Radio-dj's Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende stappen over naar
Vanaf vrijdag is Radio Veronica, waar Van der Lende voor werkt, onderdeel van uitgever Mediahuis. "Laatste dag onder de vlag van Talpa radio gemaakt bij Veronica", schrijft de dj. Op de vraag wat hij dan nu gaat doen reageert hij: "Niks. Alleen de eigenaar van de zender verandert."
Frank en Eva: Welkom Bij De Club stopt op NPO 3FM. Dit maakten de 3FM-dj's net samen bekend op 3FM. Frank en Eva: "We vinden het ontzettend jammer en het is niet onze eigen keuze, maar we zijn met elkaar in gesprek over nieuwe plannen op 3FM."
Dat vertelt de radio-dj in een interview met nrc. next. Van der Lende volgt maandag Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op, die bij 3FM zo'n 200.000 euro per persoon verdienen en straks bij Radio 538 vermoedelijk het dubbele. “Ik krijg een prima salaris.
Radio DJ en RTL Boulevard presentator Frank Dane verruilt binnenkort zijn appartement in Utrecht voor een luxe penthouse in het pittoreske Wassenaar, zo weten onze vrienden van BekendeBuren.
Dikke lende is een ondergewaardeerd stuk vlees. Het komt uit het gedeelte aan het heupgewricht en is malser dan entrecôte. Het kan het beste gebakken worden als biefstuk, maar dan het liefste aan één stuk. Laat hem van binnen rood of rosé, en na een korte periode van rust, snij je hem in dunne tranches.
De runderlende bevindt zich achterop de rug van de koe.Het komt van het gedeelte aan het heupgewricht. Je kunt de lende verdelen in de dunne lende en dikke lende. Bekende stukken vlees die zich in de dunne- en dikke lende bevinden zijn de biefstuk, t-bone steak, rosbief en entrecote.
Ossenhaas. De ossenhaas zit in de rug van de koe, bij de lende. Het vlees heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel; dit maakt het dan ook het meest malse en magere vlees van het rund.
De dunne lende bevindt zich in het achterkwartier (rug) naast de filet pur. Het is een mager en mals stuk vlees. De dunne lende kan zonder been (wordt dan ook entrecote genoemd) of met been verkocht worden. Dan spreekt men over een côte à l'os of een T-bone steak (been in T-vorm).
Entrecote wordt ook wel de lende genoemd. De lende biefstuk komt van de dunne lende. Deze loopt langs een groot gedeelte van de rug. tot aan de dikke lende.
Wat is de beste steak? Smaken verschillen maar over het algemeen worden de steak van de rundsoorten Black Angus en Wagyu als het allerbeste ervaren. Dit komt door de rijke vet marmering, wat bijdraagt aan een overheerlijke smaak. Daarbij hebben deze runderen een zeer malse structuur.
De diamanthaas is het meest malse stukje vlees uit de schouder en ligt boven op het schouderblad.
Biefstuk van de haas staat ook bekend als ossenhaas of haasbiefstuk. Het is het meest delicate stuk rundvlees. Het is sappig, mals en mager en heeft een volle, pure vleessmaak. De haas zit licht verborgen tussen de ribben in de achtervoet van het rund.
BUITENPOST – Frank van Dam (19) uit Buitenpost heeft maar liefst 133.000 abonnees op YouTube.
Sinds kort is hij te horen in het programma Beat Me op SBS6. Frank woont samen met zijn vriendin Mila en hun zoon Ole (2).
De Ster van Sierra Leone is met maar liefst 968,9 karaat de grootste diamant die ooit uit de gelijknamige mijn is ontgonnen. Hij is al vrij snel voor een spotprijs van 2,5 miljoen dollar verkocht aan Harry Winston, die hem in 17 afzonderlijke diamanten heeft laten slijpen.
Handel en distributie: Diamond Trading Company. Het conglomeraat van mijnbouwbedrijven werd in 1888 opgericht en opereert onder de naam De Beers, dat sinds 1929 de Zuid-Afrikaanse diamantindustrie domineert. Het is het grootste diamantbedrijf ter wereld met 20 mijnen in een aantal Afrikaanse landen.
In tegenstelling tot gewone biefstuk, heeft de entrecôte een rand vet. Dit geeft smaak aan het vlees en het blijft hierdoor ook erg mals. Je kunt de entrecote in het geheel (inclusief vetrand) bakken of grillen, maar je kunt ook het randje vet eraf snijden en dit eerst bakken.
Wat is malser een Bavette of Picanha? Een Bavette is minder mals dan een Picanha. Een bavette heeft een intense biefstuksmaak, maar kan soms moeilijk te kauwen zijn door zijn dikte en de nerf waartegen hij gesneden is.
Bavette steak heeft vele bijnamen. Zo wordt de bavette ook wel de flanchet, flank steak, vinkenlap en halve maan genoemd. Het wordt bij Zorg & Natuur veel verkocht en is vergelijkbaar met biefstuk met een volle smaak. Het is een delicatesse in Frankrijk, maar bij ons wordt dit smakelijke stuk nog wel eens vergeten.
Het is een mager stuk rundvlees met een fijne textuur en een mooie zachte smaak. De lendestreek van een koe is een van de meest gewaardeerde delen van het dier vanwege het malse, sappige vlees met een fijne structuur. Onder de dikke en dunne lende bevindt zich de Ossenhaas.
Entrecote is een soort biefstuk met een rand die aan de zijkant blijft zitten nadat hij is gebakken. Het smaakt beter dan tournedos omdat er meer smaak aan zit dankzij het vet.