* scooplift is een methode die we in KFC restaurants toeapssen waarbij je van onderaf je handen door de bloem en de kip omhoog beweegt. Je scoopt dus als het ware de bloem en de kip en lift deze dan omhoog.
Hoeveelheid per persoon:
In een pond pikante kipkluifjes zitten tussen de 15 en 20 hapjes. Per persoon eet je ongeveer een half pond bij een maaltijd. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!
Een epische burger met maar liefst twee Zinger filets, sla, Cheddar cheese, Chilli Relish op de burger en een overheerlijke spicy Super Charger saus. Je krijgt er ook nog eens een medium frites en frisdrank naar keuze bij.
Onze hot & spicy gekruide en crispy, chicken wings met bot. Te bestellen als bucket, in combinatie met een menu, als snackbox of in een Boxmeal.
De smaak van onze producten is zo goed omdat we bij KFC enkel vers aangeleverd kippenvlees gebruiken. De verse kipstukken en kipfilet worden pas in het restaurant gemarineerd, gepaneerd en gefrituurd. Dat het kippenvlees niet verder verwerkt of in vormpjes gegoten is, kun je zien aan onze gerechten.
Wakker Dier doopt KFC om tot KFP – Kentucky Fried Plofkip. De fastfoodketen gebruikt namelijk nog steeds plofkip. Met beelden van knapperige sla en krokante kip verleidt KFC hun klanten tot de 'real deal'.
De nieuwe kipleveranciers van KFC zijn niet halal-gecertificeerd en de Nederlandse KFC restaurants verkopen sinds 1 januari 2013 geen kip meer van halal-gecertificeerde leveranciers.
Want laten we eerlijk zijn: het krokante velletje van de KFC-kip is toch wel het lekkerste. En dat heeft de KFC-directie kennelijk ook eindelijk door. Na de fried chicken kaars en de fried chicken haardblokken komen ze nu namelijk met iets wat we gelukkig wél kunnen eten: fried chicken skin.
50 Years Bucket voor €15,95 bij KFC.
De Zinger Burger is een pittig gekruide kipfilet op een wit sesambroodje met tomaat, frisse ijsbergsla en onze bekende Burgerdressing.
Original filet op een wit sesambroodje, met frisse ijsbergsla, twee schijfjes tomaat en onze burger mayo. Original filet op een wit sesambroodje, met frisse ijsbergsla, twee schijfjes tomaat en onze burger mayo. Zinger filet op een wit sesambroodje met frisse ijsbergsla, twee schijfjes tomaat en onze burger mayo.
Ja, dat kan. Op één voorwaarde: de kip moet gloeiendheet zijn, zowel de binnenkant als de buitenkant moet maar liefst 75 °C zijn. Dit kun je alleen meten met een keukenthermometer, dus haal zo'n ding in huis (ook handig voor een perfect rosé gebraad of biefstuk).
Haal de kipburgers eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door de Doritos. Leg de kip op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de kipburgers in 20 minuten gaar. Leg de laatste twee minuten op elke burger een plakje cheddarkaas en laat dit smelten in de oven.
Plaats het ovenrek in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 190°C. Zorg ervoor dat de bakplaat met vleugeltjes straks in het midden van de oven geplaatst kan worden, zodat de hitte zich gelijkmatig over de kippenvleugeltjes kan verdelen. Bedek een bakplaat met aluminiumfolie.
In Nederland dippen we de kip van KFC in ketchup, fritessaus, Kentucky BBQ dip, Sticky Sweet Chili, Knoflook dip of Supercharger dip.
1 bucket (400 g) bevat 2922 calorieën.
1 portie (220,9 g) bevat 497 calorieën.
Zoveel keuze, er is voor iedereen iets. 4 Kipstukken, 6 Hot Wings, 4 Crispy Tenders van 100% kipfilet én 2 sides. Het mooiste is dat je niet hoeft te kiezen – je krijgt het allemaal.
Het vegetarische menu van KFC zal bestaat uit de Chickenless Fingerfood, Chickenless Burger & Chickenless Ricebowl, Wrap, Chickenless Boxmeals en Chickenless Bucket.
KFC - Trek? B€ Smart en probeer nu de Snackbox met 2 Crispy Strips of 2 Hot Wings voor €2! | Facebook.
Burger King NL on Twitter: "@Ron_van_der_B Hi Ron, het vlees dat voor onze burgers gebruikt wordt is niet halal. Groeten, Burger King NL" / Twitter.
HFC is de eerste, professionele Halal-fastfoodketen van Nederland! Sinds 2014 bereidt HFC producten van de hoogste kwaliteit met de meest verse ingrediënten. Het concept is een groot succes geworden en is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot vijf vestigingen in heel Nederland.
Halal keurmerken staan op vlees van dieren die geslacht zijn volgens de Islamitische wetten. Dat houdt onder meer in dat het dier moet sterven door een snede in de hals met een scherp mes. Vlees dat volgens de Islamitische eisen is geslacht wordt halal genoemd.