In juni nog verkocht Sergio Herman zijn aandelen van The Jane aan zakenpartner Nick Bril, de Nederlandse chef-kok met wie hij het sterrenrestaurant zeven jaar geleden opende. In Nederland heeft Herman nog drie zaken: Pure C, AIRrepublic en Blueness, allemaal in Cadzand.
Naast de restaurants in Antwerpen en Cadzand-Bad opende Herman verschillende andere horecazaken, waaronder Frites Atelier die hij met twee zakenpartners heeft gerealiseerd. Deze luxe snackbar heeft inmiddels vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel.
Sergio Herman. De voormalig driesterrenchef, die op 22 december de deuren van zijn Oud Sluis sloot, zou € 1,8 miljoen aan eigen vermogen bezitten.
Sergio Herman heeft maandag een Michelinster gekregen voor Le Pristine, het restaurant dat hij afgelopen juli opende in Antwerpen. Hij sleept daarmee zijn zesde Michelinster binnen. Dit zijn de favoriete gerechten van de culinaire top uit Nederland.
Herman sloot zijn driesterrerestaurant Oud Sluis in 2013. In 2010 opende Herman het (inmiddels) met twee Michelinsterren bekroonde Pure C.Later volgden in diezelfde badplaats brasserie AIRrepublic (1 ster) en de meer laagdrempeligere bar Blueness en AIRcafé in Cadzand-Bad.
Dinsdag 25 maart opent 'The Jane', het nieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril. Wie er wil reserveren, moet nog even geduld hebben, want tot de zomer zit het restaurant vol. Maar als je binnengeraakt, betaal je wel minder dan in Oud Sluis: dineren kan er vanaf 50 euro.
Voorgerechten: € 21 tot € 35.Pasta's: € 39 tot € 49.Hoofdgerechten: € 36 tot € 75.
Bij restaurant Noble staat immers maar één ding centraal: de smaak van genieten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster!
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
The Jane is één van de vier restaurants waar Sergio Herman eigenaar van was. Naast zijn werk als chef-kok en ondernemer heeft hij ook meerdere kookboeken uitgebracht.
Beide teams toucheren 35 miljoen dollar per jaar vanwege het meer dan tweemaal achtereen winnen van het constructeurskampioenschap – een dealtje die zij eerder in het decennium hebben beklonken. Overigens kan ook Renault dat geld verdienen, als ze tenminste weer eens wereldkampioen weten te worden.
Sergio Herman (51) heeft een nieuwe vriendin. Amper vier maanden na zijn stukgelopen huwelijk met Ellemieke Vermolen (44) woont de Zeeuwse sterrenchef al samen met de twintig jaar jongere Chanel Joppart (30).
In de jaarlijkse lijst van The World's 50 Best Restaurants staat The Jane in 2017 op de 74ste plaats. In 2021 stapte Sergio Herman uit de zaak en werd Nick Bril de enige eigenaar.
Sergio Herman opent een nieuw restaurant, maar - helaas - niet in de buurt. De topchef gaat samenwerken met Grand Hyatt Hotel en opent een zaak in... Singapore. Het restaurant staat voor opening gepland in het tweede kwartaal van 2023, weet Misset Horeca te melden op haar website.
Net als afgelopen jaar behouden twee restaurants het maximale aantal van drie sterren, namelijk Restaurant De Librije in Zwolle en Inter Scaldes in Kruiningen.
Zo zou één ster worden gegeven voor 'top kwaliteit ingrediënten' en 'onderscheidende smaken'.Twee sterren worden gegeven voor 'de persoonlijkheid en het talent van de chef' en drie sterren wanneer de 'het koken tot een kunstvorm zijn verheven'.
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Lindehof (Nuenen) Mediterraan/Frans. Cour du Nord (Nooitgedacht) Regionaal/Frans. Brienen aan de Maas (Well) Frans/Vis. Muller (Groningen) Frans.
Nederland telt nu 117 sterrenrestaurants.Er zijn 2 restaurants met drie sterren, 21 restaurants met twee sterren en 94 restaurants met één ster. Daarnaast zijn er 11 groene sterren, die Michelin sinds 2020 uitreikt aan restaurants die gastronomie en duurzaamheid op een voortreffelijke manier combineren.
Luxury heeft hij er in zijn leven 21 verzameld. De recordhouder aller tijden is wijlen chef-kok Joël Robuchon. In 1990 uitgeroepen tot 'kok van de eeuw', ontving Robuchon 32 Michelin-sterren in zijn carrière, per NBC Nieuws.
U bent op vrijdag en zaterdag welkom voor een heerlijk Live Cooking Dinerbuffet. *Het dinerbuffet kent een maximale duur van 2,5 uur. € 39,50 p.p. Volwassenen | € 19,75 p.p. Kind (4 t/m 11 jr.)
De gemiddelde prijs van een driegangenmenu in Nederlandse restaurants ligt op 27,45 euro. Nederland is hiermee het duurste land van West-Europa. België volgt op de tweede plek met een prijs die 2,50 euro lager ligt dan in Nederland: 24,95.
Een hoofdgerecht in een sterrenrestaurant kost vaak zo'n 25 tot 40 euro. Maar, er zijn goedkopere uitzonderingen: zo heeft restaurant Rijks in Amsterdam gerechten van 13 tot 19 euro op de kaart staan. Bij restaurant Sense in Den Bosch eet je bijvoorbeeld een hoofdgerecht voor zo'n 16,50 tot 19,75 euro, zocht RTL Z uit.