Als je last hebt van schurende bovenbenen en het is erg warm buiten, merk je dat je gaat zweten en dat de wrijving zeer gaat doen. Door Smoovall, maar dus ook door Odorex, wordt het geheel soepeler gemaakt waardoor het niet stroef tegen elkaar aan schuurt.
Zorg dat de huid afkoelt, door in een koel vertrek te gaan zitten en/of de huid te behandelen met een koud kompres of washandje. Dep de huid droog en laat aan de lucht drogen. Eenmaal weer dichte wondjes kunnen met een verzachtende crème worden behandeld.
Smoovall Huidcontact Spray - Beschermt tegen Schuurplekken.
DerMel is een huidzalf die de huid helpt genezen bij kleine wondjes en schuurplekken. Het werkt verzorgend en brengt de huid tot rust. De antibacteriële werking gaat infectie tegen, dat vermindert klachten zoals pijn.
Als je last hebt van schurende bovenbenen en het is erg warm buiten, merk je dat je gaat zweten en dat de wrijving zeer gaat doen. Door Smoovall, maar dus ook door Odorex, wordt het geheel soepeler gemaakt waardoor het niet stroef tegen elkaar aan schuurt. Wat mij betreft is deze Odorex een heel prima alternatief.
Smoovall bestel je via de officiële website.
Smoovall Huidcontact Spray | bol.com.
De dij is in de anatomie van zowel mens als gewervelde dieren het gedeelte van het been dat zich tussen de heup en de knie bevindt.
Een dijenband is een band speciaal ontworpen om je dijen te beschermen tegen het schuren. Een dijenband lijkt op een stay-up maar dan zonder de panty. Een dijenband is een must-have accessoire als je last hebt van schurende bovenbenen wanneer je een rokje of jurk draagt met blote benen.
Sudocrem is een middel te gebruiken bij luieruitslag dat de kwetsbare huid van uw baby beschermt, verzacht en ondersteunt. Het bevat bestanddelen die een beschermende laag vormen waardoor prikkelende stoffen niet met de huid in contact komen.
Zinkoxide beschermt en droogt de huid. Het kan jeuk stillen en de huid verkoelen. Dat hangt af van de vorm waarin u het gebruikt (zalf, crème, lotion, smeersel). Bij huidaandoeningen zoals eczeem, jeuk, koortslip, doorligwonden, herpes genitalis en kapotte mondhoeken.
De Bandelettes zijn kanten banden en lijken op de bovenkant van hold-up kousen. Ze hebben dezelfde rubberen strip aan de binnenkant, waardoor ze goed blijven zitten. Je meet je dijbenen op en je bestelt, of koopt de juiste maat. Ze zijn verkrijgbaar in kant in de kleuren zwart, wit en tan.
Bandelettes® zijn elegante dijenbanden speciaal ontworpen om het veel voorkomende en pijnlijke schuren aan de binnenkant van de dijen te voorkomen op een modebewuste manier. Bij de meeste vrouwen, maar tevens bij mannen, komt de bovenkant van de dijen tegen elkaar aan.
Jeuk kan allerlei oorzaken hebben, zoals een droge huid, een allergie, galbulten, eczeem of schurft. Hoe moeilijk het ook is: probeer niet te krabben. Probeer uitdrogen van de huid te voorkomen: niet te vaak, lang en heet douchen/in bad gaan.
Stressuitslag verschijnt vaak als verhoogde rode bultjes, netelroos genaamd. Ze kunnen elk deel van het lichaam aantasten, maar vaak zien we stressuitslag op het gezicht, de nek, de borst of de armen. Netelroos kan variëren van kleine puntjes tot grote striemen en het kan zich vormen tot clusters.
Gebruik huidverzorgingsproducten die de huid herstellen. Producten met kalmerende ingrediënten, zoals panthenol (provitamine B5) en niacinamide (vitamine B3) kunnen een verzachtende werking hebben.
De beste manier om de binnenkant van je dijen te trainen, is door samengestelde oefeningen zoals sumo squats en zijwaartse lunges te combineren met gerichte oefeningen zoals beenheffen op je zij. Deze oefeningen activeren de belangrijke spieren in het onderlichaam, zodat je kracht kunt opbouwen.
Als je bovenbenen in vorm wilt krijgen dan is weerstandstraining een goed idee. Door minstens drie keer per week spierversterkende activiteiten te doen, zul je meer calorieën verbranden en vetmassa verminderen (bron). Bovendien kun je de meeste oefeningen voor het krijgen van slanke bovenbenen overal en altijd doen.
Voor de behandeling van smetten adviseert de huidige richtlijn verschillende maatregelen, zoals toepassing van Zinkoxidesmeersel. In de praktijk gebruikt men echter soms producten anders dan de richtlijn beschrijft. Soms gebruikt men ook producten die de richtlijn helemaal niet noemt, zoals Sudocrem.