Prijzen: Volwassenen €21,- p.p.Kinderen 3 t/m 11 jaar €11,50 p.p.
Volwassenen €32,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar: €17,50 p.p. * Tijdens feestdagen worden andere tarieven en tijden gehanteerd. Onder de feestdagen vallen: Kerstmis, Pasen, Moederdag, Pinksteren & Vaderdag.
Dagelijks kunt u bij ons in de restaurants terecht voor een heerlijke lunch. Onze lunchkaart staat vol smaakvolle gerechten. Van de klassieke twaalfuurtjes en uitsmijters tot aan poké bowls en sushi. Onze hotels pakken uit met heerlijke lunchgerechten.
De gemiddelde prijs van een lunchbuffet is €10-€12 per persoon. Daarvoor kun je een riante lunch verwachten. Er zijn ook lunchservices die voor €8 per persoon al een aantal broodjes en dranken kunnen leveren. Voor de meeste luxe lunches en uitgebreidste assortimenten betaal je rond de €20 per persoon.
Prijs: € 19,00 p.p.
Het gezondste is om af te wisselen tussen water, thee en koffie zonder suiker, en zuiveldranken zoals halfvolle melk, karnemelk en yoghurtdranken of sojadrink. Hou je niet zo van de smaak van water? Probeer dan eens fruit in je water te doen. De smaak van het fruit trekt in het water.
Het ontbijtbuffet is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 6.30 uur tot 10.30 uur.
Een brunch is een verlaat ontbijt of een vroege lunch. Brunch is, zoals de naam al een beetje weggeeft een combinatie tussen breakfast (ontbijt) en lunch.
Een brunch behoort alle ingrediënten van een ontbijt te bevatten: Brood, verschillende garnituren, ingrediënten van koude lunch, zoals groenten, fruit, vis, vlees, gebakjes. Normaal wordt alles samen op een tafel of buffet gezet.
Grillbuffet, waar diverse soorten vlees en vis à la minute worden bereid. Selectie van warme gerechten. Koffie, thee, melk en jus d'orange zijn inclusief gedurende 2,5 uur.
Wat is een hapjesbuffet? Misschien ken je het wel; grote schalen met salade en verschillende warmhoudbakken (Chafing dish) met verschillende gerechten. Dat zijn de standaard traditionele catering-opstellingen.
De middagmaaltijd of lunch (ook wel middageten) (verouderd: noenmaal) is de maaltijd die gegeten wordt rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 14 uur. Terwijl er met 'diner' vaak een warme (avond)maaltijd wordt bedoeld, kan een lunch of middagmaal zowel koud als warm zijn.
Vrijwel elk Van der Valk hotel biedt een Live Cooking buffet aan. Het aanbod kan verschillen per hotel. Geniet u liever van een Live Cooking brunch-, lunch- of dinerbuffet? Het is allemaal mogelijk bij Van der Valk.
Adviezen voor een gezonde lunch
Een gezonde lunch levert 350-550 kcal en bevat minimaal 75 gram groente. Kies voor bruin of volkorenbrood of andere volkoren graanproducten, aardappelen en/of peulvruchten. Besmeer je brood met halvarine of zachte margarine uit een kuipje.
Tijdens het Live Cooking buffet kunt u gedurende twee uur kiezen uit heerlijke dagsoep, diverse vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten die à la minute door onze koks worden bereid.
Maandag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur tot 24:00 uur. Bij mooi weer kan het zijn, dat de bar is gesloten, maar het mooie terras is dan geopend.
Een kind van 7 jaar kost zo'n 3,38 euro per dag aan voeding. Per week is dat dus 23,66 euro. Voor een volwassene van 30 jaar zijn de kosten per week 46,83 euro (man) of 41,79 euro (vrouw). Totaal zou het dus gaan om 65,45 tot 70,49 euro per week voor dit gezin voor alleen voeding.
Als je dan naar boodschappen kijkt, dan zou je dus bij een tweepersoonshuishouden ongeveer 30 x 12,31 = 369,30 euro uit mogen geven aan eten.
Paasbrunch - VOL
€ 36,00 p.p. Volwassenen | € 18,00 Kinderen p.p. (4 - 11 jr.) Let op: de Paasbrunch is helaas al volgeboekt.