Prijs van Desperados Ginger sixpack fles 6x0,33 De gemiddelde prijs van een set van 6 flesjes á 0,33 liter van
De prijs van Desperados Original verschilt per verpakking en per winkel. De gemiddelde literprijs van Desperados Original in de winkel is €4,71. Bekijk alle Desperados Original aanbiedingen.
Bij flesjes Desperados en Corona zijn het zelf partjes citroen en vaker nog limoen, die in de hals van de fles verdwijnen. Bij deze bieren heeft de vrucht ook een verfrissend effect, maar is het oorspronkelijk bedoeld om vliegen op afstand te houden.
Dit bier is bereid met tequila, wat een zeer frisse smaak geeft. Het alcoholpercentage van Desperados is 5,9% per volume.
Desperados werd voor het eerst in 1995 gebrouwen in Frankrijk door Brasserie Fischer. Een jaar later kwam deze brasserie, en dus ook Desperados, in handen van Heineken.
Er was een korte discussie, maar uiteindelijk heeft de Desperados Original gewonnen. Qua smaak geven wij dit bier een 7. Het is een lekker, zoet biertje voor bij een barbecue. Lekker voor af en toe en weer eens iets anders dan normaal pils.
Desperados Bier Flesjes 33cl Doos 24x PRIJS 24,90| Kopen, Bestellen | Aanbieding Goedkoopdrankslijterij.nl.
Gezondheid
Alcoholische dranken zoals DESPERADOS 120 CL FLES zijn niet geschikt als onderdeel van je dagelijkse voedingspatroon. DESPERADOS 120 CL FLES kun je wel als extraatje drinken. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen.
Desperados heeft een verfrissende smaak met subtiele hints van tequila, terwijl Corona een licht en verfrissend karakter heeft met een vleugje citrus. Beide bieren zijn populair vanwege hun zomerse vibes, maar ze bieden verschillende smaakervaringen.
Presentatie bij het drinken
Net zoals met Corona bier, wordt dit bier het beste met een schijfje limoen in de flessenhals gedronken. Desperados wordt daarom ook bijna nooit in een glas geschonken maar gewoon uit de fles gedronken.
Drink je beiden een glas? Vermijd een alcohol boete door je man te laten rijden. Bij ieder persoon kan getest worden of je dagelijks veel, middelmatig of weinig alcohol drinkt. Bij vrouwen geldt dat meer dan 14 glazen bier per week niet goed is, terwijl dit voor mannen 21 glazen bedraagt.
Desperado is het kleine broertje van Corona. De smaken zijn bijna identiek, alleen Desperado neigt iets meer naar de frisse kant. Aan het biertje is wat tequilasmaak toegevoegd én drink je het beste met een partje citroen (of limoen) erin.
Corona wordt vaak vergeleken met Desperados. Niet gek, want ze hebben hetzelfde uiterlijk en het zijn allebei frisse zomerse biertjes. Toch verschillen ze in smaak en herkomst. Corona is een typisch Mexicaans bier, gebrouwen in Mexico met Mexicaanse grondstoffen.
Alhoewel, veel tequila zit er niet in het 'tequila flavoured beer': slechts 0,1 procent. Daarom sleepte een Mexicaanse raad van tequilahouders Heineken voor de rechter. De instantie beweerde dat tequila geen essentieel bestandsdeel van het bier is.
Naast Desperados Original heeft Desperados ook nog heerlijke andere smaken zoals Desperados Virgin 0.0%, Desperados Mojito en Desperados Lime.
Bier bederft niet, de smaak verandert
Het kan namelijk niet bederven. Zeker niet wanneer het op een donkere koele plek is bewaard. De smaak, geur en kleur van het bier kunnen allemaal wel veranderen.
Bier en cola leveren dus de minste calorieën, maar cola doet daar nog wel een aantal schepjes suiker bovenop: 10,6 gram koolhydraten per 100 ml, waarvan 10,6 gram suiker. Bier bevat 3 gram koolhydraten, waarvan 0 gram suiker. Want die suiker, die is door de gist omgezet in alcohol en koolzuur.
Desperados Original. Deze unieke smaaksensatie combineert het bittere van bier met het zoete van tequila. Ideaal voor een proostmoment met vrienden of familie. LET OP: Geen 18, geen alcohol.
Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaal je als particulier al snel zo'n 160 tot 190 euro bij de slijter.Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) is € 110,50. Door Horecabier te nemen in plaats van de grote merken bespaar je dus al snel zo'n 40 tot 60 euro per vat.
Flügel wordt volgens de Belgische regelgeving echter beschouwd als sterke drank, die verboden is voor minderjarigen en pas toelaatbaar is vanaf 18 jaar.
Voor sterkedrank moet je minstens 18 zijn. Bier en wijn (gegiste dranken) mogen niet verkocht worden aan wie nog geen 16 is. Gedistilleerde dranken zoals wodka, jenever en mixdranken mogen pas vanaf 18 jaar. Wil een jongere alcohol kopen, dan moet hij of zij kunnen bewijzen 16 of 18 te zijn.
Minderjarigen kunnen een boete krijgen voor bezit van alcohol. Ze kunnen de boete zelfs krijgen als het blikje of de fles nog dicht is. De boete is 100 euro voor 16 en 17 jarigen en 50 euro voor 14 en 15 jarigen.