Mozzarella. Vrijwel al onze pizza's zijn belegd met de lekkerste mozzarella, afkomstig uit Frankrijk. We maken gebruik van de allerbeste ingrediënten en daarom wordt er 100% mozzarella gebruikt. 100% mozzarella houdt in dat er uitsluitend koemelk wordt gebruikt voor de lekkerste smaak!
Pizza beleggen met kaas
Van alle kazen die vaak op pizza worden gebruikt is mozzarella een absolute favoriet. Het is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat mozzarella van alle kazen het beste smelt, kleurt en bubbelt. In Nederland hebben we het vaak over mozzarella.
Meestal worden deze pizza's met een veganistische kaas belegd. Deze lijkt heel erg op de echte. Van fake mozzarella tot ricotta en van nep parmezaan tot gorgonzola.
Tomatensaus, mozzarella, rode ui, paprika, ham (kalkoen), champignons, rundergehakt, olijven, ananas, pepperoni en extra mozzarella. Met knoflookolie op de rand.
Bloemkoolbodem bevat minder calorieën
Het is én lekker én een stuk gezonder. Doordat een deel van het deeg wordt vervangen door bloemkool, scheelt het vaak ook nog eens op de calorieënteller. Zo kan een pizza met bloemkoolbodem al snel zo'n derde minder aan calorieën bevatten.
De Double Pepperoni pizza wordt bereid met veel pepperoni, een pittig gekruid worstje dat afkomstig is uit Amerika en voor 100% bestaat uit halal rundvlees.
Een Pizza Margharita (met alleen tomatensaus en kaas) is het minst calorierijk. Logisch, daar zit het minste op. Hoe vetter de topping, hoe meer calorieen je pizza bevat.
Ons deeg bestaat uit zes ingrediënten, die allemaal hun eigen functie hebben om onze pizza perfect te maken; meel, water, zout, suiker, gist en olie. Ons deeg is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Het gemiddelde uurloon bij New York Pizza varieert vanaf ongeveer € 10,00 per uur voor een Bezorger (m/v) tot ongeveer € 12,10 per uur voor een Bedrijfsleider (m/v). Salaris-informatie komt van 67 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
De Pepperoni Perfection Pizza is een pizza met tomatensaus, 100% mozzarella, pepperoni (Amerikaanse salami, 100% rund, Halal), champignons, extra mozzarella en boterzachte knoflookolie op de rand van de pizza. Pepperoni is een pittig gekruid worstje dat erg veel op salami lijkt.
Een groot voordeel van een veganistische pizza is dat je er zonder schuldgevoel van kunt genieten. Je laat de dieren met rust en je krijgt veel groenten binnen. Bovendien krijg je ook veel minder snelle koolhydraten binnen, dus je bloedsuikerspiegel stijgt of daalt niet te snel na het eten van een vegan pizza.
Witte of rode pizza
In Italië worden pizza's ingedeeld in “witte pizza's” (pizze bianche) en in “rode pizza's” (pizze rosse). De witte pizza's hebben als basis iets anders als tomatensaus. De rode pizza's hebben juist tomatensaus als basis. Zowel tussen de witte als de rode varianten vind je pizza zonder kaas.
We gebruiken alleen 100% Mozzarella kaas op onze pizza's. Omdat wij vinden dat alleen de beste kaas goed genoeg is voor Domino's pizza's.
Jong belegen Goudse kaas: deze kaas smelt mooi op de pizza en geeft een lekkere smaak. Jong belegen kaas geeft samen met mozzarella en Parmezaan een mooie basissmaak aan je pizza. Je hoeft in principe geen andere kaas meer te gebruiken. Belegen of oude (geiten)kaas: deze gebruik ik soms in plaats van Parmezaan.
Dan is dit pizza quattro formaggi recept echt iets voor jou. Je belegt de pizza met 4 kazen; oude kaas, pecorino, ricotta en gorgonzola. Na het bakken strooi je er nog wat verse kruiden en als bonus wat parmezaan over die door de warmte van de pizza zal smelten.
Je moet minimaal 15 jaar oud zijn. Als je e-bike of scooter bezorger wil worden, dan moet je minimaal 16 jaar oud zijn.
De klassieke Pizza New York heeft een dunne, krokante bodem (maar is niet droog). Deze pizza wordt bijna tot de rand belegd, met tomatensaus en kaas. De korst is dun, maar iets gerezen en de korst is eerder knapperig dan heel luchtig (zoals bij Napolitaanse pizza).
Wat maakt een goede pizza? De bodem, daar zijn pizzakenners en koks het wel over eens. Een échte Napolitaanse pizza begint bij het deeg. Pizzadeeg bestaat uit enkel meel, water, gist en een beetje zout.
New York Pizza is opgericht in 1993 toen het 'the original slice' vanuit New York naar Nederland haalde. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza-slices verkocht. De formule sloeg aan en al snel werden er meerdere restaurants geopend.
Een pizza lijkt gezond: in feite is het deeg met voedingsmiddelen als champignons, tomaat en kaas, gebakken in de oven. Maar vergis je niet. Een pizza bevat al snel zo'n 800 tot ruim 1000 calorieën. Juist die kaas maakt dat een pizza meer calorieën bevat dan een portie frieten.
De winnaar qua vezels is de Magioni Ultra thin salami met ruim 1 gram vezels per 100 gram meer dan het gemiddelde gehalte van de andere pizza's in deze test. Alsnog niet schrikbarend veel, maar iedere gram telt. De minste vezels vind je in de AH Pizza Margharita.
'Over het algemeen bevatten pizza's met salami of meerdere soorten vlees de meeste calorieën. Zo kan een diepvriespizza met salami wel 1.200 calorieën bevatten. ' Maar ook pizza met shoarma (en vergeet de knoflooksaus niet), ham of kip bevat de nodige calorieën.