Zoek je meer gemoedsrust, dan lijkt het Safespot-pakket van Telenet zeker interessant te zijn. Niet alleen geniet je dan van de uitstekende bescherming van BitDefender, maar ook een extra laag bescherming bij “de bron” (lees: de router).
Zowel thuis als onderweg. Naast de Telenet Safespot App, beschermt Telenet Guard je tablet, smartphone, laptop en computer optimaal tegen phishing. Koppel je Telenet Guard-app met Telenet Safespot. Zo geldt de bescherming zowel thuis als onderweg.
Safespot omvat onder meer een update van de modem en kost 4,99 euro per maand. Safespot is volgens Telenet vooral bedoeld voor IoT-apparaten zoals bewakingscamera's, thermostaten en deurbellen die volgens het bedrijf vaak onvoldoende beveiligd zijn.
Met de Safespot-app controleer je de beveiliging van al je toestellen. Je ziet ook op welk toestel de Safespot Guard-app actief is.
Heb je een Android-toestel? Dan word je doorverwezen naar het toegankelijkheid-scherm op je toestel. Klik op Mobile Security Accessibility. Schakel het in met de schuifknop.
Het Telenet Security Pack deïnstalleren kan door het volgen van de onderstaande stappen. Ga via Start > Configuratiescherm > Software of Programma's en onderdelen. Selecteer Lauch Pad en klik op Verwijderen/wijzigen. Selecteer de optie "Alle producten verwijderen" en klik op Volgende.
Zoek je meer gemoedsrust, dan lijkt het Safespot-pakket van Telenet zeker interessant te zijn. Niet alleen geniet je dan van de uitstekende bescherming van BitDefender, maar ook een extra laag bescherming bij “de bron” (lees: de router).
Telenet Business Safespot Pro beschermt je toestellen tegen de online gevaren van vandaag. Het beveiligt al je toestellen tegen hacking, malware en phishing, zowel thuis als onderweg. Behalve je computer beschermt Telenet Safespot ook al je slimme toestellen, zoals je smartphone, slimme thermostaat of camera.
Naast IP VPN biedt Telenet nog Ethernet VPN en Point-to-Point VPN aan. Deze VPN-oplossingen staan ook bekend als Corporate LAN Interconnect (CLIC).
ConsumentTelenet zal voortaan beveiligingssoftware op de Telenet-modem zetten om slimme toestellen in huis te beschermen tegen hackers. Daarvoor moeten klanten wel extra betalen. Het nieuwe beveiligingspakket kost 4,99 euro per maand.
Met Safesurf ga je met al je toestellen thuis veilig op het internet. Dankzij de software die we automatisch op je modem installeren, is je thuisnetwerk op elk moment beschermd tegen phishing.
Kies je ONE(up), dan heb je recht op een inbegrepen datasimkaart. Zo verbind je ook je tablet, Minimodem of zelfs camera met het internet, zonder extra kosten. Je bestelt je datasimkaart makkelijk online en wij sturen ze per post naar je op.
Telenet Anti-Virus beschermt je Telenet-mailbox tegen virussen. De dienst is gratis en je moet niets installeren.
Je hebt diverse mogelijkheden. Je kan rechtstreeks beperkingen instellen op je modem/router van Telenet of Proximus. Proximus: afhankelijk van de modem, kan je via de configuratiepagina http://192.168.1.1/ een tijdslimiet instellen onder “Toegangscontrole” en dan “Ouderlijk Toezicht”.
De prijsverhoging wordt in lijn met de inflatie doorgevoerd, zegt de provider. Het gaat om de prijzen van alle alles-in-een-abonnementen in de Wigo- en het Yugo-reeks, en de internetpakketten Basic en All. Ook de prijzen van de huur van Digicoders, Digiboxen en de Telenet TV-box worden hoger.
Het verschil zit voornamelijk in de snelheid van het vaste en mobiele internet. De ONE UP-pakketten halen op vast internet 1 Gbps. Bij WIGO was dat 300 Mbps, maar de klant kon 15 euro per maand bijbetalen voor 1 Gbps. In ONE zit sowieso 'onbeperkt' internet, zowel thuis als onderweg.
Vooral voor grote mobiele dataverbruikers biedt Telenet met ONE en ONEup een interessant aanbod in vergelijking met de concurrentie. Het valt nog af te wachten welke invloed dit zal hebben op de prijszetting van het Nederlandse Youfone dat in komende weken of maanden zijn intrede maakt op de Belgische telecommarkt.
Met een internetabonnement met onbeperkt surfen kan je onbeperkt veel versturen en ontvangen via het Telenet-netwerk.
Een VPN-router werkt precies zoals een normale VPN. Je verkeer wordt omgeleid via de beveiligde VPN-servers van je VPN-provider, zodat je zonder zorgen kunt surfen. Je online activiteiten worden verborgen voor iedereen die je surfgedrag probeert te bespioneren, of het nu gaat om hackers of online datahandelaren.
Met VPN (Virtual Private Network) leg je een versleutelde 'tunnel' aan tussen je digitale apparaat (pc, smartphone, etc.) en een VPN-server. Al je internetverkeer gaat via die computer(server) van een gratis of betaalde VPN-aanbieder ergens op internet.
Het gebruik van een VPN komt met veel voordelen. Het verbetert je online vrijheid, veiligheid en privacy. Het bijkomende voordeel is dat je met een gerust hart op het web kunt gaan. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen VPN's aanraden en gebruiken.
Onze nummer 1 keuze voor een VPN met een Belgisch IP-adres is NordVPN, maar ook Surfshark en CyberGhost zijn uitstekende keuzes en bieden hun eigen voordelen.