Kleuren zoals olijfgroen, perzik, okergeel en zalmroze werken goed voor jou. Dit zorgt ervoor dat jouw bruine huidje er echt uitspringt.
Warme ondertoon
Dan laten kleuren zoals turquoise, olijfgroen, okergeel, zalmroze en perzik jouw velletje er des te bruiner uitzien.
Heb je een hele lichte huid? Vermijd dan felle en hele lichte kleuren. Donkergroen, marineblauw, bordeauxrood of grijs zijn dan een goede keuze.
Jij kunt beter donkere en zware kleuren vermijden, dit maakt je huid vaak nog bleker. Roze, blauw en grijstinten staan je perfect. Wil je toch graag donkere tinten dragen? Kies dan voor marineblauw of donkerbruin, dit staat je mooier dan zwart.
Kleuren waardoor jij bruiner lijkt zijn blauw, rood, fuchsia, dieproze, koraaltinten en paars. Passen goudkleurige sieraden beter bij jouw huidskleur dan heb je een warme ondertoon. Kies voor kleuren als perzik, zalmroze, okergeel, armygreen en turquoise.
Hydrateer je huid.
Sporten voordat je in de zon gaat zorgt er ook voor dat je sneller bruin wordt. Je doorbloeding wordt dan namelijk gestimuleerd waardoor je eerder bruint. Om je huid te hydrateren moet je de hele dag voldoende water drinken.
Kleuren als bruin, zwart, bordeaux rood, donkerblauw en donkergroen zijn de perfecte match met een licht huidje.
Fransen zien liever geen lange zwembroeken in het water. Korte zwembroeken zouden hygiënischer en milieuvriendelijker zijn. Een tweede reden om te kiezen voor een strakkere zwembroek is het milieu. Wijde zwembroeken houden namelijk een stuk meer water vast dan nauwsluitende zwembroeken.
Beste Zwembroek Heren [Test 2022] Wanneer je op zoek bent naar de beste heren zwembroek van 2022, dan ben je op zoek naar de Nike Swim 5 VOLLEY SHORT Heren Zwembroek. Deze zwembroek is namelijk als beste uit onze test gekomen.
Bij een zwembroek betekent 'lang' een binnenbeenlengte van 20-22cm. Dat is de afstand van knie tot kruis bij een man van net onder de twee meter. Ga je voor een langere variant, dan kom je bij de board shorts uit, wat een typisch surfer-model is - meer nineties dan dit gaat het niet.
Kleuren die je beter niet kunt dragen met een bleke huid
Er zijn genoeg kleuren die mooi staan bij een bleke huid, maar er is ook een aantal dat je beter niet kunt dragen. Felle kleuren als neongeel, roze en groen kun je beter niet doen, deze kleuren maken je huid namelijk erg flets en grauw.
Warme kleuren als paars, geel, rood, koper, goud en groen staan fantastisch bij een donkere huid en laten je ogen echt knallen.
Met een licht getinte huid en donkere ogen, staan bijna alle kleuren je prachtig. Heb jij nog eens even geluk! Ga voor rood (dit is dé trendkleur van dit moment), mooie aardetinten, geel of wit. Deze kleuren laten je huid stralen.
De ondertoon van je huid is hoogstwaarschijnlijk koel als je groene, grijze of blauwe ogen hebt en als je haarkleur blond, donkerbruin of zwart is zonder rode of gouden tinten. De kleuren waardoor jouw huid een stuk bruiner lijkt zijn onder andere blauw, paars en rood.
De adertest. Ga in het daglicht staan en kijk naar de aderen aan de binnenkant van je polsen. Als je aderen wat groenig zijn, dan heeft je huid een warme ondertoon. Paarsblauwe aderen wijzen op een koele ondertoon, groenblauwe aderen op een neutrale ondertoon.
Zwembroeken in slip-cut zijn weer in de mode dit jaar. We spreken in de volksmond ook wel van een speedo. Ooit werden ze afgekeurd en toegeschreven aan oudere mannen, maar nu vieren ze hun grote comeback in de zomer.
Een zwembroek kan beter iets te strak zitten, dan te los als je hem aanhebt omdat het water ervoor zorgt dat de stof iets losser om je lijf gaat zitten. Je zwembroek is het enige kledingstuk dat je vaak aan hebt. Dat mag dus best wel een beetje een mooi en origineel kledingstuk zijn.
Het is niet voor niets dat men een strakke zwembroek verplicht heeft gesteld. Zwemmen in een nauwsluitende zwembroek wordt als veel hygiënischer gezien door de Franse bevolking. Uit hygiënisch oogpunt heeft de overheid daarom een strakke zwembroek in Frankrijk verplicht gesteld.
Een zwemshort kan namelijk ook gedragen worden als dagelijks kledingstuk, waardoor bacteriën via die weg in het zwembad terechtkomen, luidt de verklaring.
Vanaf september 2016 is in het gemeentelijk zwembad enkel nog aansluitende zwembadkleding toegelaten. Aansluitende zwemkledij betekent voor de heren een aanspannende zwembroek of aanspannende zwemshort tot boven de knie en voor de dames een badpak of bikini.
Maar waarom dan? Eigenlijk hebben de Italianen hiervoor dezelfde reden als de Fransen hebben voor het verplichten van de strakke zwembroek: hygiëne. Met de badmuts wordt geprobeerd om huidschilfers, haren en andere viezigheid die van je hoofd kan afkomen, buiten het zwembad te houden.
De complementaire kleur van blauw is oranje. Wil je je blauwe kijkers er echt uit laten springen, denk dan aan kleding en matching accessoires in alles van fris sinaasappeloranje tot warm roestoranje. Kleuren tegen het terracottarood aan doen het ook goed bij blauwe ogen. De complementaire kleur van blauw is oranje.
Of het nu met een warme of een assige ondertoon is, met blond zit je meestal goed. Koper- en roodtinten komen van nature het vaakst voor bij lichtere types en zullen je dus ook zonder twijfel goed staan. Ben je bleek en heb je blauwe ogen? Dan zit de kans erin dat je ook een donkerder bruin wel aankan.
Maar in principe heb je aan een rood-blauw-geel en wit voldoende. Voor het gemak leg ik het zo uit: een huidskleur is oranje-achtig. Dit oranje maak je door een (maakt niet uit welke) rood met geel te mengen. Gemengd vanuit een geel+rood of een okergeel+rood of gebruik een gebrande sienna als basis.