De fout #DEEL/0! wordt weergegeven in Microsoft Excel als een getal wordt
Zorg dat je provider sms-, mms- of RCS-berichten ondersteunt. Check je abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te sturen/ontvangen. Zorg dat je ontvangst hebt. Check of de vliegtuigmodus aanstaat.
Zet je telefoon eens uit en weer aan; daarmee wordt het toestel opnieuw aangemeld op het netwerk en dat lost in veel gevallen 'vanzelf' het probleem op. Staat het sms-centralenummer correct in je toestel? Dit sms-centralenummer moet zijn: +316 2400 0000.
Sms'en worden verstuurd via het nummer van de berichtencentrale: +32495002530. Dat nummer staat al geprogrammeerd op uw simkaart. Als u een probleem hebt bij het verzenden of ontvangen van sms'jes of mms'jes, kijk eens na of dit nummer juist is ingegeven.
Als iemand jouw nummer heeft geblokkeerd op zijn/haar telefoon en je naar diegene een sms stuurt dan komt die niet aan bij die persoon. Alles wat van het geblokkeerde nummer komt wordt tegengehouden. Als jij iemand hebt geblokkeerd op jouw telefoon dan kun je naar dat nummer wel gewoon sms'en.
Voor het instellen van het nummer van de sms centrale 06 2400 0000 kijk je in de Toestelhulp. Hier kun je voor jouw toestel de instellingen opzoeken.
Sms (short message service) is de oudste manier om berichten te sturen. Deze manier van berichten sturen moet steeds meer inboeten voor apps.
Verschil herkennen
Zodra u de ontvanger invult bij een nieuw bericht staat er in het tekstvak onderaan de app aangegeven om wat voor soort bericht het gaat, 'iMessage' dan wel 'Bericht'. Na het versturen van het bericht is de tekstballon van iMessage blauw. De tekstballon van een sms is groen.
Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.
Als je iemand een sms probeert te sturen via de iMessage-applicatie op de iPhone, en onderaan het bericht kijkt en de zin "Bezorgd" vindt, betekent dit dat je nummer niet is geblokkeerd, maar als je een melding ontvangt onder het bericht zoals geen bezorging of helemaal geen melding, dan is dit een teken, maar de ...
MMS is een functie op mobiele telefonie die het mogelijk maakt om berichten te versturen van je smartphone naar een andere smartphone. Naast tekstberichten versturen is het bij het versturen van een MMS ook mogelijk om geluidsfragmenten, foto's en korte video's toe te voegen.
Hiervoor kunnen een aantal oorzaken zijn: De persoon aan wie u het bericht hebt gestuurd, heeft geen Apple apparaat. iMessage is uitgeschakeld op uw apparaat of dat van de ontvanger. Ga naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'iMessage' om te controleren of iMessage is ingeschakeld.
Klik op 'Alle apparaten' in Zoek mijn iPhone op iCloud.com. Selecteer het apparaat dat je wilt vinden. De naam van het apparaat verschijnt in het midden van de knoppenbalk. Als de locatie van het apparaat kan worden vastgesteld: het wordt op de kaart weergegeven zodat je kunt zien waar het is.
Als u iMessage niet gebruikt, kunt u sms/mms gebruiken. Dit zijn tekstberichten en foto's die u naar andere mobiele telefoons of een andere iPhone, iPad of iPod touch stuurt. Sms-/mms-berichten zijn niet versleuteld en worden weergegeven in groene tekstballonnen op uw apparaat.
iMessages zijn tekstberichten, foto's of video's die u via wifi of een mobieledatanetwerk naar een andere iPhone, iPad, iPod touch of Mac stuurt. Deze berichten zijn altijd versleuteld en worden weergegeven in blauwe tekstballonnen.
Ten eerste maakt WhatsApp gebruik van end-to-end encryptie. Dit betekent dat zij je berichten niet kunnen lezen en niet kunnen delen met Facebook. Op dit niveau is WhatsApp veilig en nog steeds een van de meest veilige messaging apps om te gebruiken.
Sms-berichten zijn niet specifiek beveiligd. Ze worden wel verzonden en ontvangen via een afgeschermd netwerk. Het betekent niet dat jan en alleman uw berichtjes kan aftappen, maar wel dat er geen speciale techniek wordt gebruikt om het sms-verkeer te versleutelen. Voor normaal gebruik is sms prima geschikt.
Twee grijze vinkjes betekenen dat het bericht is afgeleverd, maar de ontvanger heeft het nog niet gelezen. Als de twee vinkjes blauw worden, weet je dat de ontvanger het bericht heeft gelezen.
Alle providers bewaarden de datum en het tijdstip van het sms-bericht en de partijen bij het bericht gedurende een periode die varieerde van zestig dagen tot zeven jaar. De meeste providers van mobiele telefoondiensten bewaren de inhoud van tekstberichten echter helemaal niet.
Nee, een ander kan niet jouw sms'jes opvragen bij bv een provider. Die vallen onder de privacy gegevens van jou. Enige manier voor een ander om jouw sms'jes te lezen is die te lezen op jouw telefoon (al dan niet met toestemming van jou) of op de telefoon van de ander met wie je gesmst hebt.
Eén sms is gelijk aan één belminuut. Wil je bellen en sms'en zonder zorgen te maken over extra kosten? Dan is Simyo Onbeperkt misschien wel wat voor jou. Meer informatie hierover, vind je hier.