Wat is het verschil tussen rendang en smoor?

Het meest bekende stoofvleesgerecht uit de Indonesische keuken is rendang. Het verschil tussen smoor en rendang is dat je bij dit recept is dat je een stuk minder ingrediënten nodig hebt. Net zoals bij rendang (kijk hier voor recept) heeft ook iedereen zijn eigen manier van smoor maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op eetspiratie.nl

Wat is het verschil tussen daging smoor en daging Roedjak?

Daarom vandaag een variatie hierop: daging roedjak. Dit heerlijke Indische stoofgerecht van rundvlees lijkt een beetje op de smoor, maar de roedjak is iets kruidiger en stooft in de kokosmelk. Verder moet 'ie net als zijn broertje lekker lang opstaan, totdat het vlees super mals is en uit elkaar valt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op smaakmenutie.nl

Wat is daging Chinees?

De daging in dit gerecht, oftewel het rundvlees, is stoofvlees – een sukadelap of riblap bijvoorbeeld. Blokjes vlees worden in de boemboe op hoog vuur rondom bruin gebakken. Zo blijft het vlees sappig vanbinnen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thuisbezorgd.nl

Wat is Wui wo saus?

In Szechuan gerechten worden vaak verse en gedroogde spaanse pepers gebruikt om diverse smaken zoals zoet, zuur te combineren met heet. Pikante sojabonensaus.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op restaurantlaido.nl

Wat is Chow Pei Kai?

Bij Chinees eten denken helaas veel Nederlanders alleen aan babi pangang met foe yong hai en een hele dikke zoete saus.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op culy.nl

Daging Semur (Rundvlees Smoor) - Stoofvlees Recept uit de Indische keuken - Indische gerechten

17 gerelateerde vragen gevonden

Wat wordt het meest besteld bij de Chinees?

Traditioneel Chinees Eten – Wat zijn de vijf populairste typische Chinese gerechten?
  • Chinees eten #1 – Peking Eend 北京烤鸭
  • Chinees eten #2 – Fondue 火锅
  • Chinees eten #3 – Hong Shao Rou 红烧肉
  • Chinees eten #4 – Dumplings 饺子
  • Chinees eten #5 – Biang Biang Mian 油泼扯面

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ltl-chinees.nl

Wat is het lekkerst bij de Chinees?

Kung Pao Kip

Het is niet alleen populair onder de Chinezen, maar dit bijzondere gerecht is ook in het buitenland erg populair. Het gerecht bestaat uit blokjes gesneden kip met roergebakken pinda's, gedroogde chili, lente uitjes, gember, Shaoxing kookwijn en natuurlijk Szechuanese pepers om het gerecht echt af te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op intochina.nl

Waarom smaakt Chinees eten overal hetzelfde?

De meeste Chinese gerechten zijn vaak aangepast naar de Nederlandse smaak. Het logische gevolg is dat Chinese koks gerechten bereiden die zij zelf niet erg lekker vinden en de nuances die wij in smaak hebben niet kunnen onderkennen waardoor deze gerechten van verschillende Chinezen hetzelfde gaan smaken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Wat is Yu Heung saus?

Hete bonensaus aangemaakt met knoflook en gember.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op restaurantlaido.nl

Wat is King to Kai?

302 – King Do Kai (gepaneerde kipfilet met Chinese saus)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hodun.nl

Wat zit er in koe loe Kai?

De Chinese gerechten koe loe yuk en koe loe kai bestaan uit blokjes varkensvlees danwel kip in een deegjasje, geserveerd met een zoetzure saus met daarin ananas en knapperige stukjes paprika. Het is een van de meest bekende Chinese gerechten op de wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thuisbezorgd.nl

Wat is King to Kai?

302 – King Do Kai (gepaneerde kipfilet met Chinese saus)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hodun.nl

Wat is Chinese bami?

Bami (soms geschreven als bahmi of bamie) is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Chinese Minnanyu-taal, waarbij "ba" (ook wel "bak") vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Wat is King to saus?

Thaise King Do saus

Chilipeper, knoflook, tomatenketjap, whisky en een vleugje limoen (pikant).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op westbroekpark.nl

Populaire vragen