Delen. Het hondje van Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden heeft een eigen Instagrampagina! De teckel, die Nhaan heet, wordt erg verwend en natuurlijk erg geliefd door haar baasje.
In koetshuis vlakbij Utrecht woont Janny van der Heijden, onder andere bekend van Heel Holland Bakt. Aan de zijkant van haar huis is een gigantische tuin, dat lijkt op een Parijse droom. Dit meldt 100pmagazine. In de omgeving van de Utrechtse bossen kan ze hier helemaal tot rust komen.
Net als haar tv-zus Loretta is ook Janny gek op dieren. Ze heeft zelf een hondje en natuurlijk vernoemde de fijnproever die naar haar hobby, want de teckel heet Nhaan.
Momenteel volgt ze een streng dieet, waarbij ze vooral veel groenten, magere vis, mager vlees en zo min mogelijk suikers eet. In het najaar is Janny weer op televisie te bewonderen in een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt.
Nhaan, de teckel van Janny is heel kieskeurig. Voor de meeste hondenkoekjes draait ze haar hoofd om. Maar er is iets waar ze dol op is.
In de koelkast blijft dit naanbrood zeker 3 dagen goed. Je kunt het ook invriezen, dan houd je het zeker 3 maanden goed.
Naan (Dari voor “brood”, in het Nederlands ook wel – dubbelop – naanbrood genoemd) is een brood dat van tarwemeel wordt gemaakt. De naan is het belangrijkste bijgerecht bij de maaltijden in Centraal en Zuid-Azië. In sommige talen wordt het nan genoemd.
Naanbrood komt uit India.
Het lekkerste naanbrood kopen doet u bij asianfoodlovers.nl, je online toko. Op onze website vind u een ruim assortiment aan de lekkerste Aziatische producten, zoals bijvoorbeeld noedels, sojasaus, soep en snacks. Maar ook kunt u op onze website non-food artikelen vinden.
Naan (Dari voor "brood", in het Nederlands ook wel - dubbelop - naanbrood genoemd) is een brood dat van tarwemeel wordt gemaakt. De naan is het belangrijkste bijgerecht bij de maaltijden in Centraal- en Zuid-Azië. In sommige talen wordt het nan genoemd; de Birmese naam is nanpya.
In één naan brood zitten slechts 3 koolhydraten, da's niet verkeerd natuurlijk. En in tegenstelling tot veel ketogene bakrecepten komt er geen ei of zuivel aan te pas. Dit naan brood is dus niet alleen koolhydraatarm en glutenvrij, maar ook geschikt voor de veganisten onder ons.
NAANTA, GEÏNSPIREERD OP NAAN & PITA
Een uniek ambachtelijk broodje met rustieke look. Snel en eenvoudig te vullen door voorgesneden opening. Door de flexibele korst en zachte kruim perfect voor allerlei soorten vullingen. Gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten, met vezels en laag in zout.
Inmiddels bestaan er drie formaten: de Standaard Teckel, die het grootst is, de Dwergteckel die een kleinere uitvoering is en de Kaninchen Teckel, de kleinste variant. Van elk formaat bestaan drie vachttypen die niet alleen in uiterlijk maar ook wat in karakter verschillen.
Flatbread maak je met bloem, water of melk en olie. Maar om ervoor te zorgen dat je een voedzamer broodje op je bord krijgt kun je makkelijk een paar kleine aanpassingen maken zoals in dit recept. Gezond is in dit geval dus met fijne voedingswaarden in plaats van heel caloriearm.
Koolhydraatarm brood bevat gemiddeld tussen de 15-30 gram koolhydraten per 100 gram. Een gewone/gangbare broodsoort bevat gemiddeld tussen de 40-50 gram koolhydraten per 100 gram. Je zult misschien verwachten dat koolhydraatarm brood minder calorieën bevat dan gewoon brood.
Zoals met zoveel soorten brood, kun je naanbrood beter niet in de koelkast bewaren. Wel kun je naanbrood als volgt bewaren: Keukenkast: 2-4 dagen te bewaren. Diepvries: tot 1 maand te bewaren.
Je kan de gebakken naans ook in aluminiumfolie verpakken en in de koelkast bewaren. Om ze op te warmen, leg het hele pakketje een kwartiertje in een matig verwarmde oven. Wil je maar één naan opwarmen, besprenkel die dan met een water water en warm een minuutje op in de magnetron.
Naan is een platbrood op basis van tarwemeel en gist. Daarmee is naan meteen een uitzondering in de categorie platbroden, die gewoonlijk geen gist, desem of rijsmiddelen bevatten. Om het brood extra volume te geven wordt soms ook melk of yoghurt toegevoegd.
Focaccia is een Italiaans plat brood. Het komt oorspronkelijk uit Ligurië, de streek rond Genua, en de naam komt waarschijnlijk van het Latijnse focus (haard), zoals het werd genoemd door de Etrusken die het brood op hete stenen bakten.
Globaal genomen verdelen we brood onder in witbrood, bruinbrood en volkorenbrood. Daarnaast onderscheiden we nog meergranenbrood, kleinbrood, roggebrood, luxe en speciaal brood, feestelijk brood, desembrood en buitenlands brood.
Het fijnste brood voor je darmen is volkorenbrood. Van welk graan dan ook: tarwe, spelt, rogge. Als de hele graankorrel gebruikt wordt, bevat het brood namelijk meer gezonde voedingsstoffen en dus ook meer vezels.
Volkorenbrood is de meest gezonde keuze omdat het de meeste vezels en andere gunstige voedingsstoffen bevat. Brood wordt gemaakt van graan, meestal tarwe. Bij het maken van witbrood wordt alleen de kern van de graankorrel gebruikt. Voor volkorenmeel wordt de hele graankorrel vermalen.
Bruinbrood bevat twee keer zoveel vitamines en mineralen als witbrood en volkorenbrood drie keer zoveel. Witbrood kan in een aantal situaties beter zijn dan volkorenbrood, bijvoorbeeld om suikers snel aan te vullen. Speltbrood is niet gezonder dan tarwebrood. Neem je speltbrood, kies dan voor volkoren.