Wanneer je ondergoed niet goed zit en omhoog kruipt, dan kan dit met de kwaliteit te maken hebben. Ondergoed wat goed ademt blijft beter op zijn plek zitten.Kies voor ondergoed met materialen als katoen en bamboe. Het nadeel van 100% katoenen onderbroeken is dat het snel kan krimpen in de was.
Welke boxers kruipen niet op? Boxershorts met een slim fit pasvorm zorgen ervoor dat het model perfect aan de benen aansluit en dus geen kans krijgt om op te kruipen. Dit zorgt voor een aangename fit en maximaal comfort.
Kruipt je onderbroek steeds tussen je billen (en draag je geen string)? Dan is je ondergoed misschien juist te klein, te kort of past het ondergoedmodel simpelweg niet bij jouw lichaamsbouw.
Misschien vraag je je af waarom het dragen van katoenen ondergoed de beste keuze is. Dit komt voornamelijk omdat katoen veel lucht doorlaat. Hierdoor blijven nare luchtjes weg en blijf je overal fris ruiken. Dit is niet de enige reden waarom katoen zo goed is, het voorkomt namelijk ook irritatie van de huid.
Tip: Ga voor een string of voor een boxershort zodat je minder ondergoed lijntjes ziet zitten. Naadloos ondergoed is ondergoed zonder naden en stiksels. Zo zie je geen naden op plekken waar je het niet wilt zien. Ook een goede oplossing dus voor onder witte kleding!
Brazilians. Een brazilian ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als een rio slip, aan de achterkant is deze echter een stuk hoger uitgesneden waardoor je meer van je bil ziet. Dit maakt de brazilian een sexy slipje welke je benen ook nog eens langer laat lijken! De brazilian is ook in een short variant verkrijgbaar.
Een huidkleurige bh is een veilige keuze onder een witte blouse of t-shirt. Maar écht onzichtbare lingerie heeft een veel mooiere kleur: romantisch rood! Marlies Dekkers roept het al jaren: rood ondergoed is een betere keuze onder witte kleding. Bij élke huidskleur.
Draag ondergoed van het juiste materiaal. Polyester en polypropyleen zijn goede materialen. Ook wol, zoals merinowol, is geschikt. Katoen is dit niet, want dit houdt het vocht juist vast.
vochtabsorberend Tencel lyocell ondergoed
Nog zo'n topper als het gaat om anti zweet ondergoed: het materiaal lyocell, ook wel Tencel genoemd. Een lyocell boxer voelt niet alleen zijdezacht aan, maar heeft ook vochtabsorberende, ventilerende, sneldrogende én antibacteriële eigenschappen.
Als er iets goed op het lichaam moet worden gedragen en moet aanvoelen als een tweede huid, dan is het wel je ondergoed. Als je tussen twee maten zit, bepaal dan waar het ondergoed niet goed zit. Als het te los om de benen zit neem dan een maat kleiner.
Ja, je leest het goed; de oma onderbroek. Wijd zittende manachtige onderbroeken. Lekker losjes en comfortabel. Uit een onderzoek onder vrouwen tussen 16 en 35 jaar blijkt zelfs dat 80 procent van deze vrouwen het liefst eenvoudige slips draagt.
De bamboe vezel is van nature een bacterie- en schimmelwerende vezel. Onaangename transpiratie luchtjes, die veroorzaakt worden door bacteriën, hebben hierdoor geen kans van overleven. Hierdoor blijft bamboe ondergoed langer fris en kan het zelfs meerdere malen (zonder te wassen) wordt gedragen.
Samengevat zijn dit de belangrijkste verschillen tussen een trunk en een boxer: een trunk heeft korte pijpjes en een boxer heeft lange pijpjes. een trunk valt lager op de heupen dan een boxer. een trunk houdt je benen koeler en een boxer juist warmer.
Zakje in de onderbroek
Door dit extra stukje stof heeft het daar beneden meer de ruimte om te 'ademen'. Daarnaast geeft deze stof een extra bescherming tegen dikke naden van kleding, zoals de dikke naden van een spijkerbroek.
Wat kan je tegen hormoonzweet doen? Wassen: De beste remedie is wassen, wassen, wassen en steeds weer schone kleren aantrekken, liefst van natuurlijke materialen, want het zijn de bacteriën op je huid en in je kleding die de geur veroorzaken.
Polyester. Polyester wordt veel gebruikt in de ondergoed industrie dankzij haar verbluffende eigenschappen. Polyester is flexibel, kreukvrij, vormvast en duurzaam. Het is vergelijkbaar met katoenen ondergoed dankzij de goede ondersteuning, maar is in werkelijkheid veel dunner!
Speciaal sportondergoed is licht en droogt snel. Wel zo handig. Bij de keuze van je beha moet je hier extra op letten. Niet elke sportbeha droogt ook snel.
Synthetische onderkleding voelt zacht aan, is hypoallergeen en heeft een hoog draagcomfort. Doordat synthetische vezels vrijwel geen water opnemen, voeren ze transpiratievocht goed af en zijn ze zeer snel weer droog. Vaak komt de kleding na centrifugeren al droog de wasmachine uit!
Wat je het best kunt dragen onder een witte broek is een hipster, boxer of string. Heb je wat vollere billen, ga dan voor de hipster of boxer. Heb je minder volle billen, dan is een string voor jou waarschijnlijk de beste optie. Een standaard model onderbroek dragen onder je witte broek is geen goed idee.
Wat voor ondergoed draag je onder een strakke broek? Onder een strakkere broek of spijkerbroek zit een boxer het meest comfortabel. Vaak denk je bij een boxer dat het wat stoerder ondergoed is maar er zijn ook vrouwelijke kanten boxers. Er zijn boxers met prints of juist zonder prints, zachte of harde kleuren.
Geloof het of niet, maar rood, roze en grijs vallen dus helemaal niet zo op onder dat witte uniform. Schuif al dat saaie witte ondergoed dus lekker aan de kant en haal wat kleur in huis. Probeer de kleuren zoveel mogelijk op je huidskleur af te stemmen. Heb je een lichte tint, dan kies je voor zachtroze.