Verwarm het bakje ongeveer 4 minuten in de magnetron, of totdat alle kaas gesmolten is. Serveer de nacho cheese dip warm.
U kunt Doritos Nacho Cheese chips gebruiken in combinatie met geraspte kaas zoals Old Amsterdam voor een heerlijke snack. Voorbereiding en Verwarming: Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.Verspreid de chips op een bakplaat, bedek ze met kaas en verwarm ze gedurende 5-10 minuten tot de kaas gesmolten is.
GEEN GEDOE – ALLEEN OPWARMEN EN SERVEREN
Giet in een pan en verwarm op middelhoog vuur gedurende 2 minuten, af en toe roeren . Of zet het 1 minuut in de magnetron, roer en herhaal tot het helemaal warm is.
Doe je best om de toppings en chips te scheiden. Verwarm de toppings in de magnetron.Doe de chips in de oven.Zet alles weer in elkaar en grill kort.
Dat is een kant-en-klare cheddarsaus die als dipsaus kan worden gebruikt. Daarnaast kunt u de Santa Maria Nacho Cheese Dip opwarmen en het bijvoorbeeld als saus gebruiken bij Mexicaanse gerechten. De Santa Maria Nacho Cheese Dip warm maken kan gewoon in de magnetron (800 W) of in de oven.
Verwarm de kaassaus in de magnetron in intervallen van 30 seconden tot deze heet is .
Als uw slowcooker die instelling heeft. Als uw slowcooker geen warmhoudstand heeft, laat hem dan onafgedekt op LAAG staan om de dip warm te houden zonder te verbranden.
Verwarm overgebleven nachos in de oven op een bakplaat bedekt met aluminiumfolie gedurende 5-10 minuten op 275° F (135° C) . Verwarm je nachos in een gietijzeren koekenpan bedekt met aluminiumfolie op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Haal alle koude ingrediënten, zoals sla en guacamole, uit je nachos voordat je ze opwarmt.
Verhit restjes door en door
Na bereiding is het mogelijk om eten dat je over hebt opnieuw te verwarmen. Verhit restjes en kliekjes altijd door en door tot ze stomend heet zijn, daarmee dood je alle bacteriën. Warm kliekjes niet voor een tweede keer op.
De juiste manier om Nacho Cheese op te warmen
De magnetron – Wanneer u kaas in de magnetron verwarmt, doe de kaas dan in een magnetronbestendige kom en verwarm in stappen van 30 seconden totdat deze helemaal is opgewarmd . Zorg ervoor dat u het roert om te voorkomen dat het aan de onderkant verbrandt en het in het midden warm wordt.
De beste manier om een kaassaus opnieuw te verwarmen is op dezelfde manier als je hem hebt gemaakt, op laag vuur in een pan op het fornuis. Laat de vetten geleidelijk opwarmen en verzachten.
Er zijn verschillende manieren om je nacho's te bereiden. De beste? Bakken in de oven! Daarbij komt de warmte helemaal tot in de onderste laag van de schaal en blijft de basis lekker knapperig.
Neem kant-en-klare tortillachips en rooster ze in een oven op 175 graden voor een paar minuten. Bestrooi ze met wat grof zeezout als je wilt.
Verpakt onder beschermende atmosfeer. Doritos Flamin' Hot, combineert de superkrokante Doritos waar je van houdt met de heerlijk pittige smaak van Flamin' Hot! Elke knapperige hap prikkelt je smaakpapillen met een smaaksensatie waar je geen genoeg van kunt krijgen.
Het enige wat je hoeft te doen is je oven voorverwarmen op 180 graden en de chips 10 minuten (of iets langer, dat hangt ervan af hoe 'plat' ze precies geworden zijn) te bakken. Op die manier onttrek je het vocht aan de aardappelschijfjes en worden ze weer héérlijk crispy.
Maar er is een supersimpele oplossing: magnetron de chips eerst op zichzelf, beleg ze dan en magnetron ze een tweede keer om de kaas te laten smelten . Het kortstondig magnetronen van kale chips produceert genoeg hitte om ze daadwerkelijk te roosteren en hun smaak te verbeteren.
Zodra de nacho's uit de oven komen kan je direct aftoppen en serveren – zo voorkom je dat het klef wordt. Opnieuw opwarmen gaat helaas niet!
We hebben een klein Doritos-chipzakje 5 minuten op hoog vermogen in de magnetron gedaan. Ik denk dat een van de coolste onderdelen van deze video is dat we erachter zijn gekomen hoe we IN de magnetron kunnen filmen, wat ons een superinteressante slow motion video geeft van het zakje dat geroosterd wordt! De reactie en de wetenschap erachter zijn even geweldig!
Het net bereide resultaat is een gladde saus, maar als het te snel wordt opgewarmd vanuit koude toestand, kan het gaan schiften , daarom is de bain-marie de veiligste methode. Als kaas oververhit wordt, worden de eiwitten te stevig, wat resulteert in die lelijke klonten kaas die los lijken te zijn van het watergehalte van de kaas.
Bak de nachos vijf tot tien minuten , of tot de kaas gesmolten is en de chips knapperig zijn. Houd ze goed in de gaten om te voorkomen dat ze verbranden. Haal de nachos uit de oven en laat ze drie tot vier minuten afkoelen. Geniet ervan!
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de Doritos Naturel Dipping Chips op een bord. Verdeel hierover de gesneden ui, de Doritos Salsa en de kaas. Zet het geheel ongeveer 10 minuten in de oven op 220 graden.
Je moet iets gebruiken als de dubbele boiler-aanpak. Je kunt de dip verwarmen in een glazen of pyrex kom in een pot of pan met warm maar niet te heet water . Het is een beetje zoals het oude "kaasfondue"-idee om de dipcontainer warm te houden met behulp van een heetwaterbron of een vuurbron of een elektrische bron.
Opwarmen: Om deze queso dip op te warmen, doe je hem 30 seconden in de magnetron, en roer je na elke 30 seconden . Blijf dit doen tot hij weer vloeibaar is!
Om deze wantoestanden te vermijden kan je het beste een geschikte smeltende kaas (zie hierboven) op een zacht vuur in vloeistof laten uitsmeten (66°C). Laat de kaas op voorhand op kamertemperatuur komen zo moet je veel minder agressieve hitte gebruiken.