beslag, wat de scrambled eggs luchtig houdt.
De Zaanse Mayonaise is gemaakt met 80 procent plantaardige olie, bevat omega 3, bereid met scharreleieren, rijk aan onverzadigde vetzuren en is glutenvrij.
D&L Mayonaise met eieren heeft een heerlijke volle en romige smaak en is glutenvrij.
raapzaadolie (80%), natuurazijn, scharreleigeel (6%), water, suiker, zout, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, suiker), conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma's (soja-eiwit en selderij), kleurstof (beta-caroteen), antioxidant (E385).
De winnaar van onze mayonaisetest is Hellmann's met een score van 8,4 op 10. De tweede plaats werd weggekaapt door Carrefour en Vandemoortele met een gedeelde score van 7,5/10. Op de derde plaats staan Boni en Bertolli, beide met 7/10.
Bij ketchup en mayonaise geldt hetzelfde: er kunnen om levensmiddeltechnologische redenen glutenhoudende ingrediënten toegevoegd worden. Dus: altijd nauwgezet lezen, wat er op de verpakking staat en navraag doen.
Het antwoord is ja, yoghurt is glutenvrij.
Hellmann's Real Mayonaise heeft een onmiskenbare smaak en een rijke, zachte textuur. Een herkenbare smaak: terug naar de creatie van Hellmann's Mayonaise in een New Yorkse deli in 1912. Bevat vrije-uitloopeieren, is glutenvrij en geschikt voor vegetarische voeding.
Remia Fritessaus 5.0 is de enige echte fritessaus met slechts 5% vet. Lekker bij frites en diverse snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij.
Volgens kenners de lekkerste en ook nog eens glutenvrij! Ideaal als kant-en-klare saus, maar ook als basissaus waaraan je zelf ingrediënten kunt toevoegen.
Aardappels bevatten geen gluten en friet is daarom in principe van nature glutenvrij. Let wel op met zakken diepvries friet, die zijn niet altijd glutenvrij! Het is daarnaast belangrijk dat de friet apart gebakken wordt van andere producten om te voorkomen dat deze door kruisbestuiving met gluten in aanraking komt.
Roomboter, melk, naturel yoghurt of kwark, room, verse kaas zoals ricotta, mascarpone, mozzarella, Parmezaanse kaas, Nederlandse harde kazen van koe, geit of schaap zijn glutenvrij.
Brinta bevat wel gluten. Als je geen gluten kunt verdragen, kun je beter geen Brinta eten.
Glutenvrije hagelslag, yum!
De hagelslag is verkrijgbaar in zowel melkchocolade als pure chocolade. Ga je toch liever voor biologische hagelslag? Dan is de hagelslag van de Rit een uitstekende keuze. Ook deze hagelslag is verkrijgbaar in zowel melkchocolade als pure chocolade.